YLE > Finland

Sunday, 15 September, 16:53

YLE - 10 sep 19 kl. 17:02

HUS ledning utreder kritiken mot Nya barnsjukhusetLedningen för Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt HUS har inlett en utredning om den kritik som har riktats mot Nya barnsjukhuset. Regionförvaltningsverket har också en egen utredning på gång som lär bli klar under hösten..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
HUS, Nya, Helsingfors, Nylands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HUS, ledning, utreder, kritikenmot Nya , barnsjukhuset
Expressen - 19 feb 13 kl. 06:21

Vattenfalls ledning tystade kritiken

Vattenfalls ledning uppges ha tystat intern kritik mot Nuon-affären. Styrelsen ska heller inte ha nåtts av varningar från näringsdepartementets tjänstemän om att priset på det nederländska bolaget var för högt..

Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

Ledningen svarar på kritiken

Malmö Symfoniorkesters vd Dragan Buvac är ?passiv? och styrelsen ?

Barometern - 22 maj 14 kl. 07:11

Kraftig kritik mot "dolt förslag"om Ungdomens hus i Centrum

Vilken lokal är det som FP, C och KD vill göra om till Ungdomens hus? Frågan blev mycket omdiskuterad när kommunstyrelsen antog investeringsbudgeten. Från övriga partier var kritiken hård mot Lillalliansens förslag som innebar att kommunen genom ett samarbete med en privat aktör skulle inrätta ett Ungdomens hus.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 09:31

Åhus Handboll fick en lektion

Tre raka vinster – på lördagseftermiddagen tog sviten ett abrupt slut. Åhus blev överkört av ett gäng ungdomar från Partille när gästande HK S-hof slog tillbaka hemmalaget med sju bollar. 27–34 är smickrande siffror för Åhus.

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 13 kl. 06:30

Två läckor på ledning trots relining 2011

Foto: Tomas Nyberg
Trots att vattenledningen till fastigheterna vid Vedvägen i Trelleborg gjordes i ordning med relining 2011 så har två läckor inträffat sedan dess. Kommunen kräver nu att företaget som utförde arbetet gör ledningen säker.
I helgen hände det igen.

YLE - 28 feb 17 kl. 13:23

Sjundeå utreder om skolelever kan få plats i fastigheter i centrum

Sjundeåpolitikerna funderar över var kommunen ska placera skolbarnen då skolhusen är i så dåligt skick. Nu ska kommunen utreda om det finns rum för tillfälliga klassrum i kommunens egna fastigheter i centrum. När det är gjort ska de tillfälliga modulbyggnaderna konkurrensutsättas i rask takt.

YLE - 30 apr 15 kl. 06:07

Många tomma hus i Jakobstad

Tekniska verket i Jakobstad utreder vad staden ska ta sig till med alla tomma hus. Och skolsektorn utreder om staden rentav kan riva någon skola från sämsta ändan. - Renovera, riva, sälja eller hyra ut.

Nyheter 24 - 03 feb 12 kl. 14:35

Skolverket utreder Proffice efter massiv kritik


Avtalet mellan bemanningsföretaget och Skolverket fortlöper samtidigt som en utredning om missförhållandena pågår. Redan innan kritiken av missförhållanden på bemanningsföretaget Proffice kom upp till ytan hade Skolverket förlängt avtalet med sex månader.Sedan i somras har bemanningsföretaget haft i uppdrag att förbereda handläggningen av ansökningarna om lärarlegitimationer - och de är därmed delaktiga i att avgöra tiotusentals lärares framtid.

HBL - 04 sep 14 kl. 05:10

Riksåklagaren utreder Aurejärvis påståenden

Professor Erkki Aurejärvis kritik av rättsväsendet granskas. Om riksåklagaren anser att Aurejärvi gjort sig skyldig till ärekränkning måste han upp till bevis.Erkki Aurejärvi går hårt åt justitiekanslern, medlemmar i hovrätten och Högsta domstolen samt domare i lägre rättsinstanser i sin bok som utkom i fjol.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Postens problem med datatrafiken är över - felet berodde på en störning hos dataleveratören

Posten hade problem med datatrafiken i dag vilket påverkade kundservicen och skjöt upp utdelningen av tidningar, berättar Posten. Problemen berodde på en störning hos dataleverantören Tieto som uppkom i samband med en systemuppdatering..

YLE - 1 timme sedan

Raseborg äger tusentals hektar skog - jämför plus och minus med att övergå till kalhyggesfritt

Med kalhyggesfritt skogsbruk binder skogarna bättre kol och miljön blir också trevligare att röra sig i. Det blir också billigare än att kalhugga. Miljöinspektör Aapo Ahola listar flera fördelar med att frångå kalhygge, men även några nackdelar..

YLE - 2 timmar sedan

Polisen letar fortfarande efter misstänkt för skottlossningen i Träskända

Polisen letar fortfarande efter personen som misstänks för skottlossningen i Träskända på lördagkvällen. Fallet utreds som skjutvapenbrott och försök till grov misshandel. Polisen misstänker att händelsen var en uppgörelse mellan två personer..

YLE - 3 timmar sedan

Spelberoende vanligt bland fångar - fängelsepersonal vet inte hur man vårdar beroendet

Pengaspelsberoende är vanligare hos fångar än bland den övriga befolkningen, visar en preliminär studie av Institutet för hälsa och välfärd THL. Många fångar uppger också att de gärna vill ha hjälp med sitt beroende, men inom fångvården finns det få som har kunskaper i hur man vårdar spelberoende..

YLE - 3 timmar sedan

Svenska Yle live: Dykstädning av Aura å i Åbo

Yle Åboland var med när frivilliga dykare städade Aura å. Under Åbodagen lyfte dykarna upp allt möjligt skrot som kastats i ån..

YLE - 5 timmar sedan

Skyhöga halter av plast i barns kroppar, visar tysk studie

En undersökning beställd av det tyska miljöministeriet visar att nästan alla barn har spår av plast i sina kroppar i form av kemikalier. Vissa av kemikalierna kan vara direkt skadliga för barnens hälsa och utveckling. Mest plastkemikalier fanns i de yngsta barnen..

YLE - 5 timmar sedan

Postens har problem med datatrafiken i dag - nätsidan fungerar inte och alla morgontidningar har inte delats ut

Posten har problem med datatrafiken i dag som påverkar kundservicen och skjuter upp utdelningen av tidningar, berättar Posten..

YLE - 8 timmar sedan

Klimatförändringen gör att nya fjärilsarter dyker upp i skärgården

I den åboländska skärgården har det observerats nästan 50 nya arter under de senaste 25 åren, bland dem också skadeinsekter. I stället har äldre, traditionella arter minskat eller helt försvunnit..

YLE - 9 timmar sedan

Den eviga frågan: Ska katter få gå fritt ute? Djurskyddslagen ger inget entydigt svar

En katt kan vistas ute om den är i en trygg omgivning, säger kattägaren Bjarne Wikström som själv har innekatter. Djurskyddslagen säger ändå inget om hur stor tryggheten ska vara och ett fall med utekatter avgörs som bäst i domstol..

YLE - 9 timmar sedan

IS: Finsk man en av de 34 offren som omkom i Kaliforniens båtbrand

En finsk man omkom i båtbranden i Kalifornien förra veckan, skriver Ilta-Sanomat. 34 människor dog när en båt som transporterade dykare brann..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.