Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:19

Jönköpingsnytt - 10 sep 19 kl. 16:20

Efter timeouten - tillbaka i riksdagenEfter att ha tagit time out i ett halvår var Emma Carlsson Löfdahl på tisdagen på plats under riksdagens upprop. Enligt Aftonbladet har hon plockat ut över 400 000 kronor utan att jobba.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Emma Carlsson Löfdahl, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter timeoutentillbaka i , riksdagen
Expressen - 09 mar 17 kl. 12:00

Jon Henrik Fjällgren första ord efter timeouten

Jon Henrik Fjällgren, som nyligen fick diagnosen posttraumatiskt stressyndrom, ställde in alla intervjuer efter vinsten i Skellefteå. Artisten valde trots det att närvara på kommunfesten i Stockholm. Här är hans första ord efter timeouten..

Cornucopia - 08 jun 15 kl. 10:09

Angrepp mot riksdagen?

"Man måste för helvete inte sitta på bron för att försvara den!" - Kn Fredrik Geijer, kompanichef 8:e pansarskytte, PB9 1991Författarkollegan Johanne Hildebrandt har i en krönika hos Schibsted/SvD liknat skyddet av Riksdagen med Sveriges försvar, så tillvida att det inte existerar. Men jag anmäler härmed en avvikande åsikt.

Politologerna - 19 aug 14 kl. 11:24

Hur negativ är den svenska parlamentarismen? – överlevnadsstrategier i riksdagen efter 2014 års val

Detta är ett gästinlägg författat av Lars Davidsson, filosofie doktor som tidigare har arbetat som tjänsteman i riksdagen. *** ”Med en månad kvar till valet tyder mycket på att de tre rödgröna partierna blir större än alliansen, men att de inte får egen majoritet. I ett sådant läge tror LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att alliansen kommer att regera vidare med stöd av Sverigedemokraterna.

YLE - 04 mar 17 kl. 11:01

Så här ser det ut i riksdagen – konservator putsade pulpeter i sex månader

Renoveringen av riksdagen inleddes år 2015 och enligt planerna ska ledamöterna inleda sitt arbete i den anrika byggnaden i september. Under renoveringen har byggnaden täckts av en presenning och det är meningen att den ska avlägsnas helt och hållet i mars. Inne i fastigheten är mycket ännu halvfärdigt, men till exempel plenisalen börjar vara färdig.

YLE - 19 maj 17 kl. 19:02

Ansvariga ministern gick på ett annat möte när riksdagen skulle diskutera Vasa centralsjukhus – är det okej?

När riksdagen skulle diskutera medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus gapade salen tom och inte en enda minister var närvarande. Rehula satt i ett annat möte och Sipilä brukar sällan delta. Åsikterna om hur seriöst politiker ska ta medborgarinitiativ går isär.

Politologerna - 26 okt 13 kl. 10:23

Riksdagen ger sig tillkänna

Detta är ett gästinlägg skrivit av Lars Davidsson, filosofie doktor i statsvetenskap. Han arbetar idag som tjänsteman vid riksdagen, och var tidigare sekreterare i Budgetprocesskommittén. Lars disputerade 2006 vid Uppsala universitet på avhandlingen ”I linje med partiet: Maktspel och lojalitet i den svenska riksdagen”.

SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 00:30

Vilka nya partier lyckas komma in i riksdagen?

Svensk partipolitik var under en lång tid en av de mest stabila i Europa. Stabiliteten i partisystemet gjorde att statsvetarna fram till 1970-talet talade menade att det var fastfruset. Men 1988 började det svenska partisystemet att tina upp och det blev fler partier i riksdagen.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:59

Vilka nya partier ­kommer in i riksdagen?

Svensk partipolitik var under en lång tid en av de mest stabila i Europa. Stabiliteten i partisystemet gjorde att statsvetarna fram till 1970-talet talade menade att det var fast­fruset. Men 1988 började det svenska partisystemet att tina upp och det blev fler partier i riksdagen.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:59

Vilka nya partier kommer in i riksdagen?

Svensk partipolitik var under en lång tid en av de mest stabila i Europa. Stabiliteten i partisystemet gjorde att statsvetarna fram till 1970-talet talade menade att det var fastfruset. Men 1988 började det svenska partisystemet att tina upp och det blev fler partier i riksdagen.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:59

Vilka nya partier kommer in i riksdagen?

Svensk partipolitik var under en lång tid en av de mest stabila i Europa. Stabiliteten i partisystemet gjorde att statsvetarna fram till 1970-talet talade menade att det var fastfruset. Men 1988 började det svenska partisystemet att tina upp och det blev fler partier i riksdagen.

YLE - 21 jun 16 kl. 16:29

Ung man går vidare - Carl Haglund lämnar riksdagen efter drygt ett år

Carl Haglund drar vidare innan man ens hinner säga quidditch. Och många, främst i det egna partiet känner lite besk eftersmak. Knappt har Carl Haglund avgått som partiordförande innan han lämnar riksdagen.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Beskedet: Nu rivs ökända industrin

<strong>Det har gått tre år sedan tonvis av kemikalier hittades i en nedlagd industrilokal i Hovslätt. Nu meddelar kommunen att en upphandling om att riva byggnaden är klar och rivningsarbetet startar under tisdagen.</strong>
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Inleder nytt samarbete i lokalfotbollen

Jönköpings Södra IF och Assyriska IK har skrivit på ett samarbetsavtal. Båda föreningarna uppger att de är intresserade av fler samarbeten med ytterligare lokala fotbollsklubbar.
– Vi vill gå i bräschen för hela Jönköpingsfotbollen, säger Gabriel Remmo, ordförande i Assyriska, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

HV-backen: "Nästan att man brinner inombords"

Varken HV71 eller Frölunda var nöjda med sina premiärmatcher och vill såklart göra betydligt bättre ifrån sig när de möts i Kinnarps Arena.
– Det kommer bli ett litet krig där ute, säger HV-backen Emil Johansson.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

En person gripen efter mordförsök

En man har på tisdagsmorgonen gripits misstänkt för mordförsök i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

JUST NU: Flera drabbade i bussolycka i city

En buss och personbil har kolliderat vid Spira på Östra strandgatan i centrala Jönköping. Totalt ska fyra personer vara drabbade.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Dansbandskungar till Jönköping

Nu står det klart att Lasse Stefanz, som första dansband någonsin, kommer till Jönköpings konserthus med sin bejublade föreställning ”De första ljuva åren”.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Klart: Dreamhack stannar i Jönköping

Nu står det klart att Dreamhack stannar kvar på Elmia i Jönköping minst tre år framåt.
– De välkomnar gamers från hela världen till sin stad och stöttar oss alltid på bästa sätt med allt de kan bidra med, säger vd:n Marcus Lindmark.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Man avliden efter trafikolycka

En man i 60-årsåldern har avlidit efter en trafikolycka på E4, norr om Vaggeryd.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Stortävling ska lyfta golfen i stan

Nästa sommar kommer Sand Golf Club att arrangera sin största tävling någonsin.
– Vi vill få mer hype kring golfen i stan, säger klubbchefen Peter Kindh.
.

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Beck är polisens nya supervapen

Hundgruppen i Jönköpings län har fått en ny kollega – Beck, en holländsk herdehund på 13 veckor. Nu är det upp till bevis att han har vad som krävs för att bli polishund.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.