Skånskan > Nyheter

Saturday, 21 September, 04:48

Skånskan - 10 sep 19 kl. 16:37

Ny misstänkt efter mordet på Sergels vägMalmö En person har gripits misstänkt för medhjälp till mordet på Segels väg.
Det uppger Sydsvenskan. Mannen är nu anhållen och har tilldelats en offentlig försvarare. Kammaråklagare Anna Palmqvist vill till Sydsvenskan varken bekräfta eller dementera uppgifterna om en ny misstänkt i ärendet kring mordet på småbarnmamman på Sergels väg den 26 augusti. Mannen är den andra person som anhållits som misstänkt efter mordet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sergels, En, Segels, Sydsvenskan, Anna Palmqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny misstänktefter , mordet, Sergels, väg
SR - 04 aug 17 kl. 16:38

Man häktad misstänkt för mordet i Surahammar

En man häktad på sannolika skäl misstänkt mordet på en kvinna i Surahammar i Västmanland..

GöteborgsPosten - 01 mar 16 kl. 19:16

Polisen hittade misstänkt mördare av en slump

Polisen har anträffat den man i 35-årsåldern som varit anhållen i sin frånvaro för misstänkt mordet i Partille i måndagskväll. Mannen hittades efter en trafikolycka i Uddevalla vid 18-tiden på tisdagen. – Han har körts till Uddevalla polisstation för förhör, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson..

Skånskan - 17 jun 19 kl. 13:30

Fjärde misstänkt häktad för mord

Malmö Den person som varit anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet på Hålsjögatan förra måndagen har nu gripits.
Det handlar om en 20-årig man som anhölls vid 00:40 natten mellan lördag och söndag.Det var vid 13-tiden måndagen den 10 juni som polisen fick in larm om skottlossning vid socialkontoret på Hålsjögatan i sydvästra Malmö.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 11:58

Sambon gripen misstänkt för mordet

Den 55-årige sambon till den mördade kvinnan i Stora Herrestad greps på söndagkvällen i Köpenhamn. Mannen är nu misstänkt för mordet.
-Den tekniska undersökningen och de förhör vi hållit hittills har lett fram till att han är misstänkt för mordet, säger Eva-Gun Westford vid Skånepolisen.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 23:27

14-åring misstänkt för mord


En 14-årig pojke är nu också misstänkt för mordet på en 17-åring på en skolgård i Limhamn i Malmö i början av augusti. Sedan tidigare är en 16-årig pojke misstänkt för mordet.14-åringen var först misstänkt för medhjälp till mord, men nya uppgifter har kommit fram, skriver Sydsvenskan på nätet.

BT - 02 okt 14 kl. 23:27

14-åring misstänkt för mord

En 14-årig pojke är nu också misstänkt för mordet på en 17-åring på en skolgård i Limhamn i Malmö i början av augusti. Sedan tidigare är en 16-årig pojke misstänkt för mordet. 14-åringen var först misstänkt för medhjälp till mord, men nya uppgifter har kommit fram, skriver Sydsvenskan på nätet.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 16:23

16-åring inte längre misstänkt


En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt, skriver Sydsvenskan.Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.Misstankarna mot de övriga står fast.

BT - 29 aug 14 kl. 16:23

16-åring inte längre misstänkt

En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt, skriver Sydsvenskan. Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.Misstankarna mot de övriga står fast.

BT - 29 aug 14 kl. 16:41

Inte längre misstänkt

En 16-årig pojke som varit misstänkt för skyddande av brottsling efter mordet på en skolgård i Limhamn i början av augusti är nu inte längre misstänkt. Det skriver Sydsvenskan. Totalt har fyra pojkar och män varit misstänkta för olika brott i samband med mordet, då en 17-årig pojke blev skuren i halsen.

Sydsvenskan - 21 feb 18 kl. 12:46

Avspärrning efter misstänkt fynd i Stockholm

En del av Sergelarkaden och tunnelbanans biljetthall vid Sergels torg i centrala Stockholm har spärrats av sedan polisen fått larm om ett misstänkt föremål i en papperskorg i Sergelarkaden. – Även butiker som har fönster mot Sergels torg har utrymts, sä.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

FIFH-trio missar slutspel

BORDTENNIS Det är färdigspelat i årets para-EM för de tre FIFH Malmö-medlemmarna Smilla Sand, Peter Molander och David Olsson.På fredagen avslutades grupperna i lagtävlingen i Helsingborg arena.
I rullstolsbundnas klass 5 gick David Olsson, Eslövs AI, och hans lagkompisar Magnus Norgren och Isak Nyholm en helt avgörande match om den sista slutspelsplatsen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Häck rivs när ny cykelväg byggs

BARA Gång- och cykelvägsnätet i Bara utvidgas nu längs Joachim Becks gata – samhällets nya genomfartsled.
Satsningen startar med att den omstridda kommunala häcken mellan villorna och gatan grävs bort. Men ingen fastighetsägare har nappat på erbjudandet om att få en ny häck av kommunen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bara rock ’n’ roll med Pedalens pågar

De repar aldrig inför en spelning utan vill ge det där unika, glädjefyllda och äkta till publiken.
På lördag,21 september, intar Pedalens pågar Kulturbolaget och nog blir det skånsk rock ’n’ roll för hela slanten med Kal P Dals ösiga gamla hits.
– Det är tungt för oss och det är en ärevördig scen med många storheter som har passerat där, så nog pirrar det lite extra, säger basisten Janne Knuda.

Skånskan - 10 timmar sedan

145 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt till nya ägare

Marieholm 2 150 000 kronor fick Sandra Persson och Daniel Joseph Trueman, båda 27 år, ge för huset på Reslöv 1005 i Marieholm. Huset har en boyta på 145 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jacob Morten och Michelle Lind blev klart i september 2019.

Skånskan - 11 timmar sedan

Folkbokföring på campingen förbjuds

Sjöbo Tekniska nämnden tog i torsdags beslut om att säsongsboende inte längre får folkbokföra sig på campingen.
Dessutom måste samtliga husvagnar och husbilar vara besiktigade innan den 1 oktober.Sedan kommunen tog över driften den 1 januari i år har antalet långliggare minskat från 50 till 25.

Skånskan - 11 timmar sedan

”Stängt dörren till dialog”

HJÄRUP Samarbetet mellan Moderater och Sverigedemokrater går smidigt.
Det sade båda partiernas representanter när Hjärups byalag ordnade politikerdebatt.
Men M+SD fick kritik från samtliga övriga partier som menar att styret stängt dörren till det demokratiska samtalet.

Skånskan - 11 timmar sedan

Stor villa på 270 kvadratmeter från 1913 såld i Harlösa

Harlösa Fastigheten på adressen Lidvägen 11 i Harlösa har fått en ny ägare. Köpare är Linda Persson, 38 år, och säljare är Christel Leveau. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 3 195 000 kronor.

Skånskan - 12 timmar sedan

78 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Anna Katarina Åstedt, 54 år, har köpt huset på adressen Hornvägen 3 i Karups sommarby, Blentarp av säljaren Bernt Åke Ingvar Jönsson. Köpesumman blev 1 465 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1979 och det har en boyta på 78 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bygger 42 meter hög mast

HÖRBY Vid sitt sammanträde i veckan gav bygg- och miljönämnden bygglov för en 42 meter hög mobilmast på fastigheten Stäflö 2, med gatuadressen Filaregatan 14, i Hörby.
Bakom ansökan står teleoperatören Hi3G Access AB i Malmö. De planerar att bygga ett så kallat fackverkstorn med tillhörande teknikbod på fastigheten.

Skånskan - 12 timmar sedan

Pojkar avslöjades med knark

HÖRBY Tre pojkar -13, 15 och 16 år – ertappades med narkotikaklassade tabletter på Georgshillsskolan på onsdagen.
Skolpersonal såg att de hade narkotika med sig in på skolan och konfronterade dem. De erkände då att de hade haft narkotika med sig in på skolområdet i form av tabletter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.