Expressen > Opinion

Saturday, 21 September, 06:40

Expressen - 10 sep 19 kl. 17:27

Löfven är ingen ledare, han är en samordnareNär skjutningarna ökar och kommuner hänger på repen väljer statsministern att lägga ut politiken på entreprenad. Var är krisinsikten, Stefan Löfven?.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvenär ingen , ledarehan är en , samordnare
Cornucopia - 23 mar 16 kl. 08:10

Mellin, Sahlin, Löfven, högerextremist, jihadist

Aftonbladets Lena Mellin skrev att det är högerextremister som står för terroristmorden i Europa och hänvisade till regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin. Stefan Löfven ska hänvisat till Breivik och på så vis ursäktat gårdagens massmord i Belgien. Med sådana experter behöver vi inga fiender.

YA - 07 sep 13 kl. 03:55

Vänstern kan knäcka Löfven

Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Fackbasen Stefan Löfven hade sagt nej till partiledarskapet. Men hans vaga formulering ?Det känns inte rätt?

BT - 15 sep 14 kl. 17:53

Löfven: Inget V i regeringen

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven har inlett regeringsförhandlingar med Miljöpartiet. Han räknar också med att skaffa sig Vänsterpartiets stöd för sin första budget men partiet kommer inte att sitta i regeringen.- Vi kommer att ha och eftersträva ett samarbete med Vänsterpartiet både i budgetfrågor och i andra frågor.

Cornucopia - 24 jul 19 kl. 14:38

Löfven, Trump, Johnson - är idiotkratin demokratins öde?

Med regeringschefer som Stefan Löfven, Donald Trump och Boris Johnson kan man fråga sig om idiotkratin är demokratins öde i anglifierade länder utan egen kultur. Uppenbarligen klarar man inte av att skaffa kompetenta, drivna, intelligenta och värdiga politiska ledare, och folket applåderar och stöder det hela.
Trump Tower.

Cornucopia - 16 jul 15 kl. 12:27

Löfven "illamående" - ambulans till akut utan köer

Statsminister Löfven ska ha drabbats av "illamående" vid landning på Arlanda flygplats och burits ut på bår från flygplanet och åkt ambulans till akuten, där han skyndsamt och mirakulöst träffade läkare utan väntetider, och nu ska vara på väg hem. Det här väcker en lång rad frågor att spekulera om.
Det finns ingen anledning att ifrågasätta att Löfven blivit akut sjuk, även om man kan misstänka att det hela handlar om att slippa åka den nyliberala konstruktionen Arlanda Express, sedan Fridolins Brommagate kanske satt stopp för att regeringen ska flyga Arlanda-Bromma istället för att ta det miljövändliga tåget.

Dagens PS - 13 mar 17 kl. 09:33

Ledare: Löfven kan ha ljugit om asylkrisen

”Varför i hela fridens namn agerade de inte i tid?” Så avslutas dagens ledare i Svenska Dagbladet där Ivar Arpi ifrågasätter regeringens agerande inför asylkrisen 2015. En ny rapport med namnet ”Att ta emot människor på flykt” som lämnades till inrikesminister Anders Ygeman (S) förra veckan pekar på att regeringen och Stefan Löfven visste betydligt mer om kommande flyktingströmmar än man förmedlade utåt.

Dagens PS - 17 maj 17 kl. 08:19

Kändisar och företag nobbar Löfven

Det skriver Dagens Industri och berättar att ”Global Deal”, som projektet kallas, är ”ett försök att exportera den svenska modellen”. Lanseringen skedde i september förra året i FN:s högkvarter i New York men trots att Stefan Löfven gick all-in uteblev såväl inbjudna företrädare från den svenska näringslivseliten som en rad internationella företagsledare; även världskändisar som Bruce Springsteen, Meryl Streep, Matt Damon och Alicia Vikander bjöds in men ratade evenemanget, skriver Di och konstaterar att åtta månader nu gått sedan lanseringen och att ”det inte hänt så värst mycket”. I februari tog UD över ansvaret för projektet från statsminister Löfven och statsrådsberedningen -och i mars utsågs en samordnare, plus att ett kansli upprättades, f

Cornucopia - 30 dec 15 kl. 13:56

Väljarna: Sverige blir sämre 2016 - Löfven: Väljarna har fel

Enligt Public Service/SVT och TNS Sifos studie om framtidsutsikterna för 2016 tror svenskarna att allt kommer bli sämre. Landsfader Stefan Löfven läxar dock upp dem och säger att så blir det inte alls och väljarna har fel.

SVT har gett i uppdrag åt TNS Sifo att titta på svenskarnas framtidstro inom några stora politiska frågor för 2016.

Dagens PS - 23 mar 17 kl. 15:41

Centern vacklar – Löfven rasar

Han intervjuas av Di.se om att Centerpartiet nu, som Stefan Löfven tolkar det, är berett att ”kasta ut Sverige i osäkerhet” i regeringsfrågan. Det retar Stefan Löfven så till den milda grad eftersom partiet, enligt honom, hade en helt annan uppfattning för bara ett par månader sedan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Löfven vill ha fler jobb till 15-24-åringar

I sitt förstamajtal i dag lanserade Stefan Löfven en ny satsning på "unga utanför", alltså de som inte studerar, arbetar eller är inne i något arbetsmarknadspolitiskt program. Enligt Löfven rör det sig om 86.500 ungdomar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 12 timmar sedan

Vad händer när partiledare blir ett instegsjobb?

Förut var partiledare något man krönte sitt cv med. Nu är det inte långtifrån att kallas ett instegsjobb efter ungdomsförbundstiden. Vad gör det med politiken?.

Expressen - 14 timmar sedan

Kina vill tysta svenskar – men sprider propaganda

Den kinesiska ambassaden ökar trycket mot svenska journalister, aktivister och politiker. Men för egen del verkar ambassadören uppskatta den svenska yttrandefriheten..

Expressen - 23 timmar sedan

Ge gangsters en chans att lämna gängen

Ett nationellt exitprogram för gängkriminella låter som en bra idé. Men det krävs mer än en stödtelefon och en samordnare.  .

Expressen - Igår: 04:30

6 politiska trender att hålla ögonen på i höst

Arga kommuner sätter sig upp mot staten. Socialdemokraterna tappar och Sverigedemokraterna växer när pessimismen slår klorna i väljarna. S svänger om asylpolitiken medan Moderaterna tvingas tänka om kring migrationspolitiken på ett annat sätt.

Expressen - Igår: 17:50

Dina dyra airpods är pinsamma klimatbovar

Varje svensk har sju kilo elektronikskrot hemma. Politikerna måste sätta stopp för produkter som är designade för att gå sönder – och som knappt går att återvinna..

Expressen - I förrgår: 17:50

Nej, kritiken mot friåret är inget slappt högergnäll

Miljöpartisterna har rätt i att den nya utvecklingstiden är något annat än det gamla friåret. Tyvärr blir reformen inte bättre av det..

Expressen - I förrgår: 15:56

Så trixar finansminister Andersson med siffrorna

I budgeten förvandlas sänkta ambitioner till satsningar och siffror trollas bort. Budgetcirkusen påminner alltmer om ett illusionsnummer..

Expressen - I förrgår: 07:00

Tondöv regering när det mullrar i landet

Sverige behöver en regering som tänker på landet, inte fyra Januaripartier som främst vill profilera sig i budgeten..

Expressen - 17 sep 19 kl. 17:50

Annie Lööf väljer marknaden framför landsbygden

Privatiseringen av Arbetsförmedlingen är ett ännu ett exempel på hur ogenomtänkta avregleringar kan missgynna landsbygden. Det är obegripligt att Centerpartiet inte lär av historien..

Expressen - 17 sep 19 kl. 06:45

Politikerna bör bråka om palmoljan, inte om skatten

Politikerna borde diskutera hur reglerna för biodrivmedel kan skärpas. I stället fick vi ännu ett bråk på autopilot om bensinskatten. Var finns den vuxne på macken?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.