Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 19 September, 20:55

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 16:19

SD-utspelet om ”menskonst” saknar verklighetsförankringInga radikala samtidskonstnärer kommer att gå i konkurs av Sölvesborgs "köpstopp"..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sölvesborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-utspeletom , menskonst, saknar, verklighetsförankring
BT - 02 feb 16 kl. 09:40

Näringslivsledaren om förslaget: "Saknar verklighetsförankring"

Ett första utspel i en förhandling som saknar verklighetsförankring. Så kommenterar ordföranden för Borås näringsliv och projektledaren för utvecklingen av Simonsland Hanna Lassing måndagens bud om Götalandsbanan..

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 16:19

SD-utspelet om ”menskonst” saknar verklighetsförankring

Inga radikala samtidskonstnärer kommer att gå i konkurs av Sölvesborgs "köpstopp"..

SvD - 28 nov 16 kl. 16:57

Forskare: Lundins syn saknar verklighetsförankring

Konfliktforskaren Johan Brosché kritiserar hur Lundin Petroleums styrelseordförande Ian Lundin tillbakavisar anklagelser om folkrättsbrott i Sydsudan. Till aktieägarna säger ordföranden att bolaget bidragit positivt till lokalbefolkningens livsvillkor. – Beskrivningen saknar helt verklighetsförankring, säger han.

UNT - 02 feb 15 kl. 06:00

Ingen verklighetsförankring

Ni politiker på Uppsala kommun som har beslutat om de nya regler som ska gälla för färdtjänsten bevisar att ni totalt saknar verklighetsförankring..

Världen Idag - 15 jan 14 kl. 00:01

Johan Lundell: Ekonomisk verklighetsförankring

1925 var ekonomiprofessorn William Ripley fast övertygad om att värderingen av börsbolagen saknade all verklighetsförankring. I artiklar med rubriken "Stanna, titta, lyssna" pläderade han för att företagen skulle tvingas redovisa sina vinster och beräkningar, för att spararna skulle ges en rimlig chans att bedöma om börskurserna var rimliga. Vänsterns favorit­ekonom, Keynes, lät sig inte oroas.

SVT Debatt - 07 sep 13 kl. 05:52

Sveriges FN-romantik saknar verklighetsförankring

SVERIGE OCH FN Det är inte säkert att ett militärt angrepp på Syrien skulle göra världen bättre. Men det är sjukt att de två diktaturerna Kina och Ryssland genom FN:s säkerhetsråd kan förhindra massmördare från att slakta sin egen befolkning. Sverige måste göra upp med myten om FN som en garant för frihet och fred, skriver Fredrik Segerfeldt, författare till boken ”FN ?

Aftonbladet - 16 apr 14 kl. 15:43

MP:s krav saknar verklighetsförankring

Alingsås tidning - 01 maj 14 kl. 12:02

"Alliansen saknar verklighetsförankring" 

VÅRGÅRDA:  Heli Kittilä (S) riktade skarp kritik mot alliansen i Vårgårda i sitt förstamajtal..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jan 16 kl. 06:00

S saknar verklighetsförankring

Det är skrämmande hur regeringen står handfallna inför morgondagens utmaningar. Vi får inte tillåta att unga, nyanlända och långtidsarbetslösa glöms bort i kollektiv, skriver Patrick Benabou..

Kristianstadsbladet - 09 mar 16 kl. 03:00

S-MP saknar verklighetsförankring gällande Rut

Rut- och Rot-avdragens främsta syfte är att skapa vita jobb. Tyvärr visar redan siffror att utvecklingen sedan årsskiftet pekar på just det vi Moderater befarat: antalet företag inom Rut- och Rot-sektorerna minskar med 14 respektive 17 procent..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Sent mål sänkte MFF mot Dynamo Kiev

Johan Dahlin höll kvar Malmö FF i matchen i 83 minuter. Men till slut stod inte ens den storspelande målvakten emot och Dynamo Kievs mål i den 84:e minuten innebar en tung 0–1-förlust för skåningarna i Europa League-mötet. Malmö FF fick det som väntat t.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Så mycket kan klimatförändringarna kosta

200 miljarder kronor årligen – så mycket kan hjälpinsatser för klimat- och väderrelaterade katastrofer kosta om tio år, enligt en rapport från Röda korset. – Ju rikare länderna är, desto högre blir kostnaderna, säger Margareta Wahlström, ordförande för.

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Betygen – så bra var MFF-spelarna

MFF spelade första gruppspelsmatchen mot Dynamo Kiev.

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Dahlin var nära att hålla nollan – men MFF föll i EL-starten

MFF förlorade den inledande matchen i Europa Leagues gruppspel..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Revansch på Europatouren – efter Solheim-nobb

Hon fick nobben till Solheim Cup. Men i Europatourtävlingen i franska Golf du Medoc visar Madelene Sagström upp ett strålande spel och leder efter första rundan – även om den där laguttagningen sved. "Det var tufft", säger svenskan.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

VC-tävling flyttas från Stockholm till Åre

Världscuptävlingen i parallellslalom som årligen brukar arrangeras i Stockholm och Hammarbybacken flyttas den kommande säsongen till Åre, skriver SVT. En av anledningarna ska vara att tävlingen, där både damer och herrar har kommit till start under en o.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Vanvårdade hundar redo för nya hem

Ett 80-tal vanvårdade hundar som omhändertogs i Ånge i Medelpad är nu redo för nya hem. – Vi bedömer att djuren är i ett så bra skick att de nu kan få nya ägare och nya hem. Men vissa av hundarna kommer även framöver att behöva veterinärvård, säger Jenn.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Bönderna ilskna efter ”spola mjölken”-kampanj

Havredrycksindustrin har gått till hårt angrepp mot mjölkbönder och uppmanar konsumenterna att spola mjölken. Nu reagerar spannmålsodlarna mot reklamkampanjen. – Jag har absolut ingen lust att leverera vår havre till Oatly, säger Katarina Forsberg, span.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Havremjölk eller komjölk – vad är bäst?

I debatten och reklamen ställs de mot varandra – havren och komjölken. Vad är egentligen det bästa för oss när det kommer till vår hälsa, miljö och vårt klimat? En av landets jordbruksexperter ryter ifrån: – Här finns ingen motsättning!

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bono tar hjälp av gatukonst i kampen mot aids

Bono har gett 17 gatukonstnärer i uppdrag att skapa muralmålningar i sex storstäder som ska uppmärksamma kampen mot aids, skriver Billboard. Initiativet har U2-sångaren startat tillsammans med den erkände gatukonstnären Shepard Fairey. Målningarna ska p.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.