Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 September, 18:37

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 17:33

Mattornas världsstjärna presenterasDet finns de som jämför Märta Måås-Fjetterström med Picasso. De var båda betydelsefulla för utvecklingen av respektive konstform, textil respektive måleri. På onsdagskvällen kommer antikhandlaren Jenny von Platen till Sölvesborg och berättar om textilkonstnären..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Märta Måås-Fjetterström, Picasso, Jenny, Platen, Sölvesborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mattornas, världsstjärna, presenteras

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Berömda Tösen har haft en romans med Elvis

Geten Tösen blev rikskänd när hon dök upp från ingenstans vid köpcentret i Lyckeby. Ett år senare mumsar hon äppelbitar i sitt nya hem i Wämöparken och har hunnit med en romans med Elvis..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Dubbel kvalseger för Orions SM-duo

OK Orion-duon Anton Johansson och Erik Andersson imponerade stort i kvalet på SM i medeldistans genom att vara etta och tvåa i ena kvalheatet..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Misstänkt föremål kunde "orsaka skada"

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ufo-folk samlade för stormning av Area 51

Flera hundra ufo-entusiaster har samlats i Nevadaöknen för att storma den hemliga försvarsanläggningen Area 51. Hittills har allt gått lugnt till. En kvinna sprang under en bom och greps, men släpptes..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man allvarligt skadad i lägenhetsbrand

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Börsen slår rekord trots svacka

Trots en global konjunkturnedgång, geopolitisk oro i Mellanöstern, handelskrig mellan USA och Kina och risken för brexit utan utträdesavtal kretsar Stockholmsbörsen sedan några dagar på historiska rekordnivåer. OMXS-index har sedan årsskiftet lyft 20 procent..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Samarbetar för att möta svårare tider

Karlskrona har hamnat på efterkälken, men ser goda möjligheter att komma ifatt städer som Kalmar och Växjö i grannlänen. I fredags vässades också möjligheterna för ett framtida samarbete, betydligt större än i dag..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kurvan visar växling i storlek

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Politikernas resa granskas efter anmälningar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De vill veta vad du tycker om konst

I maj genomförde konstnärerna i projektet ”The Arts Dot” en internationell konstutställning i en av Karlskronas gallerior. Nu går de vidare. Inför nästa utställning vill de veta vad allmänheten har för tankar om och attityder till konst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.