Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:22

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 16:18

Servicekontor stängde - efter ännu ett hotÄnnu ett hot har riktats mot personalen på servicekontoret i Karlskrona – under tisdagen höll man stängt..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Servicekontor, stängdeefter , ännuett , hot
Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 15:58

Servicekontor stängt efter ännu ett hot

Ännu en gång har servicekontoret i Karlskrona stängt på grund av hot. Personal i receptionen mottog ett hot under måndagen och därför har kontoret varit stängt under hela tisdagen. .

Barometern - 23 nov 18 kl. 12:37

Man slog sönder servicekontor – döms till fängelse

Mannen blev arg och orsakade skador till ett värde av omkring 600 000 kronor på ett servicekontor i Kalmar. Nu döms 43-åringen till fängelse för grov skadegörelse och hot mot tjänsteman..

SR - 03 jul 18 kl. 14:09

Löfven vill ha ännu fler servicekontor

Socialdemokraterna vill öppna ytterligare 28 servicekontor, där flera myndigheter finns samlade, på främst mindre orter i Sverige..

Norrtelje Tidning - 07 mar 11 kl. 04:17

Sparbeting hot mot Försäkringskassan Planerar att lämna servicekontoret i Norrtälje

Regeringen minskar anslagen till Försäkringskassan med 300 miljoner kronor. Därför planerar kassan att dra sig ur de servicekontor man delar med andra myndigheter. ?

Barometern - 20 aug 14 kl. 08:05

S skyller på regeringen

Antalet servicekontor har minskat kraftigt i Sverige. Regeringen får skulden för de många nedläggningarna. Tomas Eneroth, socialdemokratisk riksdagsman och vice ordförande i socialförsäkringsutskottet, är beredd att bryta nedläggningstrenden och även stärka servicekontorens ställning.

BT - 11 nov 14 kl. 07:50

Kostsamma plåtar skyddar torget

För att skydda stenläggningen på Stora torget läggs ett hundratal skyddsplåtar ut när granen ska ställas på plats under tisdagen.
– Det blir en stor merkostnad, säger Carina Svensson på servicekontoret. Granen väger minst ett ton och maskinerna som transporterar och ska lyfta den på plats väger ännu mer.

SVT - 01 mar 11 kl. 18:25

Nedragningar på Försäkringskassan skapar oro

Handläggarna på Försäkringskassan fruktar nu att de kommer att utsättas för hot för att de inte hinner med allmänhetens ärenden. Det är en konsekvens av gårdagens beksked att Försäkringskassan måste lägga ner alla servicekontor för att uppfylla regeringens besparingskrav på drygt en halv miljard kronor. Medverkande: Kjell Lundström reporter Anna-Britta Lodmyr facklig företrädare Habiba Dimassi Lasse Enbom "Margaretha" handläggare Lennart Skoglund fotograf.

Barometern - 13 sep 18 kl. 13:46

Vård för man som slog sönder kontor

Mannen som slog sönder Skatteverkets servicekontor i Kalmar har anhållits misstänkt för grov skadegörelse och hot mot tjänsteman..

BT - 17 jan 14 kl. 17:19

Vintern har kommit till Borås

Äntligen säger en del. Usch, utbrister andra. I dag har snön stundtals vräkt ner över Borås.

BT - 26 okt 14 kl. 08:08

Miljarder som inte får gå upp i rök

Snart ska Borås stad fatta beslutet som inte får gå fel: flytten av gamla Ryaverket till Sobacken. Miljarder ligger i potten. Precis som i Linköping och Örnsköldsvik.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Moderaterna vill ha slöjförbud i skolan: ”Lägger skarpt förslag”

Moderaterna vill förbjuda slöja i skolan. Det ska gälla både elever och personal. – Det är en patriarkal maktsymbol som inte ska förekomma i skolan, säger gruppledaren Patrik Krupa..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Man gripen efter mordförsök i Jönköping

Sydöstran - 10 minuter sedan

Johansson tar strid för europeiska värden

Förslaget om en EU-kommissionär för att "skydda den europeiska livsstilen" väcker fortsatt irritation runt om i unionen. Svenska kollegan Ylva Johansson manar ändå till strid för både värden och principer..

Sydöstran - 1 timme sedan

Lärare stoppade in fingrarna i elevs mun

Sydöstran - 1 timme sedan

Politiker lämnar uppdrag: ”Lika bra att klippa direkt”

Miljöpartiets Lova Necksten lämnar med omedelbar verkan uppdraget som ledamot i utbildningsnämnden. Anledningen – hon har anställts som tjänsteman inom utbildningsförvaltningen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Fack och arbetsgivare sågar utvecklingstid

Ett oansvarigt förslag – kritiken mot regeringens reform utvecklingstid är stenhård. Att i nuvarande konjunkturläge satsa på personer som redan är i arbete i stället för på de arbetslösa är fel väg att gå, anser både LO och Svenskt Näringsliv..

Sydöstran - 1 timme sedan

Iran bekräftar gripande av australier

Sydöstran - 1 timme sedan

Renzi lämnar PD och startar nytt parti

Italiens tidigare premiärminister Matteo Renzi lämnar socialliberala PD och startar ett eget parti..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Neymars avstängning sänkt till två matcher

Sydöstran - 1 timme sedan

Uppföljare på feelgood-succé

Feelgood-teatern Alla heter allan fick ett varmt mottagande. Nu på lördag kommer uppföljaren, Allan 2- I nöd och lust, till Lokstallarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.