YLE > Finland

Monday, 16 September, 08:58

YLE - 10 sep 19 kl. 16:13

Ingå kommer inte att direktsända sina fullmäktigemötenIngå kommun inleder inte något försök med att videofilma och direktsända fullmäktigemötena. Förslaget var att försöket skulle inledas efter årsskiftet. Tanken var att det skulle ge en möjlighet för kommuninvånarna att föja med fullmäktigemötena oberoende av tid och plats..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingåkommer inte att , direktsändasina , fullmäktigemöten
YLE - 10 sep 19 kl. 16:13

Snart kan du följa med Ingås fullmäktigemöten hemifrån

Ingå kommun inleder ett försök med att videofilma och direktsända fullmäktigemötena efter årsskiftet. Det skulle ge en möjlighet för alla kommuninvånare att föja med fullmäktigemötena oberoende av tid och plats..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Allt färre finländska barn döps

Att döpa sina barn är inte längre en självklarhet ens för dem som hör till kyrkan..

YLE - 2 timmar sedan

Rapport avslöjar: Vattenläckage i flera sjukhus i Esbo och i Helsingfors i somras – vatten läckte in i operationssal medan operation pågick

Under sommaren 2019 skedde flera vattenläckage i sjukhus i huvudstadsregionen. Vatten läckte in i en operationssal i Tölö sjukhus mitt under pågående operation och ett söndrigt rör stängde av luftkonditioneringens avkylning i Tornsjukhuset när det var 30 grader utomhus. Det här framkommer i en rapport till styrelsen för Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt, HUS..

YLE - 3 timmar sedan

Axxells närvårdarutbildning startade i Åbo - ska råda bot på arbetsmarknadens närvårdarbrist

För en dryg månad sedan startade Axxells efterlängtade närvårdarutbildning i Åbo. Starten, däremot, har varit lite trög..

YLE - 3 timmar sedan

Raseborg blir bättre på att informera om problem med inneluften - invånarna ska kunna följa med allt arbete som görs

Raseborgs stad måste bli bättre på att informera om de åtgärder som gjorts för att inneluften ska förbättras i de lokaler som drabbats..

YLE - 3 timmar sedan

Åbo stad positiva till ett svenskspråkigt social- och hälsovårdscentrum vid Åbolands sjukhus

Åbo stad ställer sig positivt till ett förslag om att Åbolands sjukhus i framtiden också skulle erbjuda basvård på svenska. Initiativet har presenterats av Göran Honga, som är tf direktör för sjukvårdsdistriktet..

YLE - 4 timmar sedan

Vad är landsbygden värd för en nyutexaminerad läkare?

Det är många som flyttar till Helsingfors för att inleda sina läkarstudier, men varför få återvänder till sina tidigare hemstäder för att utöva professionen är inte självklart..

YLE - 4 timmar sedan

Hur gravida dricker är fortfarande en vit fläck i finländsk alkoholforskning

Det går att plocka fram grafer om hur mycket det dricks och vad som dricks i varje region i vårt land, men det existerar inte en kartläggning över hur gravida kvinnor dricker. När barnen växer upp kan de ha livslånga hjärnskador, men de får aldrig en diagnos på grund av att drickande mammor är ett sådant tabu..

YLE - 22 timmar sedan

Postens problem med datatrafiken är över - felet berodde på en störning hos dataleveratören

Posten hade problem med datatrafiken i dag vilket påverkade kundservicen och skjöt upp utdelningen av tidningar, berättar Posten. Problemen berodde på en störning hos dataleverantören Tieto som uppkom i samband med en systemuppdatering..

YLE - 18 timmar sedan

Raseborg äger tusentals hektar skog - jämför plus och minus med att övergå till kalhyggesfritt

Med kalhyggesfritt skogsbruk binder skogarna bättre kol och miljön blir också trevligare att röra sig i. Det blir också billigare än att kalhugga. Miljöinspektör Aapo Ahola listar flera fördelar med att frångå kalhygge, men även några nackdelar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.