Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 13:15

Skånskan - 10 sep 19 kl. 16:56

Greps med tre kilo partydrogMalmö En 33-årig EU-medborgare och en 20-årig norrman greps med tre kilo av partydrogen ketamin. Nu får de fleråriga fängelsestraff för narkotikasmuggling och utvisning på tio år.De två kom inresande i mars i år med buss över Öresundsbron.
Tullen gjorde en kontroll och passagerarna ombads ta sina väskor. Båda männen hävdade att de rest utan bagage.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, EU, Öresundsbron, MDMA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepsmed , tre, kilo, partydrog
UT - 17 jul 13 kl. 11:51

Togs med tre kilo amfetamin på riksväg 40

Två personer greps på riksväg 40 i Ulricehamn i början av maj. De hade just plockat upp amfetamin värt miljonbelopp i skogen vid Jära och åtalas nu båda för grovt narkotikabrott. Polisen hade en tid spanat på den man som tillsammans med en kvinna den 9 maj greps på riksväg 40 i Ulricehamn.

Jönköpingsnytt - 16 nov 11 kl. 10:49

Bilist greps med tre kilo cannabis i bilen

En 32-årig man har åtalats för grovt narkotikabrott. När polisen stoppade honom i centrala Jönköping hittade man närmare tre kilo cannabis i bilen..

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:44

Man åtalas för tre kilo cannabis

UMEÅ Den 55-årige Umeåbon köpte över tre kilo cannabis som han hade tänkt att sälja vidare. Nu åtalas han för grovt narkotikabrott i en härva som också innefattar tre andra personer från Umeåområdet.UMEÅ Den 55-årige Umeåbon köpte över tre kilo ?

Västerbottens Folkblad - 01 apr 11 kl. 11:03

Åtalas för tre kilo cannabis

UMEÅ Den 55-årige mannen från Umeå köpte över tre kilo cannabis som han skulle sälja vidare. Nu åtalas 55-åringen för grovt narkotikabrott. UMEÅ Den 55-årige mannen från Umeå köpte över tre kilo cannabis som han skulle sälja vidare.

Nyhetskanalen - 27 mar 12 kl. 06:52

Sverige sände tre kilo plutonium till USA i hemlighet

Tre kilo plutonium lämnade nyligen Sverige med adress USA. Det högt skyddsklassade ämnet skeppades över Atlanten i ett hittills hemligt samarbete med Förenta Staterna, uppger utrikesminister Carl Bildt.
USA omhändertar plutoniet enligt icke-spridningsprogrammet Global Threat Reduction Initiative, skriver Bildt på debattplats i Dagens Nyheter: "Ett konkret bidrag" av Sverige för att hindra spridning av nukleära ämnen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur är det att leva med en penis på tre kilo? Den här mannen vet

Han kallar sig Micha, är 45 år och bor i Berlin. Micha har en gigantisk silikonpenis: den är 22 centimeter lång, mäter drygt sju centimeter i omkrets och väger tre kilo. För tidningen Vice berättar han hur det är att leva med tre kilo mellan benen.

UNT - 03 jul 12 kl. 13:54

Smugglade tre kilo kokain

Tre män, 36, 31 och 29 år gamla, åtalas för insmugglingen av tre kilo kokain till Sverige i april. Enligt åtalet smugglade 36-åringen in partiet medan de andra två tog emot det i Halmstad för att sälja det vidare. (TT).

YLE - 26 jun 13 kl. 15:47

Karlebybor misstänks ha tänkt sälja tre kilo amfetamin

Polisen har avslutat förundersökningen av två stora amfetaminbeslag som gjordes i bostäder i Karleby i februari och maj. Två män från Karleby misstänks ha skaffat drogerna med avsikt att sälja dem. Det var sammanlagt dryga tre kilo amfetamin som beslagtogs.

Expressen - 30 okt 15 kl. 11:51

Hunden Ollie nosade fram tre kilo hasch

Här nosar knarkhunden Ollie upp tre kilo hasch. Fyndet gjordes av vid svensk-norska gränsen i Svinesund. Det är ett av tre större cannabisbeslag norska tullen nu redovisar..

DN - 27 mar 12 kl. 00:50

?Sverige skeppade nyligen tre kilo plutonium till USA?

Hemligt samarbete med USA om kärnsäkerhet. Efter beslut av regeringen lämnade nyligen en unik fartygslast Sverige med tre kilo plutonium ombord. Detta högt skyddsklassade ämne har förts över Atlanten till USA och kommer att omhändertas inom ramen för det amerikanska icke-spridningsprogrammet Global Threat Reduction Initiative.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Danska städer vill förbjuda äldre dieselbilar

KÖPENHAMN Borgmästarna i Köpenhamn, Aarhus, Odense och Aalborg har kommit med ett gemensamt förslag om att förbjuda äldre dieselbilar i centrum från år 2022.Förslaget innebär att äldre dieselbilar förbjuds i två steg: från 2022 ska dieselbilar tillverkade innan 2012 förbjudas, och från 2025 ska förbudet omfatta bilar inregistrerade före 2016, skriver DR.
Att just 2012 och 2016 valts som brytpunkter beror på att EU:s krav på dieselbilar skärptes vid dessa tidpunkter.

Skånskan - 30 minuter sedan

Inbrott mitt på dagen

STAFFANSTORP Läsplatta, kontanter, smycken och läkemedel stals vid ett villainbrott som genomfördes mitt på dagen i måndags.
Det var någon gång mellan 13 och 15.40 som tjuvar bröt sig in i en villa vid Vemmenhögsvägen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Fönsterkross polisanmält

STAFFANSTORP Natten mellan måndag och tisdag krossades ytterglas till ett fönster i en bostad vid Sliparevägen i Staffanstorp. Någon hade kastat sten mot fönstret där de båda yttre glasrutorna gick sönder..

Skånskan - 30 minuter sedan

Hindrade andra att köra om

STAFFANSTORP Efter en trafikolycka på riksväg 11 vid Sunnanå i lördags vid 16.40-tiden blev det köbildning på vägen.
Det är dubbla filer på sträckan men en bilförare stoppade andra fordon för att köra i det yttre körfältet, vilket fick till följd att en mycket lång kö bildades i det andra i stället för att båda körfälten användes.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vill flytta busshållplats

BUNKEFLOSTRAND Föräldrar som har barn på Gottorpskolan i Bunkeflostrand har försökt att få en busshållplats flyttad men hittills utan framgång.Det handlar om linje 4 och hållplatsen mittemot skolan vid Per Josephssons väg.
– Elever som anländer på morgonen i rusningstrafik stiger av, ser sina kompisar och springer rakt över gatan samtidigt som mötande bilar passerar i motsatt riktning mot Malmö utan att se korsande elever, konstaterar föräldrar från Klassrepresentanterna i ett mejl till Malmö stad och tekniska nämndens ordförande Andréas Schönström (S).

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen eftersöker vittnen som sett bilen

malmö Polisen har nu gått ut med bild på bilen som brann på Stadionvägen och efterlyser vittnen. Det var vid 10-tiden den 26 augusti som Karolin Hakim mördades på Sergels väg i Malmö. Strax efter dådet hittades en brinnande bil på Lorensborg.

Skånskan - 6 timmar sedan

En oväntad kärlekshistoria

Kärlek mot alla odds och en berättelse om tiggeri, utanförskap, hat och fattigdom. Dokumentärfilmarna Joanna Karlberg och Ellen Fiske problematiserar bilden av det trygga Sverige och sätter fördomar på prov samtidigt som de hoppas kunna ge tittarna en tankeställare och väcka debatt med sin bioaktuella dokumentärfilm Josefin & Florin.Josefin & Florin
Dokumentärfilmen Josefin & Florin har biopremiär den 20 september.

Skånskan - 7 timmar sedan

Årets trafikantvecka igång

För att minska trafikens klimatpåverkan, förbättra folkhälsan, minska antalet människor som skadas eller dör i trafiken och bättre ta tillvara våra gemensamma ytor i städerna behöver vi förändra vår stadsplanering och bygga ett mer hållbart transportsystem.
Idag finns en ökad insikt om att vi behöver utforma våra städer efter människors behov, snarare än efter bilens. Just nu pågår den europeiska trafikantveckan, ett årligt återkommande arrangemang där över 1000 städer runtom i Europa deltar.

Skånskan - 7 timmar sedan

Om att falla på eget grepp eller inte

Mjölkkriget 2.0 har kommit igång. Det framgångsrika, Skånebaserade, företaget Oatly retar med sin nya reklamkampanj gallfeber på fler än svenska mjölkbönder.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kunskap tack vare ESS

För tio år sen fattades ett viktigt beslut för kunskapen och forskningen: då bestämdes att forskningsanläggningen ESS, European Spallation Source, skulle byggas i Lund. Detta borde egentligen ha firats i slutet av maj i år, eftersom det var i maj 2009 som beslutet kom, men ESS hade sannolikt fullt upp med att färdigställa anläggningen för att hinna fira.
Under måndagen ordnade SNS Skåne ett seminarium om bakgrunden till ESS tillkomst i Lund och hur framtiden kan tänkas se ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.