Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 21 September, 23:20

Dagensanalys.se - 10 sep 19 kl. 17:52

Nu kan vi titta på kvällens Apple-event tillsammansEftersom Apple äntligen börjat streama sina event på Youtube kan även vi vara värd genom att bädda in eventet här i vår artikel. Här kan du se hela eventet tillsammans med oss. Vi bänkar oss framför eventet kl 19 då det drar igång.   Inlägget Nu kan vi titta på kvällens Apple-event tillsammans dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Youtube, Nu, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan vi titta, kvällens, Apple-event, tillsammans
Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 08:54

Allt du behöver veta om Apple TV+

Apple har äntligen avslöjat när deras streamingtjänst Apple TV+ lanseras och hur mycket den kommer att kosta. Det var på ett Apple-event igår som alla detaljer bekräftades. Apple TV+ kommer att släppas den 1 november i år och kommer kosta 59 kr/månad.

IDG - 20 mar 16 kl. 13:38

Apple förbereder för morgondagens event - så tittar du via Apple TV


Nu har morgondagens event lagts upp på Apple Events-kanalen på Apple TV. Om du har nya Apple TV 4 och vill titta är tillvägagångssättet lite annorlunda..

IDG - 10 sep 14 kl. 10:10

Första titten på Apple Watch

Strax efter gårdagens event fick Macworld möjligheten att titta närmare på Apple Watch. Här är våra första intryck..

Uppsalanyheter.se - 25 sep 15 kl. 03:23

Ny seger i Superettan för Sirius "finns ingen anledning att titta neråt"

Superettan: Sirius vann en ny seger i Superettan när man besegrade Assyriska i torsdagkvällens toppmatch på Studenternas. Trots att Sirius "bara" vann med 1-0 var man spelmässigt överlägsna och laget har nu bara en förlust på de senaste 19 matcherna.Sirius vann en ny seger i Superettan när man besegrade Assyriska i torsdagkvällens toppmatch på Studenternas.

Dagensanalys.se - 18 maj 18 kl. 07:59

”Mer pengar på sitt medieutbud än vad man gör med kläder och skor tillsammans”

Att vi älskar att titta på film, tv, fippla med mobilen, surfa på nätet och konsumera media är inget nytt. Men att vi spenderar ordentligt med pengar på det hela är intressant. Att vi prioriterar media över kläder och skor.

Dagensanalys.se - 18 jun 19 kl. 16:26

Svenskarna spenderar allt mer för att titta på rörlig bild

Förra veckan hade MMS ett seminarium tillsammans med IRM om hushållens utgifter på rörlig bild. Ifall du inte kunde vara med har MMS delat med sig av tre heta insikter på sin Facebooksida: Tips: Följ MMS sida på Facebook eller LinkedIn för att ha koll på vad som händer inom rörlig bild. MMS mäter konsumtionen av rörlig bild och levererar dagliga tittarsiffror för TV och online.

Uppsalanyheter.se - 06 aug 16 kl. 01:29

Recension: Legendaren Owe Thörnqvist fyllde Parksnäckan

Recension: Den nu 87-årige Owe Thörnqvist kan fortfarande. I närmare två timmar på fredagskvällen underhöll han en nöjd publik i Parksnäckan med sina finurliga sånger. Den nu 87-årige Owe Thörnqvist kan fortfarande.

Cornucopia - 22 okt 17 kl. 14:03

Riksbanken vill samla in svenskarnas förmögenhetsdata på individnivå

Sedan alliansregeringen avskaffade förmögenhetsskatten saknas individbaserad förmögenhetsstatistik i Sverige. Riksbanken vill nu ta ansvar för att samla in denna automatiskt från bankerna och publicera tillsammans med SCB. Detta är också en god grund för beslutsunderlag om framtida beskattning för svenska politiker, som idag helt enkelt inte vet hur förmögenheterna är fördelade och hur en beskattning kan utformas för att straffa önskade grupper.

Skånskan - 27 aug 19 kl. 21:21

På jakt efter teaterns nya ansikte

Malmö Hur kan man hitta nya sätt att berätta och gestalta i och på scenen. Dessa frågor lockade till en workshop i communityteater.– Det händer så mycket med teatern nu, säger Charlotte Engel, teaterlärare och regissör som kommit till kvällens workshop i communityteater Folkets park.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Den galna utmaningen med digital annonsering och mätningar

Vad ska annonsörer fokusera på när allt kaos? Det är supersvårt att hålla tungan rätt i mun när digitala annonsformat inte kan visa vad som faktiskt levererats. Kanske är det dags att återgå till branding och med hjälp av styrkan i varumärket nå fram till rätt målgrupper.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Danska Accrease avslöjar hur de ska erövra Sverige

Accrease satsar på att erövra den svenska marknaden med sina tjänster. Här intervjuar vi Tomas Magnusson som berättar om den kommande resan. Vad gör Accrease?

Dagensanalys.se - Igår: 10:44

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - Igår: 10:28

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - Igår: 09:54

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - Igår: 08:59

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - Igår: 07:41

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:54

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:28

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.