Expressen > Opinion

Sunday, 22 September, 01:27

Expressen - 10 sep 19 kl. 16:06

Gröngölingen fick det tyngsta uppdraget



Grattis till arbetsmarknadsministerposten, Eva Nordmark! Du har precis fått regeringens absolut svåraste jobb. Försök att inte misslyckas..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gröngölingenfick det , tyngsta, uppdraget
ÖstersundsPosten - 30 sep 14 kl. 21:39

Ann-Marie Johansson (S) får tyngsta uppdraget

Hon blir ordförande i regionstyrelsen, som ersätter landstingsstyrelsen när Jämtlands läns landsting övergår i Region Jämtland Härjedalen. Det sker vid årsskiftet då landstinget och Regionförbundet Jämtlands län slås ihop. Dessutom tillkommer uppgifter som i dag ligger på länsstyrelsen.

Barometern - 15 okt 18 kl. 12:12

SD utreder Thoralf Alfsson – petas från tyngsta uppdraget

Thoralf Alfsson är under utredning av Sverigedemokraterna efter en kommentar på Facebook. Det innebär att han är avstängd från att ta nya uppdrag – och petas som ledamot i kommunstyrelsen. Det skriver Östra Småland.

Kristianstadsbladet - 05 jun 17 kl. 00:01

Lingenässkolan byggs av Thage

Lokala byggföretaget Thage bygger Lingenässkolan, enligt kommunens tilldelningsbeslut. "Vi är mycket stolta och glada över uppdraget", säger Anders Andersson, koncernchef för Thage..

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 08:00

Nio elever utestängs från Lingenässkolan

Foto: Bosse Nilsson
Tanken var att båda särskolorna skulle flytta till nya Lingenässkolan och kunna samverka mer. Men av besparingsskäl utesluts Ängsskolans nio elever. ”Det känns som de sparkar på de som redan ligger”, säger personalen på Ängsskolan i Kristianstad.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 12 kl. 21:10

Kittel vann i Lingen

Patrik Kittel tog förstaplatsen på hästen Scandic vid Grand Prix-tävlingar i dressyr i Lingen, Tyskland, på lördagen. Det var första tävlingarna för Scandic efter en påtvingad vila. Segern togs med betryggande marginal.

Kristianstadsbladet - 01 okt 15 kl. 03:00

Byggnadsnämnden ger klartecken för Lingenässkolan

Nu är det klart. Trots kritik från flera håll godkänner byggnadsnämnden detaljplanen för nya Lingenässkolan..

Kristianstadsbladet - 01 okt 15 kl. 03:00

Byggnadsnämnden ger klartecken för Lingenässkolan

Nu är det klart. Trots kritik från flera håll godkänner byggnadsnämnden detaljplanen för nya Lingenässkolan..

Kristianstadsbladet - 21 okt 15 kl. 15:55

Byggen på Näsby fält begränsas av Lingenässkolan

Kommunstyrelsen beslöt på onsdagen att - trots länsstyrelsens synpunkter - ställa sig bakom detaljplanen för Lingenässkolan. Samtidigt anpassas planeringen, efter synpunkter från boende..

Kristianstadsbladet - 17 nov 15 kl. 14:30

OK för Lingenässkolan

Synpunkterna från länsstyrelsen och boende i området hjälpte inte. På tisdagen fattade kommunfullmäktige i Kristianstad beslutet att anta detaljplanen för Lingenässkolan på Näsby..

Kristianstadsbladet - 08 dec 15 kl. 09:35

Länsstyrelse-ok till Lingenässkolan

Länsstyrelsen kommer inte att överpröva detaljplanen för Lingenässkolan. Kommunen anses ha vidtagit tillräckliga åtgärder genom att kompensera för grönområdet som tas i anspråk..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Ensidigt fokus på asyl förvillar debatten

Antalet ”spårbytare” från asylsystemet har ökat med flera hundra procent de senaste åren. Det är orimligt att ett nej inte betyder ett nej..

Expressen - Igår: 17:50

Vad händer när partiledare blir ett instegsjobb?

Förut var partiledare något man krönte sitt cv med. Nu är det inte långtifrån att kallas ett instegsjobb efter ungdomsförbundstiden. Vad gör det med politiken?.

Expressen - Igår: 16:33

Kina vill tysta svenskar – men sprider propaganda

Den kinesiska ambassaden ökar trycket mot svenska journalister, aktivister och politiker. Men för egen del verkar ambassadören uppskatta den svenska yttrandefriheten..

Expressen - Igår: 07:00

Ge gangsters en chans att lämna gängen

Ett nationellt exitprogram för gängkriminella låter som en bra idé. Men det krävs mer än en stödtelefon och en samordnare.  .

Expressen - Igår: 04:30

6 politiska trender att hålla ögonen på i höst

Arga kommuner sätter sig upp mot staten. Socialdemokraterna tappar och Sverigedemokraterna växer när pessimismen slår klorna i väljarna. S svänger om asylpolitiken medan Moderaterna tvingas tänka om kring migrationspolitiken på ett annat sätt.

Expressen - I förrgår: 17:50

Dina dyra airpods är pinsamma klimatbovar

Varje svensk har sju kilo elektronikskrot hemma. Politikerna måste sätta stopp för produkter som är designade för att gå sönder – och som knappt går att återvinna..

Expressen - 18 sep 19 kl. 17:50

Nej, kritiken mot friåret är inget slappt högergnäll

Miljöpartisterna har rätt i att den nya utvecklingstiden är något annat än det gamla friåret. Tyvärr blir reformen inte bättre av det..

Expressen - 18 sep 19 kl. 15:56

Så trixar finansminister Andersson med siffrorna

I budgeten förvandlas sänkta ambitioner till satsningar och siffror trollas bort. Budgetcirkusen påminner alltmer om ett illusionsnummer..

Expressen - 18 sep 19 kl. 07:00

Tondöv regering när det mullrar i landet

Sverige behöver en regering som tänker på landet, inte fyra Januaripartier som främst vill profilera sig i budgeten..

Expressen - 17 sep 19 kl. 17:50

Annie Lööf väljer marknaden framför landsbygden

Privatiseringen av Arbetsförmedlingen är ett ännu ett exempel på hur ogenomtänkta avregleringar kan missgynna landsbygden. Det är obegripligt att Centerpartiet inte lär av historien..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.