Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:19

Expressen - 10 sep 19 kl. 17:43

Bil har kört av vägen på E22En personbil har kört av E22 vid Torsås.Vägen är enligt polisen helt stängd i båda riktningarna.Skadeläget är okänt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E22, Torsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilhar , körtav , vägen, E22
Expressen - 08 feb 16 kl. 08:06

En bil har kört av E22 och ner i en å

En bil har kört av E22 och ner i en å norr om Pukavik..

Västerbottens Folkblad - 10 dec 17 kl. 16:25

Bil sladdade av vägen

På vägen mellan Medle och Myckle har en bil sladdat av vägen. Nu varnar räddningstjänst för halt väglag på småvägarna i närheten. Strax innan kl 16 kom ett larm till räddningstjänsten om att en bil sladdat av vägen mellan Medle och Myckle i Skellefteå kommun.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 15 kl. 23:54

Bil voltade av vägen

En bil åkte av vägen och voltade på Ausåsvägen nära Humlarp..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 15 kl. 14:16

Krockade med parkerad bil på Hälsovägen

En bil körde på en stillastående bil på Hälsovägen vid 14-tiden. .

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 07:31

Bil voltade av vägen utanför brandstation – oklart om personskador

En bil voltade av vägen på Särnavägen i Särna på söndagsmorgonen. Skadeläget är ännu oklart..

Dalarnas tidningar - 04 sep 16 kl. 07:31

Bil voltade av vägen utanför brandstation – oklart om personskador

En bil voltade av vägen på Särnavägen i Särna på söndagsmorgonen. Fyra personer färdades i bilen och en ska ha förts till sjukhus med ambulans..

Skånskan - 11 apr 17 kl. 15:18

Bil voltade av motorvägen

Malmö En kvinna fick omhändertas av ambulanspersonal efter en olycka på Yttre Ringvägen. ERWP.fif(2)Enligt Skånepolisen finns det uppgifter om att kvinnans bil voltat på vägen, men det är fortfarande oklart exakt hur olyckan gått till.

Expressen - 09 aug 17 kl. 10:04

Bil voltade av vägen – vägen stängs av

En bil voltade av vägen på riksväg 87 i Sollefteå under morgonen.En person är skadad, enligt polisen.Trafiken påverkas under räddningsarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 13 kl. 08:59

Bil åkte av vägen

En bil åkte av vägen på gamla E4:an, söder om Åsljunga, strax innan 09-tiden på morgonen..

Sydsvenskan - 11 nov 13 kl. 03:26

Bil brann på Ärtholmsvägen

En bil brann på Ärtholmsvägen i Malmö på natten mot måndagen..

Skånskan - 11 nov 13 kl. 03:27

Bil brann på Ärtholmsvägen

En bil brann på Ärtholmsvägen i Malmö på natten mot måndagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Nu kan du köpa solceller på Ikea

Över hälften av alla svenska husägare funderar på att skaffa solceller, visar en undersökning från Kantar Sifo. Hindret har varit pris och låg kunskap. Det vill Ikea råda bot på när de under tisdagen erbjuder solenergisystem för villaägare..

Expressen - 5 minuter sedan

Kommunen agerar i Åmål – efter Expressens reportage

Åmåls kommun skickar räddningstjänst och miljöinspektörer till den hyresfastighet som Expressen rapporterade om i helgen.I järnvägshusen i Åmål bor hyresgästerna, främst nyanlända flyktingar från Syrien, i ren misär.Enligt värden är det hyresgästerna själva som ”förstör och är lata”.

Expressen - 15 minuter sedan

Här vräker snön ner i Värmland – rekordtidigt

Samtidigt som meteorologerna lovar sommarvärme till helgen – så vräker snön ner i Sysslebäck i Värmland.Dan Nordström vaknade upp till ett riktigt snöfall under tisdagsmorgonen.– Det vräkte ner.

Expressen - 30 minuter sedan

Friidrottens hus stängt efter stora branden

Den stora branden i Slottsskogshallen påverkar också Friidrottens hus som ligger precis intill, skriver Dagens Nyheter. – Vi har blivit tvungna att stänga här. Inga toaletter eller duschar kan användas eftersom vattenledningen hit gick via den nedbrunna hallen, säger Bo Edsberger, chef för Göteborgs Friidrottsförbund, till tidningen.

Expressen - 45 minuter sedan

Arbetslösheten högre än väntat i augusti

Arbetslösheten var 7,1 procent i augusti, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU).Enligt Infront Datas prognosenkät väntades arbetslösheten vara 6,2 procent.I juli var arbetslösheten 6,9 procent och i augusti 2018 var arbetslösheten 6,1 procent.

Expressen - 1 timme sedan

Sölvesborg sätter in väktare efter uppståndelse om Pride

Väktare sätts in i Sölvesborgs kommunhus efter uppståndelsen kring kommunens stopp för användning av prideflaggan.Kommunchefen Lars Ericsson anser att det finns en hotbild mot kommunen, rapporterar SVT Nyheter Blekinge..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen söker försvunnen man – vädjar efter tips

Polisen har under natten sökt efter en försvunnen person i Asarum i Blekinge. Det är en man född 1938 som inte har setts till sedan klockan 12 under måndagen. – Vi är intresserade av alla typer av iakttagelser av den här mannen, hellre att man ringer en gång för mycket, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisens ledningscentral för region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt farligt föremål hittat – boende evakuerade

En stor polisinsats pågår just nu i Trollhättan. – Det är en man som hittat ett föremål som han misstänker kan vara farligt, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson.Polisens bombgrupp är på väg och flera lägenheter har utrymts.

Expressen - 2 timmar sedan

SBAB sänker sina bolåneräntor

SBAB sänker sina bolåneräntor igen.Alla räntor förutom den rörliga sänks med 0,05–0,20 procentenheter.– Vi märker tydligt att marknaden förväntar sig att det extrema ränteläget kommer att bestå under en längre tid och det påverkar i sin tur SBAB:s upplåningskostnader, säger bankens vd Klas Danielsson..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisinsats i Dalarna: Fyra misstänks för att ha dödat varg

En polisinsats pågår i en by utanför Rättvik i Dalarna.Fyra män ska gripas i samband med ett grovt jaktbrott som skedde i mars i år, då en varg dödades på en sjö.Männen har sedan tidigare varit anhållna för brottet i sin frånvaro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.