Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 17 September, 17:12

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 19 kl. 17:00

Bara ett mirakel kan hindra ÖT från att gå uppSex poäng och 33 plusmål på två matcher. Det måste Staffanstorp United ta in på ÖT Smygehuk för att hindra det grönvita laget från att avancera till division sex. Champagnen är lagd på kylning, berättar ÖT-tränaren Nerim Suman..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
ÖT, Staffanstorp United, ÖT Smygehuk, Nerim Suman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Baraett , mirakelkan , hindra, ÖTfrån att , upp
DN - 09 jun 16 kl. 14:46

Bara mirakel av Pavelski kan rädda San Jose nu


TAMPA. Allt, utom möjligen ett mirakel, talar för att Sidney Crosby får lyfta Stanley Cup-bucklan i år. En rad faktorer talar för att det kan bli redan i natt..

BT - 15 okt 17 kl. 19:42

Bara mirakel kan rädda kvar Annelund

Topptippade Annelund tog bara en poäng i sista kvalmatchen. Därmed är laget ytterst nära att halka ur division fem..

SVT Debatt - 23 mar 14 kl. 09:00

Kärnvapen-nedrustningen tycks bara gälla alla andra

KÄRNVAPEN Världens ledare möts i dagarna i Haag, och ska bland annat prata om hur man hindrar att kärnvapen används som terrorism. Men de borde även rikta blickarna mot sig själva. Ett toppmöte om så kallad nukleär säkerhet hålls i Haag nu 24-25 mars (Nuclear Security Summit), och över femtio stater deltar med president Barack Obama i spetsen.

Aftonbladet - 04 okt 16 kl. 21:51

Bolin: Bara mirakel kan rädda Assyriska

Cornucopia - 16 apr 19 kl. 14:07

Inget mirakel i Notre Dame

Med risk för livet, genom hårt arbete och en väldimensionerad, vältränad och välövad räddningstjänst med tillräckliga anslag och utrustning, så släcktes gårdagens medialt uppmärksammade vindsbrand på den gamla katedralen Notre Dame Paris. Det handlar inte om något mirakel, utan om hårt mänskligt arbete, som räddade detta monument över människans hårda arbete.
Notre Dame Paris inringad på bilden ovan.

Expressen - 21 feb 15 kl. 13:44

Mirakel-Meia och Bullen når nya höjder

Meia Löfgren skadades svårt när hon fick en spark i huvudet av en ponny under Hästshop-cupen i februari i fjol. Nu ett år senare gör hon skäl för sitt nya smeknamn - Mirakel-Meia. Sjuåringen vägrar låta olyckan hindra henne.

Dagens PS - 06 jul 17 kl. 07:52

Analys: Bara ett mirakel kan rädda KD

Det här visar en opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT Nyheter. Den är baserad på 1.000 intervjuer ur ett riksrepresentativt urval i åldrarna 18-79 år.

Dagen - 01 mar 12 kl. 03:00

Be för Afrikas mirakel!

LedarkrönikaEtt starkt barndomsminne är mor som högläser brev från Afrika. Hennes syster, Siv, var missionär i Mashesha, en by i sydvästra Rwanda. Breven handlade om någon gravid kvinna som dramatiskt blev förlöst i baksätet på en Jeep, om tuffa operationer eller malariasjuka barn.

Dagen - 03 maj 12 kl. 03:00

"Det som har hänt är mer än ett mirakel"

Fotbollsspelaren Fabrice Muamba tackar Gud för att han överlevt ett hjärtstopp. I går kväll var han tillbaka - men inte på fotbollsplanen utan som åskådare.

Bolton Wanderers slåss för sin överlevnad i Premier league.

BT - 17 feb 14 kl. 17:18

Inget mirakel för Damkronorna

Skrällen mot Finland var en sak. Ett nytt mirakel mot USA en helt annan. Det var aldrig nära.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Futsalklubb tvingas dra sig ur serie

Ekonomin och förutsättningarna fanns där. Men inga spelare. Därför tvingas nu nybildade Trelleborg City Futsal Club dra sig ur seriespelet.

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

JUST NU: Flera bilar i krock

Enligt tidiga uppgifter har flera fordon kolliderat på Stavstensvägen. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Stormarnas tid är här – så förbereder du dig

Under tisdagen har SMHI gått ut med en klass 1-varning för hårda vindar som gäller för hela Skåne. Hösten bjuder ofta på en hel del stormar – och då gäller det att vara förberedd. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Golfklubb hårt drabbad av bilinbrott – ”Har hittat en guldgruva”

Fem bilinbrott på sju dagar. Parkeringen vid Trelleborgs golfklubb är återigen hårt drabbad av stölder. ”Hen har hittat en guldgruva”, säger klubbchef Håkan Johansson..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Varför får förövare bättre stöd än brottsoffer?

Den 13-årige pojken försökte avvisa en elev från en annan skola från skolgården, eftersom eleven trakasserat en kamrat. För det blev pojken huggen med en kniv i sidan, några centimeter från hjärtat..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Delar av väg 100 stängs av – under en månad

Trafikverket håller på att undersöka väg 100. Det gör att ett körfält från och till stängs av under en månads tid. Men under rusningstrafik håller sig Trafikverket undan.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Ofredande: Bråkig kund fick personal att slå larm

Vid 16-tiden på måndagen larmades polisen till Nettobutiken på Engelbrektsgatan efter att en kund gett sig på en person i butiken. Kunden är nu misstänkt för ofredande..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Mikael kämpar för att våga sig ut från garderoben

Hur gör man för att bli accepterad när man är ovanlig i Trelleborg? Mikael Karlsson har kämpat sedan 2015 med att komma ut ur sin garderob och våga bära klänningar och kjolar offentligt. I somras blev hånen och påhoppen för många och han klev åter in i garderoben igen.

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Arbetsolycka: Man fick tungt lastad vagn över sig

Strax efter klockan 17 på måndagen kallades polis och ambulans till ett företag i västra industriområdet. En anställd hade fått en vagn lastad med stålcylindrar över sig..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Två grundskolor och 13 förskolor måste byggas innan 2033

De närmaste 14 åren måste två nya F-9-skolor och 13 nya förskolor byggas i Trelleborgs tätort. Annars kommer inte kommunen att klara av den förväntade befolkningsökningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.