Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 17 September, 00:11

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 18:19

Dags för verkstad i politikenStatsminister Stefan Löfvens regeringsförklaring är uttryck för viljan att hålla ihop det blocköverskridande samarbetet med Liberalerna och Centerpartiet. Det skall i sin tur skapa förutsättningen för att hålla ihop landet. Ett sprucket januariavtal innebär regeringskris..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Stefan Löfvens, Liberalerna, Centerpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , verkstadi , politiken
SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 06:48

Dags att politiken tar ansvar för samhället

Sverige är och har länge vart ett bra land att leva och bo i.
Det finns massor med saker som vi kan vara stolta över, den svenska välfärden är en sådan sak. Men tyvärr är någonting på väg att gå sönder.

Länstidningen i Jämtland - 28 mar 18 kl. 16:00

Sture Hernerud gör comeback i politiken: ”Det är för lite verkstad, helt enkelt”

Det var över 20 år sedan han lämnade politiken och rollen som kommunalråd i Krokom. Nu gör Sture Hernerud politisk comeback. Orsaken: ”Det är för lite verkstad, helt enkelt”..

Skånskan - 08 jan 17 kl. 08:00

Många ville måla på öppen verkstad

MALMÖ Både barn och vuxna samlades till öppen verkstad i Malmö konsthall på lördagen och det kliade rejält i målarfingrarna hos barnen. ERWP.fif(0)– Vi har valt lite knalliga färger för vi tycker de är så fina, sade Chloe Dommanget och Zafira Bostedt som målade med breda penslar och starka färger.

BT - 05 feb 12 kl. 10:50

Hermansson: "Dags att ta politiken på allvar igen"

Nya strider, mer maktkamp och fler interna affärer? Nej, det är dags att börja tala om politiken på ett annat sätt, om det som är grundläggande ? människan.

Blekinge Läns tidning - 08 dec 17 kl. 11:51

Dags för verkstad i skolfrågan

Det är dags att komma från prat till verkstad med skolfrågorna, anser moderaterna och bjuder in styret i Karlskrona till överläggningar..

YA - 31 okt 14 kl. 07:00

Bilhall och verkstad blir ljusare

Foto: Bass Nilsson
Motorcenter satsar inför framtiden. Just nu byggs bilhall och verkstad om för att möta den ökande efterfrågan då konjunkturen vänder.
Mitt i bygglarmet i sitter ägaren Ola Andersson.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 14:46

”Ju högre upp i politiken, desto manligare blir den”

Höör Allianspartierna knep varenda ordförande- och vice ordförandepost i nämnderna – men när det var dags för kommunfullmäktige att rösta om vem som skulle bli vice ordförande i HFABs styrelse, gjorde Maria Boström-Lambrén (S) ett feministiskt utspel och fick minst fem alliansledamöter med sig.Till ordförande i kommunala fastighetsbolaget HFABs styrelse valdes Per-Olof Ågren (M) som tidigare varit kommunalråd. Till posten som vice ordförande var Pehr-Ove Pehrson (L) nominerad, även han före detta kommunalråd.

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:24

Dags att inför LOV i Tingsryd

Det är dags att avliva myterna och osanningarna om LOV. Politikerna har fortsatt kontroll över skattemedlen, i avtalen kan politiken ställa tydliga krav och företagen har sedan ansvar för att leva upp till dem, skriver Marie Sohlberg (M). Ett kärnvärde för Nya Moderaternas politik för vård, skola och omsorg är att vardagsmakten ska vara stor.

Kristianstadsbladet - 02 jul 11 kl. 06:30

Nya ägare till anrik verkstad

Vanneberga Svets & Mek är en modern verksamhet, men också med rötterna kvar i den gamla bysmedjan. Det har blivit företagets signum och styrka.
?

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 08:39

Bostadsbrist ? mycket snack lite verkstad

Frågan om bostadsbrist tar en allt större plats i hetluften. Användningen av ordet bostadsbrist har, enligt en undersökning i mediebevakningsföretagets Retrievers arkiv, ökat med 65 % på 3 år. Enligt samma källa har ordet bostadsbyggande omskrivits 55 % mer och marknadshyror 57 % mer.

ÖstersundsPosten - 06 dec 16 kl. 11:00

Dags att göra verkstad av arbetet mot Årets stadskärna

I måndags samlades fastighetsägare, näringsidkare, politiker och engagerade medborgare för att ta fram idéer om hur stadskärnan kan utvecklas. Detta som ett steg i färden mot att göra Östersund till Årets stadskärna år 2018.
– Förhoppningen med dagen är att få fram konkreta idéer att göra verkstad av, förklarade Calle Hedman, nytillträdd projektledare..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

MFF Support emot hopslagning med LB07

Sydöstran - 15 minuter sedan

George RR Martins rymdepos släpps på svenska

Sydöstran - 1 timme sedan

Thomas Dennerby kan lämna Nigerias landslag

Nigerias svenske förbundskapten Thomas Dennerby är i Sverige på grund av en konflikt med Nigerias fotbollsförbund. Och det finns en risk att han lämnar rollen som förbundskapten helt och hållet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Oljeattacken skakade Wall Street

Sydöstran - 2 timmar sedan

Mellberg förlorade rösten i debuten

0–2 mot Djurgården – och en förlorad röst. Det blev utgången av Olof Mellbergs första match som tränare för Helsingborg..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Kidnappad läkare i Zimbabwe väcker oro

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tunga veteranpolitiker i upprop om kärnvapen

Ett nätverk av tidigare europeiska ledare har undertecknat ett gemensamt om att världens länder måste agera brådskande för att minska risken för att kärnvapen används i militära konflikter, rapporterar ..

Sydöstran - 2 timmar sedan

"Bond är lite som britternas Quick"

David Dencik hade precis spelat klart rollen som Thomas Quick när han fick åka till London för den nya James Bond-filmen, som omgärdas av hemlighetsmakeri..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Portillo räddade oavgjort åt Elfsborg

Elfsborgs mittback Alejandro Portillo var först olycksfågel när en hands i straffområdet resulterade i ett ledningsmål på straff för AFC Eskilstuna. Tjugo minuter senare agerade spanjoren i stället poängräddare när han nickade in slutresultatet 2–2..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.