BT > Nyheter

Sunday, 15 September, 09:36

BT - 10 sep 19 kl. 17:44

Nyhetsbaren: Pressfriheten är hotad – hur kan utvecklingen stoppas?Pressfriheten i världen blir allt mer inskränkt. Hur kan utvecklingen stoppas? Det är ämnet i kvällens nyhetsbar på kulturhuset i Borås. BT sänder live..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyhetsbaren, Pressfrihetenär , hotadhur kan , utvecklingen, stoppas
SVT - 10 okt 13 kl. 19:56

?Obama - hot mot pressfriheten?

Journalister i USA ser pressfriheten hotad av president Barack Obama. En rapport från en känd veteranjournalist gör en skarp vidräkning med presidenten..

Kristianstadsbladet - 03 maj 18 kl. 12:13

Den fria pressen är hotad – lokalt arrangemang lyfter frågan

Hur fri är pressen idag? Enligt Reportrar utan gränser är pressfriheten hotad. I dag, den 3 maj, är det pressfrihetens dag och det uppmärksammas bland annat på Kristianstadsbladet..

SvD - 29 okt 13 kl. 22:21

Pressfriheten hotad i England

Politikerna tar hämnd efter de många övertrampen..

SVT - 04 mar 14 kl. 16:24

Pressfriheten hotad i Hong Kong

Tusentals människor har demonstrerat i Hong Kong de senaste dagarna med krav på ökad pressfrihet. Frågan har blivit aktuell efter ett brutalt knivöverfall på den undersökande journalisten Kevin Lau..

Resume - 02 maj 14 kl. 14:57

Larm: "pressfriheten hotad på Norra Skåne"


Norra Skånes tidigare nyhetschef, Anders Kauranen, och dess före detta grävande reporter, Berit Önell, har fått lämna sina uppdrag. Duon hävdar nu att det beror på påtryckningar från kommunledningen i Hässleholm efter en rad avslöjanden..

DN - 30 maj 14 kl. 08:55

Pressfriheten hotad i Ukraina

Press- och yttrandefriheten i Ukraina har allvarligt försämrats de senaste månaderna. Det rapporterar Dunja Mijatovic, representant för mediefrihet i Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, efter sitt senaste besök i området..

DN - 25 apr 18 kl. 06:51

Kraftig försämring av pressfriheten i Europa

Pressfriheten är fortsatt hotad världen över. I Europa går utvecklingen snabbast nedåt, jämfört med andra regioner..

Sydsvenskan - 26 apr 17 kl. 07:25

Pressfriheten "aldrig så här hotad"

Pressfriheten har aldrig varit så hotad som den är nu, i "en ny era av postsanning och falska nyheter" efter valet av Donald Trump till USA:s president. Så lyder budskapet från Reportrar utan gränser (RSF), som från högkvarteret i Paris nu har släppt si.

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 17 kl. 07:25

Pressfriheten "aldrig så här hotad"

Pressfriheten har aldrig varit så hotad som den är nu, i "en ny era av postsanning och falska nyheter" efter valet av Donald Trump till USA:s president. Så lyder budskapet från Reportrar utan gränser (RSF), som från högkvarteret i Paris nu har släppt si.

GöteborgsPosten - 26 apr 17 kl. 07:25

Pressfriheten "aldrig så här hotad"

Pressfriheten har aldrig varit så hotad som den är nu, i "en ny era av postsanning och falska nyheter" efter valet av Donald Trump till USA:s president..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Protester mot allt större vindkraftverk

Vindkraftverk med en totalhöjd på 250 meter. Förr en omöjlighet – nu planeras sådana vindparker på flera platser runtom i Sverige. Men byggplanerna väcker ilska och oro hos boende i berörda områden..

BT - 15 minuter sedan

Hanna Grahn: Ett skrämmande budskap om världen

I veckan kom världen lite närmare när Erik Halkjaer, ordförande för Reportrar utan gränser Sverige, var på besök i Borås. Hans budskap är skrämmande. .

BT - 1 timme sedan

Havsvraket Lindesnäs töms på sin olja

Det över 60 år gamla vraket Lindesnäs utanför Oxelösund klassas som ett av de mest miljöfarliga i Sverige. Men nu har skrovet städats upp..

BT - 1 timme sedan

Säs inför videomöten med patienter

Säs inför digitala vårdmöten på alla kliniker. – Vi är tidigt ute med videomöten för specialistvård, säger utvecklingschef Peter Häyhänen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.