Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 September, 01:50

Skånskan - 10 sep 19 kl. 17:18

39-åring ny ägare till mindre hus i LudvigsborgLudvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Blåsippevägen 5 i Ludvigsborg av Sonja Ida Jane Johansson och Jan Åke Johansson. Ny ägare är Johan Lindstedt, 39 år, från Bjärred. Priset blev 1 075 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1970 och det har en boyta på 60 kvadratmeter. Nyligen såldes ett annat hus lite mer än kilometer därifrån, på Hasselbacksvägen 5.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ludvigsborg, Nu, Blåsippevägen, Sonja Ida Jane Johansson, Jan Åke Johansson, Johan Lindstedt, Bjärred, Hasselbacksvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 39-åringny , ägaretill mindre , husi , Ludvigsborg
Nyan - 29 dec 17 kl. 13:00

Polisen efterlyser ringägare

Polisen har fått in två upphittade ringar och efterlyser nu ägarna. ”Lördagen 5 juli 1969 är en speciellt viktig dag för någon. Kanske var det bröllop och ringar byttes?

DN - 01 jul 16 kl. 09:57

Åttaåring öppnar hus för transpersoner i protest mot homohatisk kyrka


Ett hus för transpersoner har öppnat upp mittemot den extrema baptistkyrkan Westerboro i Kansas, USA. Bakom intiativet står åttaåriga Avery Jackson: ”Jag önskade att folk inte var rädda för transpersoner”, sade hon till sajten Dazed..

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:01

Efterlyser ringägare - succé på Facebook

Vems är ringen som Katie Walter, 22, hittade på Tylösand utanför Halmstad? Den förmodat värdefulla ringen låg och glänste i sanden och nu efterlyser Katie ringen på Facebook. – Om det hade varit min ring hade jag velat att någon gjorde samma sak för mig, säger hon..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 09:00

65-åring ny ägare till mindre hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på Röingevägen 18 i Ludvigsborg av Helena Pradon. Ny ägare är Anette Fajersson, 65 år, från Hörby. Priset blev 850 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i mars 2019.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 11:00

50-åring ny ägare till mindre hus i Ludvigsborg – prislappen: 925 000 kronor

Ludvigsborg Nils Johan Klang, 50 år, från Kävlinge, är ny ägare till huset på Hasselvägen 4 i Ludvigsborg. Byggår för huset är 1971 och boarean är 55 kvadratmeter. Säljare är Bo Ebbe Lennart Andersson och Anna Birgit Andersson.

Skånskan - 28 nov 18 kl. 09:00

31-åring ny ägare till hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Backsippevägen 10 i Ludvigsborg av Bpv-Norr AB. Ny ägare är Nate Svärd-Offerlind, 31 år, från Höör. Priset blev 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2018.

Skånskan - 16 maj 19 kl. 11:00

55-åring ny ägare till hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Försäljningen av huset på adressen Björnlokevägen 26 i Ludvigsborg är nu klar. Ny ägare blir Peter Halonen, 55 år, som köper fastigheten av Anne Nielsen. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 65 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Personbil i mitträcket

Sjöbo En person körde in i ett mitträcke på väg 11 utanför Sjöbo under lördagskvällen.Klockan 21 19 får SOS Alarm samtal om en trafikolycka på väg 11, i höjd med Björka med riktning mot Sjöbo. Enligt larminfon har en personbil kört in i mitträcket på vägen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gå på knock i Las Vegas

Resor Las Vegas är inte bara USA:s största nöjesmetropol utan också världens boxningshuvudstad. Oavsett om du vill heja på bredvid ringen, besöka kända gym eller få en kick i baken när det gäller din egen träning är det hit du ska åka.Las Vegas • Resa hit
Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Las Vegas, utan du får räkna med minst ett byte, till exempel i London.

Skånskan - 6 timmar sedan

Mopedist körde på polisman

Malmö Vid en fordonskontroll på Sorgenfri i Malmö vägrade mopedföraren stanna och körde istället på en av polismännen.På lördagskvällen var på polisen på plats i Sorgenfri för kontroll av en grupp personer och ett fordon. Strax innan klockan 19 stoppas polisen en moped på vägen, men föraren väljer att inte stanna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Cyklist påkörd vid matbutik

Kävlinge En cyklist blev påkörd av en bilförare utanför en matbutik i centrala Kävlinge på lördagskvällen.Klockan 18 38 får SOS Alarm samtal om olyckan, som skett på Storgatan, i rondellen utanför ICA, i Kävlinge. – Cyklisten ska ha blivit påkörd av en personbil i rondellen, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare SOS Alarm.

Skånskan - 7 timmar sedan

Billinge laddar för ny föreläsningshöst

BILLINGE Billinge föreläsningsförening har nu spikat sitt program i höst. En nyinsatt programpunkt inleder.25 september.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hus på 104 kvadratmeter från 1970 sålt i Skurup

Skurup Fastigheten på adressen Lindvägen 6 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Ingela Andrea Hall, 52 år, tidigare boende på Norrgatan i Skurup och säljare är Kjell Hansson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 2 405 000 kronor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Metanutsläpp på reningsverk – området avspärrat

Lund Polis, räddningstjänst och ambulans ryckte ut på förmodat gasutsläpp från ett reningsverk på Höjeåvägen i Lund under lördagseftermiddagen.Strax innan klockan fem tillkallas räddningstjänst, polis och ambulans till ett avloppsreningsverk på Höjeåvägen i Lund. Räddningstjänsten arbetar med att lokalisera varifrån utsläppet kommer och vad för typ av ämne det rör sig.

Skånskan - 8 timmar sedan

Här är listans 34 punkter

Inrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1.

Skånskan - 8 timmar sedan

59-åring ny ägare till 90-talshus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Kemigatan 16 i Sjöbo har fått en ny ägare. Köpare är Carina Svensson, 59 år, och säljare är Dennis Andersson. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.

Skånskan - 9 timmar sedan

Eslöv kammade noll mot Olympic

FOTBOLL Eslövs BK kunde inte stå emot ett fysiskt starkt BK Olympic, som vann med 3–0 hemma på Lindängen.Redan efter tolv minuters spel hade serieledaren i den västra tvåan, BK Olympic, gjort två mål.
Resten av matchen blev sedan en rejäl uppförsbacke för nykomlingen Eslöv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.