Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 22 September, 01:26

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 16:58

HD och Sydsvenskans reportrar får hedersomnämnande för artikelserie om självmord”De har på ett ambitiöst sätt lyft problematiken att självmord drabbar många fler än anhöriga.”.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sydsvenskans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HD och Sydsvenskans, reportrarfår , hedersomnämnandeför , artikelserieom , självmord
Expressen - 24 apr 18 kl. 16:48

KvP:s reporter och fotograf får prestigefullt hedersomnämnande

Förra våren gjorde Kvällspostens reporter Federico Moreno och fotograf Jens Christian ett reportage om tre afghanska killar. Reportaget ingick i Expressens längre artikelserie om ensamkommande från Afghanistan och följde tre öden – från Afghanistan till att en hittades död på kyrkogården, en satt häktad för mord och en gick under jorden.Nu har reportaget fått ett hedersomnämnande av Röda Korsets Journalistpris..

Uppsalanyheter.se - 12 jul 18 kl. 19:51

Hedersomnämnande 2018 till Uppsala för cykelsatsningar

Lunds kommun är för tredje året i rad vinnare i SHIFT kommunranking för hållbara transporter, Uppsala som kom på åttonde plats fick dock ett hedersomnämnande i samband med prisutdelningen.Lunds kommun är för tredje året i rad vinnare i SHIFT kommunranking för hållbara transporter, Uppsala som kom på åttonde plats fick dock ett hedersomnämnande i samband med prisutdelningen.   Uppsala kommun får hedersomnämnande för sitt framgångsrika arbete med att förbättra förutsättningarna för cykeltrafik.

YLE - 18 jun 13 kl. 11:32

Västnylänningen Camilla Lindberg får hedersomnämnande i Hans Ruin-essätävlingen

Västnylänningen Camilla Lindberg tilldelas ett hedersomnämnande i Hans Ruin-essätävlingen. I år går både första och andra pris i essätävlingen till Sverige. Lindbergs essä heter "Herden - de moderna landskapen glömda - om ledarskap och
riktning".

YLE - 18 jun 13 kl. 12:02

Camilla Lindberg får hedersomnämnande i essätävling

Västnylänningen Camilla Lindberg tilldelas ett hedersomnämnande i Hans Ruin-essätävlingen. I år går både första och andra pris i essätävlingen till Sverige. Lindbergs essä heter "Herden - de moderna landskapen glömda - om ledarskap och
riktning".

YLE - 06 maj 15 kl. 10:53

Hedersomnämnande för biogasbussar

Vasa stad har fått ett hedersomnämnande för upphandlingen av tolv nya biogasbussar. Det var det statliga energibolaget Motiva Oy som i en tävling efterlyste goda exempel på upphandlingar som främjar hållbar utveckling. Segern gick till Tampere-talo.

Jmini.se - 07 apr 16 kl. 15:54

Vätterhem får hedersomnämnande inom årets prestation

Vätterhems arbete med solceller på Råslätt belönats med Svensk Solenergis hedersomnämnande Årets prestation. Jurymotivering:Hedersomnämnande Årets prestation 2015 tilldelas Vätterhem för Råslätt: Många kommunala bostadsbolag visar intresse att g.....

YLE - 19 mar 15 kl. 21:30

Hedersomnämnande till The Norden och #TaDetPåAllvar

Utbildningsfonden Koura har gett hedersomnämnanden till två Svenska Yle-produktioner. Det första gick till den mångmediala Svenska Yle -satsningen #TaDetPåAllvar - Fixa mobbningen. Till arbetsgruppen hör Annvi Gardberg, Annica Lindström, Peter Sjöholm, Eva-Maria Koskinen, Kia Svaetichin, Patrik Skön och Alexander Uggla.

Nyan - 08 maj 17 kl. 11:31

Ida Kronholm fick hedersomnämnande

Ida Kronholm från Jomala tilldelades ett hedersomnämndande i årets Arvid Mörne-tävling.
Ida Kronholms novell ”Jag är 25 år och expansiv” är den första novell Ida Kronholm skrivit.

– Jag skriver egentligen inte noveller.

Vimmerby Tidning - 16 okt 12 kl. 08:27

Naturum får hedersomnämnande

Naturum i Västervik har fått ett hedersomnämnande av Naturvårdsverket. Det är framförallt deras arbete med utbildning och information om Östersjön som imponerar..

DN - 06 sep 13 kl. 15:55

Anna Odell får hedersomnämnande

Anna Odells uppmärksammade debutfilm ?Återträffen? fick ett hedersomnämnande i sidosektionen Kritikerveckan på Venedigs filmfestival.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 16:35

Anna Odell får hedersomnämnande

Anna Odells debutfilm "Återträffen" fick ett hedersomnämnande i sidosektionen Kritikerveckan på Venedigs filmfestival, skriver Dagens Nyheter. I filmen, som har svensk biopremiär i november, återvänder hon till tiden i grundskolan då hon blev mobbad. Priset för bästa film i samma sektion gick till slovenen Rok Biceks "Klassfiender".

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Nykomlingen Granada skrällvann med 2–0 över Barcelona i La Liga och gick upp i serieledning. Regerande mästarlaget Barcelona har börjat säsongen på ett mediokert sätt, har två förluster efter fem matcher och ligger först på sjunde plats i tabellen. Barc.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Arrangörerna av Eurovision Song Contest (ESC) har bötfällt det isländska bidraget efter årets ESC-final i Tel Aviv i Israel. Medlemmarna i den isländska gruppen Hatari höll nämligen upp palestinska banderoller framför kamerorna när resultaten lästes upp.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

M: Utred om staten ska ta större vårdansvar

Moderaterna vill se över hur vården i Sverige ska styras, skriver ledande företrädare på DN Debatt. Inför partistämman i höst föreslås bland annat en utredning av om staten ska ta över delar av ansvaret för svensk hälso- och sjukvård. Att vårdkvaliteten.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tjetjenien uppges tortera homosexuella

En representant för Europarådet har konfronterat myndighetspersoner i Tjetjenien om rapporter att homosexuella torteras och hålls fängslade. Frank Schwabe tog upp frågan under besök i Groznyj och den ryska huvudstaden Moskva. – Rapporterna är mycket all.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Diskrimineringslagen ska utredas

Justitierådet Thomas Bull ska utreda hur tillsynen av diskrimineringslagen kan bli mer effektiv. Som skäl till utredningen anges att arbetsgivare i dag har för dålig kännedom om lagen. Regeringen vill se skarpare sanktioner mot dem som inte följer diskr.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Redhawks öser på – 3–0

Hemmamatch mot Luleå med Henrik Hetta på skadelistan..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Polis påkörd när moped skulle stoppas

En polisman blev påkörd när en moped skulle stoppas under lördagskvällen. En misstänkt är gripen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Toppstrid och CL väntar för Göteborg

Elin Rubensson gjorde två mål när Göteborg vann med 3–1 mot Djurgården och tog sista chansen att haka på i damallsvenskans toppstrid. Samtidigt väntar en returmatch borta mot Bayern München i Champions League i vad som blir en intensiv fotbollsmånad. –.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Larm om påkörd person i Kattarp – väg avstängd

Klockan 18.20 kom larm om att en person blivit påkörd på Planavägen i Kattarp..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Viktig poäng för Kalmar i bottenstriden

Kalmar och Häcken bjöd verkligen på en tempofylld och underhållande match. Det var dock två mycket besvikna lag som lämnade planen. Matchen, som båda lagen kunde ha vunnit, slutade 1–1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.