Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:20

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 19 kl. 18:00

Föreningsrådets öde skjuts upp - en veckaPå en extrainsatt årsstämma skulle Trelleborgs Föreningsråds vara eller icke vara avgöras på tisdagskvällen. Men på grund av sjukdom skjuts stämman upp..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs Föreningsråds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föreningsrådets, öde, skjutsupp en , vecka
UNT - 08 maj 13 kl. 10:11

Föreningsrådets ekonomi oklar

Uppsala föreningsråd, som samordnar över 300 föreningar, befarar ett underskott på miljonbelopp. Men styrelsen mörkar de ekonomiska problemen..

UNT - 29 aug 13 kl. 13:34

Föreningsrådet polisanmäler företrädare för grova ekobrott

En företrädare för Uppsala Föreningsråd anklagas för ekonomisk brottslighet i miljonklassen.? Det vi utsatts för är ofattbart, säger Föreningsrådets ordförande Morgan Sundgren..

UNT - 29 aug 13 kl. 13:33

Föreningsrådet polisanmäler bedrägerier

En företrädare för Uppsala Föreningsråd anklagas för ekonomisk brottslighet i miljonklassen.? Det vi utsatts för är ofattbart, säger Föreningsrådets ordförande Morgan Sundgren..

UNT - 19 aug 15 kl. 19:07

Brottsanklagad i Föreningsrådet frias

Polisutredningen mot Föreningsrådets tidigare ordförande har lagts ner..

Trelleborgs Allehanda - 17 nov 12 kl. 06:30

Det här är Trelleborg

"Det är äntligen tid för Trelleborgsgalan. Det finns ett ljus i mörkret.?
Så inledde kommunalrådet Ulf Bingsgård (M) torsdagens Trelleborgsgala.

BT - 10 nov 16 kl. 22:23

De prisades på Föreningsgalan

Föreningsrådets ungdomsledarstipendier gick till Sara Hansfeldt, IK Ymer gymnastik och Kristina Gutfelt, St Örjans Scoutkår som fick 4 500 kronor vardera..

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 14 kl. 22:34

Samverkan skapar frågor

Foto: Karl-Johan Löfgren
Det kallas Trelleborg Tillsammans och handlar om hur kommunen och de idéburna organisationerna kan stärka varandra. I går träffades parterna i samarbetet för att följa upp och utveckla projektet.
Workshopen är i gång.

Nyhetskanalen - 29 sep 12 kl. 21:00

Prostester mot besparingar i Europa

För tredje gången på bara en vecka har tusentals demonstranter samlats för att protestera mot besparingarna i Spaniens huvudstad Madrid. En stor demonstration organiserad av fackföreningsrörelsen samlade tiotusentals portugiser i Lissabon på lördagen. Samtidigt demonstrerade tiotusentals polacker i Warszawas mot den liberala regeringskoalitionen och premiärminister Donald Tusk..

Sydsvenskan - 16 nov 12 kl. 06:30

USA ska skatta sig lyckligt

USA rör sig allt närmare ett statsfinansiellt stup. Efter sitt övertygande omval behöver president Barack Obama snabbt nå en uppgörelse om USA:s alltmer hotfulla skuldbörda och budgetunderskott.?Vi kan inte hålla medelklassen som gisslan medan vi debatterar skattesänkningar för de förmögna?

Världen Idag - 05 mar 14 kl. 00:00

Ukraina följer Polens frihetskamp

Bön och välsignelse på Majdan­torget förde frihetskampen framgångsrikt till seger för en dryg vecka sedan. Det skedde på ett sätt som påminde om hur den kristna fackföreningsrörelsen Solidaritet, ledd av den troende katoliken Lech Walesa och understödd av den katolska kyrkan i Polen, samt den polskfödde dåvarande påven Johannes Paulus II, med start 1980 omstöpte och förvandlade Polen och Central­europa. Kommunistiska enpartiregimer bakom järnridån föll, likaså Berlinmuren.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Betyg: Så var TFF-spelarna mot Halmstad

Här är TA-sportens betyg på spelarna i TFF efter förlusten med 0–3 mot Halmstad..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

TFF steget efter i Halmstad

TFF hade en tung kväll i Halmstad. Efter en svag första halvlek, där hemmalaget gjorde två hörnmål, kunde inte TFF höja sig tillräckligt i den andra halvleken, där Halmstad till slut gjorde 3–0. Nu sjönk TFF två platser i tabellen..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

LIVE: Följ TFF mot Halmstad

TFF kämpar om nya viktiga poäng i superettan på söndagen, i bortamatchen mot Halmstads BK. TA-sporten är på plats på Örjans vall och rapporterar direkt från matchen. Följ händelserna här!.

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

TGD Open lockade fler än någonsin

Till tonerna av bland annat Celine Dions ”Alive” och Queens ”Don't stop me now” var stämningen på topp när Trelleborg gymnastics & dance bjöd på en variationsrik uppvisning..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

TA:s kulturpris: Öppet för förslag

I fjor var det en författare och lärare från Söderslättsgymnasiet som tog hem priset. Vem blir det i år? Nu kan läsarna nominera kandidater till Trelleborgs Allehandas kulturpris 2019.

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Skånska 40-åringar ska bli hälsosammare – ska få samtal om mat och livsstil

Från nästa år ska vissa 40-åringar i Skåne erbjudas hälsosamtal. Faller försöket väl ut, ska alla 40-åringar erbjudas detta, och senare utvidgas det till att även omfatta 50- och 60-åringar..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Trelleborg: Föreningar ska peppas att själva stärka kassan

Kultur- och fritidsnämnden vill entusiasmera föreningarna att stärka sina kassor, och bjuder in till föreningsmöten i oktober. .

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Ny tränarduo som ger HBK hopp

Förra året var Trelleborg HBK en förlust från att åka ur division två. Denna säsong siktar laget på att vara med i toppen av tabellen. Det som ger hopp är en ny tränarduo från Ystad, Stefan Mårtensson och Felix Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Trafiken stör grannidyllen i Snarringe

Sedan ett nytt bostadsområdet har byggts måste 36 familjer köra genom Snarringe. Byborna har tröttnat på trafiken..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 20:00

Fotboll: TFF-damer föll i sista hemmamatchen

TFF hade marginalerna mot sig i hemmamötet mot topplaget Eskilsminne. Trots en bra insats blev det till sist 0–4 på Vångavallen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.