Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 17 September, 16:42

Nyan - 10 sep 19 kl. 19:13

Vad ska hända med Röda korsgården?Finansieringsbekymmer och konkurrerande aktörer hotar Röda korsgårdens verksamhet. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Röda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad ska händamed , Röda, korsgården
Nyan - 27 aug 14 kl. 12:00

Blodgivning i Mariehamn

Den 2–4 september ordnas blodgivning på Röda korsgården i Mariehamn igen. På måndagen och tisdagen kan man ge blod mellan klockan 12 och 18 och på onsdagen mellan klockan 9 och 14.
I ett pressmeddelande från Röda korset står det att de allra flesta kan bli blodgivare.

Nyan - 27 nov 18 kl. 09:18

Frivilliga krafter i storövning

Larmet ljuder och båten måste evakueras. Det var scenariot för frivilliga räddningstjänstens höstövning som genomfördes i går kväll. I Röda Korsgården sitter ett gäng frivilliga och ska sminkas av Sari Johansson inför kvällen evakueringsövning.

Skånskan - 23 okt 15 kl. 08:00

Renovering ska öppna upp länga

Sjöbo I två ansökningar till länsstyrelsen i Skåne ansöker Kulturen om att renovera två längor i Kulturens Östarp.Taken i den fyrlänga som utgör Gamlegården på Kulturens Östarp skiftar i färgerna, allt efter hur taken lagts om sedan 2012. Några delar är tunna och mörkbruna med ett lager tillväxt grön mossa, andra, mer nylagda, är släta och bär halmens gula färg.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Städjobb i jättelika bränslegrottan

Långt inne i grottan är det beckmörkt och så fuktigt och kallt att det ryker ur munnen. Här arbetar två man från en saneringsfirma i riket tio timmar per dag utom om söndagarna. .

Nyan - 3 timmar sedan

Resultatansvar ombord sparar in på kostnaderna

Viking Lines drag att utse fartygschefer bland kaptenerna visade sig vara lyckat. .

Nyan - 5 timmar sedan

Ålands radio omorganiserar-ny vd anställs

Ålands Radio och tv omorganiserar, det meddelas idag i ett pressmeddelande. I samband med detta ska man rekrytera en ny vd. Nuvarande vd Agneta Mattsson övergår i en tjänst som ekonomi- och personalchef.

Nyan - 6 timmar sedan

Vattnet avstängt i fler kommuner

Vattnent stängs av för abonnenter i västra Jomala (från Gottby västerut), samt Hammarland och Eckerö från onsdag 18 september kl. 23.00 till torsdag 19 september kl.

Nyan - 7 timmar sedan

Ny vd på Lisco bok och papper

Maria Eriksson har utsetts till ny vd för bolaget Lisco bok och papper. Eriksson kommer närmast från Ålandsbankens juridiska rådgivning. Nuvarande vd Robert Storfors ”har beslutat att koncentrera sig på andra delar av sin
affärsverksamhet och slutar som vd i Lisco Bok och Papper ab i mitten av oktober.

Nyan - 7 timmar sedan

Sjöfartsmuseet värd för internationell kongress

Över 100 museiproffs, främst chefer, från hela världen samlas i dagarna i Mariehamn, då Stiftelsen Ålands sjöfartsmuseum står värd för The International Congress of Maritime Museums (ICMM) 19:e världskongress. .

Nyan - 8 timmar sedan

Importerad hund ska undersökas

Landskapsregeringen ska undersöka en importerad hund. ÅMHM har fått information som tyder på att en hund har förts in utan korrekta handlingar. Djurskyddsärendet har överlämnats till landskapsregeringen som fattar beslut om eventuella åtgärder.

Nyan - 9 timmar sedan

En till sjukhus efter singelolycka i Saltvik

En singelolycka inträffade strax efter klockan 8 i morse, i Saltvik Nääs. Olyckan skedde på Saltviksvägen, strax invid branddepån. En person befann sig i bilen som kört av vägen och voltat.

Nyan - 10 timmar sedan

”Panik” bakom färjupphandling

Landskapsregeringen har drabbats av panik. .

Nyan - 21 timmar sedan

Dagens röst: ”Jag vill ha mera och bättre skolmat”

Vad är viktigt för ålänningarna i höstens kommunal- och lagtingsval? Fram tills valet ersätts Dagens ålänning med Dagens röst – väljare och framtida väljares tankar om valet och den åländska politiken. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.