SVT > Inrikes

Sunday, 22 September, 01:31

SVT - 10 sep 19 kl. 16:40

M, KD och C om Ylva Johanssons portfölj i EUArbetsmarknadsminister Ylva Johansson har föreslagits som EU-kommissionär med ansvar för migrations- och inrikesfrågor. Ebba Busch Thor (KD), Tomas Tobé (M) och Abir Al-Sahlani (C) gratulerar – men varnar samtidigt för att det blir ett tufft uppdrag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ylva Johanssons, EU, Ylva Johansson, Busch Thor, Tobé, Abir Al-Sahlani

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M KD och C om Ylva, Johanssons, portfölji EU
Expressen - 01 jan 12 kl. 21:54

Kritik mot Ylva Johanssons Håkan Juholt-sågning

Håkan Juholt vill inte kommentera Ylva Johanssons mycket hårda blogginlägg mot Håkan Juholt. Inte partisekreteraren Carin Jämtin heller. Men de ledande socialdemokrater som Expressen.

DI - 19 aug 16 kl. 19:53

Ylva Johanssons utspel möts av jubel

Rätt tänkt, anser flera företrädare för branschen om arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons utspel – men tjänsterna kan bli dyrare.”Ingen är vinnare när det sätts för låga priser”, säger Academedias vd Marcus Strömberg..

DI - 29 mar 19 kl. 20:25

Ylva Johanssons kritik mot AF:s kontorsnedläggningar får mothugg

Arbetsmarknadsministern Ylva Johanssons (S) kritik mot att Arbetsförmedlingens kontorsnedläggningar får nu mothugg från den tidigare statssekreteraren och myndighetschefen Ingemar Skogö..

Expressen - 30 mar 19 kl. 09:27

Tidigare GD kritiserar Ylva Johanssons agerande

Arbetsmarknadsministern Ylva Johanssons har kritiserat Arbetsförmedlingens neddragning.Nu ifrågasätter den tidigare statssekreteraren och GD:n Ingemar Skogö starkt ministerns agerande.– Det är slafsigt hanterat alltihop, tycker jag, säger Ingemar Skogö till Dagens Arena..

DI - 26 mar 11 kl. 16:09

Ylva Johanssons revansch

Ylva Johansson och Thomas Östros petades ur det verkställande utskottet, men Ylva Johansson, som ersattes i VU av Veronica Palm, fick viss revansch genom att senare väljas in i partistyrelsen..

Regeringen - 24 feb 16 kl. 11:21

Ylva Johanssons utvidgade uppdrag i regeringen

Statsministern har gett arbetsmarknadsminister Ylva Johansson en utvidgad roll i regeringen. Ylva Johansson har fått i uppdrag att samordna och inrikta regeringens arbete med flyktingsituationen. Det betyder att hon har statsministerns mandat att skapa en helhetsbild när det gäller mottagande och etablering av nyanlända..

Regeringen - 29 jun 16 kl. 14:08

Ylva Johanssons engagemang i Almedalen 2016

Måndagen den 4 juli till torsdagen den 7 juli deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson vid Almedalsveckan i Visby. Ylva Johansson kommer att delta vid ett flertal seminarier, paneldebatter, möten och samtal..

Regeringen - 29 jun 17 kl. 15:53

Ylva Johanssons engagemang i Almedalen 2017

Måndagen den 3 juli till onsdagen den 5 juli deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson vid Almedalsveckan i Visby. Ylva Johansson kommer att delta vid ett flertal seminarier, paneldebatter, möten och samtal. Nedan följer ett urval av öppna seminarier där arbetsmarknads- och etableringsministern deltar..

Politikerbloggen - 22 mar 11 kl. 10:22

PUSSLET KLART Lena Micko tar Ylva Johanssons plats

MICKO I VU. Lena Micko blir ny ledamot i Socialdemokraternas verkställande utskott. Hon föreslås efterträda Ylva Johansson.

Newsmill - 23 mar 11 kl. 15:56

Låt inte Ylva Johanssons reformer gå förlorade

Under sin tid som socialpolitisk talesperson var Ylva Johansson en fritänkare som bidrog till att Socialdemokraterna delvis omprövade sin njugga inställning till privata välfärdsproducenter. Det är en utveckling som nu riskerar att gå förlorad, menar Ulf Öfverberg, näringspolitisk expert på Vårdföretagarna..

Fler nyheter från SVT

SVT - 9 timmar sedan

Regeringen svarar på avhoppen med eget åtgärdsprogram

Samtalen om ett samarbete kring att stävja gängkriminaliteten har kollapsat. KD, M och L drar dig ur. Nu presenterar regeringen ett eget 34-punktsprogram.

SVT - 10 timmar sedan

Knutson: Fiaskostämpel över gängsamtalen

M, KD och L har alla hoppat av de tvärpolitiska samtalen om åtgärder mot gängkriminalitet. Avhoppen innebär att samtalen nu får en fiaskostämpel över sig, menar SVT:s politiska kommentator Mats Knutson..

SVT - 10 timmar sedan

Knutssons: ”Stod i korten hela tiden”

Moderaterna och Kristdemokraterna lämnar de politiska samtalen om gängkriminalitet. Enligt SVT:s politiske kommentator Mats Knutson är det inte förvånande..

SVT - 11 timmar sedan

Moderaterna lämnar samtal om gängkriminalitet

Moderaterna lämnar samtal om gängkriminalitet, enligt uppgifter till SVT..

SVT - 19 timmar sedan

M: ''En skandal att regeringen inte lyckats få fler poliser''

I bästa fall kan Sverige nå 10 000 fler polisanställda år 2028, enligt en rapport från riksdagens utredningstjänst. Moderaterna är kritiska till att det inte går snabbare.​ – Jag ser det som en skandal att regeringen inte lyckats få fler poliser i dag jämfört med när de tillträdde, säger Johan Forssell, rättspolitisk-talesperson för Moderaterna..

SVT - Igår: 20:25

Minskat förtroende för flera ministrar

Förtroendet minskar för statsminister Stefan Löfven (S) och flera andra ministrar. Det visar en opinionsmätning från Novus..

SVT - Igår: 20:13

Efter Facebookinlägget: Ardalan Shekarabi dementerar rykten om partiledarbyte

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) skrev tidigare i veckan ett inlägg på sin Facebooksida där han la stor vikt vid migrationsfrågan. Han menar att den ”extrema segregationen” är ett hot. När justitieminister Morgan Johansson får frågan om Socialdemokraterna ställer sig bakom uttalandet svarar han undvikande.

SVT - Igår: 17:00

Försvarsexpert: Nytt samarbete sprider riskerna

Att Sverige går med i ytterligare ett försvarssamarbete kan ses som ett sätt att sprida riskerna i en osäkrare värld där Europas länder inte kan räkna med USA på samma sätt som förut. Det säger Jacob Westberg, lektor på Försvarshögskolan..

SVT - Igår: 15:42

Partiledarnas festresa i Israel ska granskas av åklagare

Ulf Kristersson (M), Ebba Busch Thor (KD) och Nyamko Sabuni (L) har låtit sig bjudas på festfixaren Micael Bindefelds 60-årskalas i Israel. Nu ska resan granskas av särskilda åklagarkammaren..

SVT - Igår: 14:52

Livmoderhalscancer ökar igen – lika illa som för 50 år sedan i delar av landet 

Ökningen av livmoderhalscancerfall fortsätter, visar färska siffror för 2018. I delar av landet är livmoderhalscancer nu lika vanligt som innan screeningen infördes – för över 50 år sedan. – Vi ser inget tecken på minskning, säger Joakim Dillner, som är ordförande för Nationellt kvalitetsregister för cervixcancerprevention.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.