Nyteknik > Teknik

Monday, 16 September, 00:44

Nyteknik - 10 sep 19 kl. 16:41

VW:s resa upp ur askan manifesteras av ID 3ID 3 är Volkswagens viktigaste bil på länge. Nu är den uppvisad för första gången..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
ID, Volkswagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VW:s, resaupp ur , askan, manifesterasav ID 3
DN - 11 apr 19 kl. 02:00

Från askan in i elden: Det här händer med Brexit nu

BRYSSEL. Ur askan in i elden. Theresa Mays Brexit-resa slutar knappast efter att Storbritannien beviljats en förlängning för utträdesdatum från EU till den 31 oktober.

YLE - 10 jan 13 kl. 14:44

Askan från Westenergy inte värdelös

30 000 ton aska - det är det som varje år kommer att bli kvar efter avfallsförbränningen på Westenergy i Korsholm.
Mängden är beräknad utifrån att man bränner 150 000 ton avfall. Informatör Josefin Stolpe förevisar systemet som hanterar askan.

SmålandsPosten - 15 mar 14 kl. 08:28

Krisklubbarna som reste sig ur askan

Växjö Lakers och Luleå HF.
Det är berättelsen om två klubbar, två kriser och två vägar ut.
Och om ett schackspel på is i bäst av sju som inleds i morgon.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 14:00

Nej till att dela askan mellan länder

Malmö Den avlidna kvinnans innerliga önskan var att få sin aska delad på två ställen. Nu har hennes anhöriga överklagat till Högsta förvaltningsdomstol i hopp om att få hennes vilja igenom.Innan kvinnan dog hade hon flera gånger gjort klart var hon ville få sin aska delvis spridd i Östersjön och delvis gravsatt på en kyrkogård i ett land i Afrika.

Barometern - 18 sep 17 kl. 11:48

Trafikantvecka om att resa tillsammans

Det kommer att vara en hel del på gång i Emmaboda centrum när den europeiska trafikantveckan manifesteras på torsdagen..

SR - 25 maj 11 kl. 02:04

Askan ofarlig i Sverige

Från Island kommer nu rapporter om att djur dött till följd av askan från vulkanen Grimsvötn, sannolikt för att de haft svårt att få mat och vatten. Men askan ska inte innebära någon fara för oss här i Sverige,säger Thomas Sandström, professor i lugnmedicin vid Umeå universitet och överläkare vid Norrlands universitetssjukhus..

Eurosport - 15 okt 11 kl. 10:43

Fotboll - Championship - Dokument: Svensklagets långa resa tillbaka

Southampton var svensklaget som åkte ned till tredjedivisionen och var nära att gå under. Kalle Karlsson berättar om en klubb som rest sig ur askan..

UNT - 05 sep 12 kl. 07:26

Katten Pippis sorgliga sista resa

När elvaåriga katten Pippi dog i somras beställde hennes matte separat kremering och grav på djurbegravningsplatsen i Klippan. Men genom sjabbel hos veterinärstationen hamnade askan i en anonym minneslund i Malmö. (TT).

IDG - 26 jan 15 kl. 13:59

Pirate Bay reser sig ur askan


Likt fågel Fenix är The Pirate Bay på väg att resa sig. Det ser ut att vara bilden som förmedlas när det välkända skeppet på sajten är utbytt mot en brandgul fågel..

Skånskan - 30 mar 19 kl. 05:00

De får inte flytta askan efter deras pappa

Limhamn När Inger Balice och Björn Lundahls mor gick bort gravsattes askan efter henne i minneslunden på Limhamns kyrkogård.
Beslutet tog syskonen efter att de fått löfte från kyrkogårdsförvaltningen om att få flytta askorna efter deras pappa och mormor från sin gravplats till just minneslunden.
Men när de väl gjorde en ansökan fick de beskedet att kyrkogårdsförvaltningen inte godkänner en flytt till minneslunden.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 17 timmar sedan

Hur länge dröjer svaret från Mars?

Att kunna göra rimlighetsuppskattningar är viktigt för ingenjörer. Men hur är det med att räkna rymdtid, eller lösa receptrebusar?.

Nyteknik - Igår: 07:00

”Det här retar mig till vanvett”

Det finns två miljöskadliga beteenden som jag retar mig enormt på: att slänga fimpar lite varstans och att låta bilen gå på tomgång. Men har jag rätt?.

Nyteknik - Igår: 07:00

Kraschad fredsplan – vad hände med Dag Hammarskjöld?

Den 18 september 1961 omkom FN:s generalsekreterare Dag Hammarskjöld och ytterligare 15 personer i en flygplanskrasch. Än i dag undrar många om det var en olycka eller ett attentat..

Nyteknik - I förrgår: 16:46

Ford återkallar 360 000 bilar

Den amerikanska biltillverkaren Ford Motor återkallar nästan 360 000 så kallade stadsjeepar av märket Ford Explorer till följd av skarpa kanter runt framsätena..

Nyteknik - I förrgår: 16:36

Stockholm ska forsla bort elsparkcyklar – mot avgift

Stockholms stad ska börja forsla bort elsparkcyklar som parkerats trafikfarligt eller hindrande. Uthyrningsbolagen får sedan lösa ut elsparkcyklarna mot en avgift som ska täcka kostnaderna för stadens hantering..

Nyteknik - I förrgår: 16:24

Julian Assange kvar i brittiskt fängelse

Wikileaks-grundaren Julian Assange hålls kvar i brittiskt fängelse även efter det att han avtjänat nuvarande straff. Domstolen Westminster Magistrate's Court i London anser att risken är för stor att flyr, då han kan komma att överlämnas till USA..

Nyteknik - I förrgår: 14:06

Läckta uppgifter hos Telenor kan ha använts av konkurrent

Läckta uppgifter om flera av Telenors kunder har använts för att sälja abonnemang för den konkurrerande teleoperatören Tre, skriver tidningen Computer Sweden..

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Minst fem franska kärnkraftverk har felaktiga svetsfogar

Flera franska kärnkraftverk kan behöva stängas efter att fel har upptäckts i svetsfogar på ånggeneratorn..

Nyteknik - I förrgår: 13:30

Renault ska lansera elbil för 100 000 kronor

Renaults vd lovar att lansera en riktig ”folkelbil” inom fem år. Ambitionen är en prislapp långt under Volkswagens flaggskepp ID.3..

Nyteknik - I förrgår: 13:07

Foreeseti laddar om med 20 miljoner och en ny vd

Det hajpade svenska it-säkerhetsföretaget Foreseeti har lyckats landa fyra tunga innovationsprojekt. Samtidigt lämnar medgrundaren Joakim Nydrén vd-posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.