GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 16 September, 18:42

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 11:11

Anhållna efter fynd av knark och sprängmedelTvå män i 40-årsåldern har anhållits i samband med att misstänkta föremål hittats på två platser i centrala Göteborg. De två är misstänkta för bland annat förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Polisen ska också ha hittat stora mängder narkotika, uppger.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhållnaefter , fyndav , knarkoch , sprängmedel
Trelleborgs Allehanda - 18 nov 15 kl. 17:00

En gripen efter fynd av sprängmedel

En man i 40-årsåldern sitter anhållen efter att polisen hittat sprängmedel i hans bostad i Trelleborg. Han utreds för inblandning i flera av sprängningarna under året..

Kristianstadsbladet - 19 dec 12 kl. 06:22

Misstänkt sprängmedel i lägenhet


Polisen misstänker att sprängmedel ligger lagrat i en lägenhet i stadsdelen Husby i västra Stockholm. Tre män sitter anhållna sedan de gripits på tisdagskvällen. - De är misstänkta för hantering av explosiva varor, säger stationsbefälet hos Västerortspolisen, Kjell Hellström, till TT på onsdagsmorgonen.

YA - 24 jul 19 kl. 13:52

Anhållande: Unga männen med misstänkt sprängstoff anhållna

De två män som greps efter att polisen hittat sprängmedel i deras bil, har anhållits..

YA - 31 okt 13 kl. 16:42

Sprängmedel placerades ut i frysboxen

Foto: Moa Dahlin
Den 46-årige mannen som är anhållen misstänks för att ha placerat ut sprängämnen i sin före dettas frysbox. Enligt polisen är orsaken en tidigare konflikt mellan mannen och kvinnan.
Händelsen utlöste ett bomblarm och avspärrningar med ett stort säkerhetspådrag från polis, ambulans och räddningstjänst under onsdagen.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 17:19

Misstänkt för sprängmedel i frysfack


En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med. Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags.Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

BT - 31 okt 13 kl. 17:21

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med. Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags. Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

Sydsvenskan - 01 nov 13 kl. 06:30

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med.Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags.Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

GöteborgsPosten - 04 nov 17 kl. 12:11

Tre anhållna – polisrazzia i Göteborg

Vapen, narkotika, nazistiska symboler och tio kilo sprängmedel har hittats vid en polisrazzia mot en lägenhet i Göteborg. Tre män är gripna, samtliga uppges ha kopplingar till en nazistisk organisation. – De är misstänkta för grovt vapenbrott och förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, säger åklagaren Johan Udén till GP..

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 07:39

Sprängmedel hittades hos narkoman


När polisen på tisdagen grep en 26-årig man i Ljungby som misstänks för narkotikabrott och gjorde husrannsakan i hans hem hittades sprängmedel.Polisens bombgrupp tillkallades för att undersöka fyndet. Vad sprängmedlet skulle användas till är oklart.

GT - 26 feb 16 kl. 17:47

Bil med misstänkt sprängmedel stoppad

Polisen har gripit tre män i Göteborg misstänkta för föreberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Samtliga anhölls efter förhör på fredagskvällen. – Vi stannade en bil och där fanns något som vi misstänkte var sprängmedel, säger Thomas Fuxborg, presstalesman på polisen i region Väst.

UNT - 31 okt 13 kl. 17:19

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna i Simrishamn. Mannen har tidigare haft en relation med kvinnan.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Arga bin höll indiskt flyg stående

Just som passagerarflygplanet skulle lyfta från flygplatsen i indiska Calcutta landade en bisvärm på piloternas fönster..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

The 1975 till Stockholm i vår

Brittiska indiepopparna i The 1975 besökte senast Stockholm i juni, då de spelade på musikfestivalen Lollapalooza. Nu står det klart att de återvänder för en spelning på Annexet i Stockholm den 13 mars..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Furys titelmatch hotad – på grund av Wallin

Tyson Furys planerade returmöte med Deontay Wilder, en titelmatch om WBC-bältet, kan komma att skjutas upp..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Uddevalla

Flera polispatruller på plats – område avspärrat..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

WTO-beslut sänker Airbus-aktien

Aktien i flygplanstillverkaren Airbus faller kraftigt. Kursfallet kommer sedan nyhetssajten Politico rapporterat att USA fått grönt ljus för nya tullar för miljarder på EU av Världshandelsorganisationen WTO..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Skola evakuerad efter brand

Lövgärdesskolan har evakuerats efter en brand på en toalett..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Pojkar medger: Startade branden i Slottsskogshallen

Utredning enligt LUL kommer att genomföras för att avgöra skuldfrågan men också skadeståndsfrågan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Översvämmad älv drog med sig 100 får

Över 100 får tros ha drunknat i den översvämmade älven Surna i Norge, rapporterar flera.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken – flera avgångar påverkades

Efter en olycka i tågtrafiken i Kungsbacka blev flera pendeltågsavgångar inställda på måndagsmorgonen. Det fanns i början ingen prognos, men strax innan klockan tio meddelade Västtrafik att tågen var i rullning igen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Extremister knyts till barnverksamhet

Misstänkta islamister med extrema åsikter kopplas till förskolor och familjedaghem, skriver.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.