SR > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:54

SR - 10 sep 19 kl. 17:43

Man anhållen för inblandning i mordet på småbarnsmammanPolisen i Malmö har gripit en ny misstänkt i utredningen av mordet på en kvinna i 30-årsåldern, som sköts ihjäl i stadsdelen Ribersborg för två veckor sedan..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Malmö, Ribersborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhållenför , inblandningi , mordet, småbarnsmamman
GT - 07 jul 13 kl. 11:41

Ännu en man anhållen i Trollhättan-fallet

Sedan lördagskvällen sitter ännu en person anhållen i fallet med den försvunna småbarnsmamman i Trollhättan. Mannen är misstänkt för skyddande av brottsling..

GT - 07 jul 13 kl. 11:41

Ännu en man anhållen i Trollhättefallet

Sedan lördagskvällen sitter ännu en person, en man i 35-årsåldern, anhållen i fallet med den försvunna småbarnsmamman i Trollhättan. Mannen är misstänkt för skyddande av brottsling. - Han förnekar brott och mår mycket dåligt av att vara frihetsberövad, säger mannens advokat Thomas Ört..

GT - 03 jul 13 kl. 13:20

36-åring anhållen för försvinnandet

En 36-årig man är anhållen på sannolika skäl misstänkt för människorov i fallet med den försvunna småbarnsmamman i Trollhättan.
? Han kom in frivilligt tillsammans med sin advokat till polishuset i Trollhättan i förmiddags, säger åklagare Eva Johnsson..

Expressen - 07 jul 13 kl. 06:46

Den anhållne mannen känner 36-åringen

TROLLHÄTTAN. Den man som sitter anhållen misstänkt för skyddande av brottsling i Trollhättan har kopplingar till 36-åringen som släpptes i fredags. Det bekräftar kammaråklagare Eva Johnsson för Ttela.

Expressen - 29 feb 16 kl. 11:13

Två är anhållna för mordet på Madelene

Två personer har blivit anhållna för inblandning i mordet på tvåbarnsmamman Madelene, 29, enligt Aftonbladet. Den ena misstänks för mord och den andra för skyddande av brottsling, enligt tidningen..

Expressen - 13 sep 19 kl. 08:48

Man begärs häktad efter mordet på Karolin

En man anhölls tidigare i veckan misstänkt för inblandning i mordet på småbarnsmamman och läkaren Karolin Hakim på Sergels väg i Malmö.Nu har kammaråklagare Pär Andersson bestämt sig för att begära mannen häktad. – Det kommer jag göra inom en snar framtid, säger han.

GT - 05 jul 13 kl. 12:09

Anhållnde mannen har begärts häktad

Den 36-årige mannen har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för människorov. Han nekar till brott men erkänner att han träffade småbarnsmamman på lördagskvällen. Häktningsförhandlingen inleds klockan 14.

GT - 05 jul 13 kl. 12:09

Anhållne mannen har begärts häktad

Den 36-årige mannen har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för människorov. Han nekar till brott men erkänner att han träffade småbarnsmamman på lördagskvällen. Häktningsförhandlingen inleds klockan 14.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

M: Utred viss reklamfinansiering i public service

Moderaterna öppnar för att public service i framtiden till viss del kan finansieras av reklam..

SR - 15 minuter sedan

Saudisk tystnad driver upp bensinpriser

De ledande bensinbolagen höjer priset på bensin och diesel med 40 respektive 30 öre litern. Attackerna i Saudiarabien har skapat oro på marknaden över tillgången på råolja..

SR - 30 minuter sedan

Swedbank medger brister kring penningtvätt

Nu bekräftar Swedbank att det funnits och fortfarande finns brister i Bankens arbeta mot penningtvätt:Swedbank svarade igår på de frågor som banken har fått från tillsynsmyndigheterna i Sverige och Estland, med anledning av deras pågående undersökningar av banken..

SR - 1 timme sedan

Många döda i självmordsattentat i Afghanistan

Minst 24 människor dödades och över 30 skadades av en självmordsbomb i Afghanistan..

SR - 1 timme sedan

Expert: Kommunerna kommer inte att lyckas

Bengtsfors kommun väljer nu att följa Sölvesborgs exempel och bestrida den så kallade bosättningslagen, som innebär att Migrationsverket har rätt till att fördela nyanlända som fått uppehållstillstånd mellan Sveriges kommuner. – Chansen att det skulle gå igenom tror jag är väldigt liten, säger Folke Johansson, expert på kommunal politik..

SR - 3 timmar sedan

Kraftiga prishöjningar på bensin och diesel

Ledande drivmedelsbolag höjer priset på bensin med 40 öre per liter..

SR - 3 timmar sedan

MP-reformen: "Gamla tankar som paketerats om"

Miljöpartiets så kallade utvecklingstid som ska införas 2020 härrör från gamla tankar inom partiet om att vi ska arbeta mindre och köpa mindre prylar som förstör miljön, menar Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SR - 4 timmar sedan

Lövin: Det här är inget friår

Regeringen lägger 200 miljoner kronor nästa år på Miljöpartiets krav om att införa så kallad utvecklingstid, en möjlighet för vissa anställda att ta ledigt för att utbilda sig eller starta eget..

SR - 5 timmar sedan

Cameron anklagar Johnson för att ha farit med osanning

Den förre brittiske premiärministern David Cameron erkände i går i sin första TV-intervju efter folkomröstningen 2016 att han misslyckats med sin viktigaste fråga: Storbritanniens relation till EU..

SR - 5 timmar sedan

260 drunknade – kustbefäl åtalas för dråp

Två befäl från italienska flottan och kustbevakningen åtalas för dråp, efter att de försenat en räddningsinsats på Medelhavet 2013 och därmed orsakat att minst 260 flyktingar drunknade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.