Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:32

Expressen - 10 sep 19 kl. 18:41

Leif GW Persson: Kommer lösa sig snartToppjuristen satt frihetsberövad för att ha anstiftat mordet på advokaten Henrik Olsson Lilja – men släpptes. – Jag har gett förslag på en teori som jag hoppas att de undersöker, säger hon nu till Aftonbladet. Leif GW Persson säger att han tror att polisens utgångshypotes stämmer. Men: – I det här förnekandet finns något som vi inte kan utesluta. Nämligen att det är som hon säger..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GW Persson, Henrik Olsson Lilja, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW , PerssonKommer , lösasig snart
ÖstersundsPosten - 15 feb 13 kl. 21:05

Leif Persson (S) gör politisk come back

Förre kommunalrådet i Östersund, Leif Persson (S), gör politisk come back. Han tar nu plats som ordinarie ledamot i landstingsfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 17 sep 11 kl. 06:30

Persson sätter punkt

Han debuterade i allsvenskan redan 1980. I morgon gör målvakts- och tränarprofilen Leif Persson comeback på planen för att ta plats i den exklusiva skara som spelat på alla nivåer från division VII till allsvenskan. "Jag sätter punkt från och med söndag", säger Leif.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 15 kl. 16:59

Dalhemsbor firade Leif med tårta

När han fyllde 50 var det inte en enda som uppvaktade. Det smärtade Cissi Nyblom. På söndagen då Leif Persson fyllde 60 bjöd hon därför till tårtkalas..

Blekinge Läns tidning - 02 mar 19 kl. 11:00

Persson om ettårsfallet, mattorna, straffarna och galna vadet

Leif Persson ville låna 5 000 kronor av sin klubb Sölvesborgs GIF för att kunna lägga in mattor i sitt nybyggda hus. SGIF sa nej. Mjällby AIF sa: ”Vi slänger in några mattprover, välj vilken matta du vill ha bara du skriver på”.

Sydöstran - 02 mar 19 kl. 11:00

Persson om ettårsfallet, mattorna, straffarna och galna vadet

Leif Persson ville låna 5 000 kronor av sin klubb Sölvesborgs GIF för att kunna lägga in mattor i sitt nybyggda hus. SGIF sa nej. Mjällby AIF sa: ”Vi slänger in några mattprover, välj vilken matta du vill ha bara du skriver på”.

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 19 kl. 14:00

Efter närmare 40 år inom polisen – nu går Persson och Frank i pension

Polisyrket var inget självklart val. Varken för Leif Persson eller Roland Frank. Nu går de båda i pension – och konstaterar att de valde rätt..

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 15 kl. 10:36

PRO-bossen Leif Persson (S) om regeringens hemtjänsthöjning: "Pinsamt"

Ett av förslagen regeringens hösbudget är att höja taket i maxtaxan för hemtjänsten med 211 kronor per månad..

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 16:23

Personliga Persson

Foto: Thomas Löfqvist
Leif GW Persson har inlett sin dödstädning. Men som alla förhärdade brottslingar nekar han.
Leif GW Persson står i vägen för sin nya bok.

Sydsvenskan - 27 sep 11 kl. 06:31

Livet enligt Leif

Gustavs grabb. Berättelsen om min klassresa. Albert Bonniers förlag.

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 06:30

Leif GW Persson är Gustavs grabb

Foto: Scanpix
En koppartunna, en konjaksflaska och en klackring. Det är allt Leif GW Persson har kvar efter sin far. I boken "Gustavs grabb" berättar han om kärleken till pappa Gustav och den ångest som styrt livet sedan barndomen.

Dagens PS - 13 jul 17 kl. 11:04

Miljonregn över Leif GW Persson

Den folkkäre polisprofessorna ”kan snart bada i pengar”, skriver Dina pengar i Expressen och berättar att han nästan fördubblat omsättningen i sitt bolag på fyra år och att han gör en vinst på 7,9 miljoner kronor, en ökning med 4,5 miljoner jämfört med 2015. ”Det går rakt upp. I år räknar vi med en kraftigt förhöjd omsättning”, säger en nöjd Leif GW Persson, 72 år, till tidningen, som kikat i årsredovisningen för 2016 i Leif GW Persson AB.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Bilen som Karolins mördare använde

Polisen är intresserad av alla iakttagelser av fordonet, så som var den har setts, var den har parkerats, var den har tankats, vem eller vilka som uppehållit sig vid den, om den har varit på verkstad för reparation eller däckbyte eller om den tvättats. Allt är av intresse.Det skriver Nils Norling vid Malmöpolisen i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 minuter sedan

Göteborgs jubileumssatsning på bostäder havererar

Fram till jubileumsåret 2021 skulle Göteborgs stad bygga 7 000 nya bostäder. Men nu visar prognoserna på ett totalhaveri: mer än var fjärde bostad beräknas inte stå klar till 2021.– Självklart är det trist att det inte verkar bli så supertoppen som vi hade tänkt oss, säger Emmali Jansson, MP, andre vice ordförande i Fastighetsnämnden..

Expressen - 15 minuter sedan

Swedbank erkänner penningtvätt – banken lägger sig platt

Swedbanks styrelse med Göran Persson som ordförande lägger sig platt.Styrelsen har tvingats ge klartecken för polisen att förhöra den norske toppadvokaten Erling Grimstad. Samtidigt erkänner banken brister när det gäller att stoppa penningtvätt.

Expressen - 15 minuter sedan

Nu kan du köpa solceller på Ikea

Över hälften av alla svenska husägare funderar på att skaffa solceller, visar en undersökning från Kantar Sifo. Hindret har varit pris och låg kunskap. Det vill Ikea råda bot på när de under tisdagen erbjuder solenergisystem för villaägare..

Expressen - 15 minuter sedan

Kommunen agerar i Åmål – efter Expressens reportage

Åmåls kommun skickar räddningstjänst och miljöinspektörer till den hyresfastighet som Expressen rapporterade om i helgen.I järnvägshusen i Åmål bor hyresgästerna, främst nyanlända flyktingar från Syrien, i ren misär.Enligt värden är det hyresgästerna själva som ”förstör och är lata”.

Expressen - 30 minuter sedan

Här vräker snön ner i Värmland – rekordtidigt

Samtidigt som meteorologerna lovar sommarvärme till helgen – så vräker snön ner i Sysslebäck i Värmland.Dan Nordström vaknade upp till ett riktigt snöfall under tisdagsmorgonen.– Det vräkte ner.

Expressen - 45 minuter sedan

Friidrottens hus stängt efter stora branden

Den stora branden i Slottsskogshallen påverkar också Friidrottens hus som ligger precis intill, skriver Dagens Nyheter. – Vi har blivit tvungna att stänga här. Inga toaletter eller duschar kan användas eftersom vattenledningen hit gick via den nedbrunna hallen, säger Bo Edsberger, chef för Göteborgs Friidrottsförbund, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Arbetslösheten högre än väntat i augusti

Arbetslösheten var 7,1 procent i augusti, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU).Enligt Infront Datas prognosenkät väntades arbetslösheten vara 6,2 procent.I juli var arbetslösheten 6,9 procent och i augusti 2018 var arbetslösheten 6,1 procent.

Expressen - 1 timme sedan

Sölvesborg sätter in väktare efter uppståndelse om Pride

Väktare sätts in i Sölvesborgs kommunhus efter uppståndelsen kring kommunens stopp för användning av prideflaggan.Kommunchefen Lars Ericsson anser att det finns en hotbild mot kommunen, rapporterar SVT Nyheter Blekinge..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen söker försvunnen man – vädjar efter tips

Polisen har under natten sökt efter en försvunnen person i Asarum i Blekinge. Det är en man född 1938 som inte har setts till sedan klockan 12 under måndagen. – Vi är intresserade av alla typer av iakttagelser av den här mannen, hellre att man ringer en gång för mycket, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisens ledningscentral för region syd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.