YA > Lokalt

Tuesday, 17 September, 12:55

YA - 10 sep 19 kl. 18:04

Flera vägar och källare översvämmade i YstadDet intensiva regnandet under sena tisdagseftermiddagen har orsakat flera översvämningar på vägar och i källare..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera vägaroch , källare, översvämmadei , Ystad
HBL - 06 okt 12 kl. 11:24

Räddningsverket tvingas stänga översvämmade vägar

De senaste dagarnas rikliga regn har fått vattnet att stiga i åarna i Södra Österbotten. Vattnet har nått upp till åkrar och vägar. I Egentliga Finland har vatten runnit in i många källare.

BT - 22 sep 12 kl. 08:34

Översvämmade källare i Mark

Nattens häftiga regnande har gjort att flera källare i Sjuhärad har blivit översvämmade. Enligt räddningstjänsten är det framförallt Mark som har drabbats av översvämningarna, där både källare och vägar har vattenfyllts.
Under dagen väntas regnet fortsätta, om än inte lika häftigt som under natten till lördag..

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 14 kl. 12:40

Översvämmade vägar på Värmlandsnäs

Flera vägar på Värmlandsnäs är översvämmade. På väg 540 mellan Kvaldersrud och Södra Ny kyrka och på väg 536 mellan Botilsäters kyrka och Kvaldersrud varnar Trafikverket för översvämning..

DN - 06 dec 15 kl. 11:34

Översvämmade vägar i väst


Risken för översvämning är fortsatt hög i Västsverige efter intensivt regnande. Flera vägar i området mellan Uddevalla, Borås och Göteborg är översvämmade..

YA - 09 aug 13 kl. 12:19

Översvämmade gator berodde inte på fel på ledningar

Foto: Fredrik Sjöstrand
Under torsdagens skyfall trängde avloppsvatten upp i dagvattenbrunnar vid järnvägsstationen. Kommunen kommer dock inte vidta några särskilda åtgärder för att det inte ska inträffa igen.
Många som passerade de översvämmade vägarna vid järnvägsstationen under den ösregniga torsdagsförmiddagen kan vittna om en tydlig avloppsdoft.?

NSD - 02 maj 16 kl. 09:00

Gångvägar i Boden översvämmade

Solen och värmen har snabbat på snösmältningen rejält..

YLE - 15 aug 16 kl. 08:04

Översvämmade vägar och källare sysselsatte räddningsverket

Under de senaste 24 timmarna har det på sina håll i Österbotten fallit mellan 50 och 60 millimeter regn. Vattnet har fyllt källare och man har tvingats stänga av vägar. Sedan söndag kväll har Österbottens räddningsverk ryckt ut ett tjugotal gånger på grund av regnet.

YLE - 15 aug 16 kl. 08:04

Översvämmade vägar och källare sysselsätter räddningsverket

Under de senaste 24 timmarna har det på sina håll i Österbotten fallit dryga 50 millimeter regn. Vattnet har fyllt källare och man har tvingats stänga av vägar. Sedan söndag kväll har Österbottens räddningsverk ryckt ut ett tjugotal gånger på grund av regnet.

Nya Wermlands Tidningen - 06 aug 17 kl. 07:20

Källare och vägar översvämmade

Flera källare och vägar i området kring Storfors och Kristinehamn har drabbats av översvämningar..

BT - 18 aug 14 kl. 19:13

Vägar översvämmade

Regnet som öste ned över Halland på måndagen ställde till med stora problem. Värst drabbade översvämningarna Oskarström, Getinge, Steninge och Slättåkra med avstängda vägar och vattenfyllda källare och andra lokaler som följd. Bland annat fick vårdcentralen i Oskarström stänga några timmar sedan vatten trängt in och patienter fick ta sig till andra vårdcentraler.

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Pendlare, visa respekt när det hettar till i trafiken

Aldrig bryts svenska helyllekonventioner så snabbt som när en stressad pendlare får ta en rad käppar i hjulen. Stel artighet blir vilt raseri, och raka köer kan snabbt bli en rak höger. Har du tänkt på hur du själv beter dig när det hettar till i kollektivtrafiken?.

YA - 2 timmar sedan

Bråk: Tolvåring till provtagning – misstänks för narkotikabrott

När polisen kom till platsen där ett ungdomsbråk ägde rum, fick de omhänderta en pojke på tolv år som var påverkad av narkotika. Pojken följde med för provtagning på stationen och nu är ärendet kopplat till socialtjänsten. .

YA - 6 timmar sedan

Dialog ger en väg in i det nya annorlunda landet

Sverige är på många sätt ett annorlunda land. Nu erbjuds eleverna på sfi i Ystad, Skurup, Sjöbo och Tomelilla att delta i värdegrundsdialoger för att reflektera och bättre förstå för det nya hemlandets lagar och värderingar. – Vi kan lära av varandra, säger Youssef Razek..

YA - 6 timmar sedan

Från Skavlan till mäkleri — aldrig för sent att välja ny väg

”Många sa till mig att det är för sent, men varför då? Jag har så många fördelar nu”, berättar Jessica Aleryd, som vid 47 års ålder lämnade sitt tidigare yrke och frilansandet i film- och tv-världen för att istället helt sadla om och bli mäklare på hemmaplan..

YA - 19 timmar sedan

KD stödjer inte Göranssons krav på slopat barnbidrag - ”Inte rätt väg att gå”

Under hösten ska KD presentera sin utvecklade integrationspolitik. – Då är Göran Göranssons idé om att slopa barnbidraget till utrikesfödda inte ett av förslagen, säger Sofia Damm (KD) riksdagsledamot och partiets talesperson i integrationsfrågor..

YA - 19 timmar sedan

Tåg nära köra på bil – stopp i tågtrafiken

Tågtrafiken mellan Malmö och Svarte står just nu still. Anledningen är en olyckshändelse, som enligt uppgifter till YA ska vara att tåget nästan kört på en bil..

YA - Igår: 10:24

Höga vågor tvingade Bornholmsfärjan att vända

Vågorna var högre än prognosen sagt. Färjan från Bornholm till Ystad tvingades vända tillbaka strax efter att ha lämnat Rönne på söndagen. .

YA - Igår: 18:05

Han anmäler Göran Göransson till förvaltningsrätten: ”Främlingsfientligt uttalande”

KD-politikern Göran Göransson bör snarast tas bort som nämndeman i förvaltningsrätten. Det skriver Bo Widegren i en anmälan till rätten. – Jag blev oerhört upprörd över hans uttalanden i YA, de är främlingsfientliga och visar en elementär brist på demokratiskt sinnelag, säger Bo Widegren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.