Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 19 September, 20:47

Dagens PS - 10 sep 19 kl. 15:01

Detta borde du tänka på när du ska flygaFlygresande har fått sig en törn de senaste åren, det anses nästan vara lyxkonsumtion och miljöfarligt. Trycket har ökat på flygbolagen att skapa miljövänligare bränsle och bättre teknik som drar ned utsläppen. Men det är inte bara miljöbränsle och klimatkompensation du ska tänka på inför en flygresa. Flyg till rätt plats Fundera när du sitter och väljer flygresa om flyget är rätt val. Att flyga mellan Stockholm-Göteborg är ibland legitimt, ibland måste man komma fram snabbt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Fundera, Stockholm-Göteborg, Genom Avionero, Transportstyrelsen, Norden, SAS, Norwegian, Nordens, NISA, Detta, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta bordedu , tänkapå när du ska , flyga
Expressen - 05 okt 13 kl. 00:15

"Borde tänka mindre på mina pungkulor..."

F1-stjärnan Sebastian Vettel är i blåsväder efter ett uppmärksammat utspel. Tysken säger att hans konkurrenter "hänger med pungkulorna i poolen", medan han själv tränar hårt. ?

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 00:01

"De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen."

De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen. Vi kommunister ses som omoderna eftersom vi anser att samhället bör planeras efter medborgarnas verkliga behov, men nu behövs riktig vänsterpolitik..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 00:01

"De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen."

De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen. Vi kommunister ses som omoderna eftersom vi anser att samhället bör planeras efter medborgarnas verkliga behov, men nu behövs riktig vänsterpolitik..

BT - 05 sep 19 kl. 14:10

Granne till ny väg kritisk – ”Kommunen borde tänka om”

Tekniska nämnden i Borås vill bygga en belyst grusgång till Viskans vattenfall vid Ålgården som del i projektet att göra Viskans vatten mer tillgänglig. Tord Löf bor på fastigheten där vägen ska gå tycker att kommunen borde tänka om..

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 08:30

Vi borde tänka på varandra

Normalt sett tycker jag om att skriva om trivialiteterna i tillvaron. Om sjömonster eller om hur tv-serien Lost ständigt påverkar min tillvaro. Konspirationsteorier är också en favoritgren.

BT - 21 mar 14 kl. 12:20

S borde tänka om kring krogmomsen

Det gläder oss att Hans Olsson (S) bemöter vår artikel. Det är särskilt glädjande med tanke på hur tysta Socialdemokraterna hitintills har varit i dessa frågor. Vi som jobbar i hotell- och restaurangbranschen vet att sänkt restaurangmoms och lägre arbetsgivaravgifter ger fler jobb för unga.

DI - 29 mar 19 kl. 20:51

Fed borde sänka styrräntan omedelbart enligt Kudlow

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve borde "omedelbart" sänka styrräntan med 50 punkter..

YLE - 01 nov 16 kl. 17:57

Stadsdirektören: Hangöborna borde tänka på viktigare saker

Hangös stadsdirektör är förvånad över Hangöbornas stora engagemang för att bevara Roxx café och pub i Östra hamnen. Det finns betydligt större och viktigare saker som man borde uppmärksamma i stället, menar han. Stadsdirektör Denis Strandell lyfter upp bland annat stadens allvarliga budgetproblem och den dåliga inomhusluften i både hälsostation och en del skolor.

DN - 09 okt 16 kl. 20:03

Birgitta Forsberg: Industrin borde tänka mer som i Tyskland

Medan många tyska företag har inhemsk produktion flyttar svenska bolag gärna ut sin tillverkning. Vi behöver tänka om och höja effektiviteten..

SmålandsPosten - 10 nov 17 kl. 05:30

Politiker borde tänka om kring sin retorik

Jaha, så var det dags igen. En politiker i Vänsterpartiet påstår, i en debattartikel den 6 november, att Liberalerna vill sänka lönerna för ”medborgarna” och för sedan ett långt resonemang om hur skadligt detta skulle vara..

DalaDemokraten - 24 mar 15 kl. 13:31

Dalarnas museum borde tänka om

Ett museums främsta uppgift borde vara att på alla sätt sprida kunskaper om vårt kulturella och historiska arv, till alla människor. Ett vällovligt led i detta arbete är fri entré till statliga museer..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 8 timmar sedan

Ännu en toppchef lämnar Apple

Apples kommunikationschef Steve Dowling kommer att lämna företaget i slutet av oktober, enligt ett memo. Det skriver Recode. I memot kommenterar Steve Dowling avhoppet med att ”det är dags”.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Kinesisk chefsekonom tror på handelsavtal

USA och Kina kommer förmodligen att nå ett temporärt handelsavtal när parterna möts i Washington nästa månad. Det uppger Chen Wenling, chefekonom vid tankesmedjan China Centre for International Economic Exchanges, till South China Morning Post. Enligt chefekonomen vid tankesmedjan, som av Telegraph beskrivs ha nära kopplingar till den kinesiska regeringen, behöver USA skjuta upp implementeringen av importtullarna och inte införa några nya för att ett avtal ska kunna bli av.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Rådgivaren sade emot Trump – fick sparken

John Bolton fick sparken som nationell säkerhetsrådgivare dagen efter att USA:s president Donald Trump diskuterat sanktionslättnader mot Iran. Boltons ersättare är redan utnämnd. Det uppger källor med insyn, rapporterar Bloomberg News.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Fingerprints sensor i biometriskt kort från Mereal

En av Fingerprint Cards sensorer finns med i det biometriska kort från Mereal. Det skriver bolaget på sin hemsida. Ordern gäller sensorer ur FPC1300-serien.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Chefer frias i domstol efter Fukushima-olyckan

En japansk domstol har mer än åtta år efter kärnkraftsolyckan i Fukushima friat tre tidigare chefer vid kärnkraftverket från brottsanklagelser, rapporterar BBC. Domstolsfallet var det enda som som kom efter kärnkraftsolyckan, som är den värsta sedan Tjernobyl 1986. Fler än 470.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Indien inför förbud mot e-cigg och vaping

Dagens techbrief handlar om Google skrotade projekt, Trumps miljöattack på Kalifornien samt det senaste i vapingcirkusen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Rykte: Google skrotar nästan färdig smartwatch Enligt en rapport från Business Insider höll sökjätten på med att designa en egen smartwatch – men projektet lades ned strax innan avtäckandet av den första Pixel-telefonen 2016.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Myndighetsbråk kostar skattebetalarna miljoner

Notan hög för Riksgäldens utköp av medarbetare. Högsta chefen pekas ut som problemet. Det är Dagens Industri (obs, inloggning krävs) som uppger att turbulensen på statliga Riksgälden står skattebetalarna dyrt.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Blir det krig om oljan?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. ”Saudiarabien har rätt att försvara sig”, säger USA:s utrikesminister Mike Pompeo på Twitter efter drönarattacken på två av landets oljeanläggningar.

Dagens PS - 12 timmar sedan

AFV lyfter fram två heta börsbolag

Affärsvärlden ger köpråd för Kinnevik och Lindab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Dometic samt lämnar säljråd för Kindred. Ingen kan anklaga investmentbolaget Kinnevik för passivt maktkramande, men börsen sätter ändå omotiverad rabatt på tillväxtstrategin.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Borg om höstbudgeten: ”Där görs ingenting”

Integrationen kopplad till arbetsmarknaden är det ”stora bekymret”, anser den tidigare M-finansministern. Anders Borg ger överlag regeringens budget godkänt, skriver SvD, men han efterlyser en större arbetsreform för landet. ”Det stora bekymret är att vi har ett integrationsproblem i Sverige, kopplat till hur vår arbetsmarknad fungerar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.