Sydöstran > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:10

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 16:00

Låt inte kommunikatörerna bli språkrörHar följt nyhetsrapportering kring ledarskapet i Funktionsstödsförvaltningen och Funktionsstödsnämnden i Karlskrona kommun. I sakfrågan har jag ingen alls kunskap om rätt eller fel, så det tänker jag lämna helt utanför mina reflektioner..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Funktionsstödsförvaltningen, Funktionsstödsnämnden, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , kommunikatörernabli , språkrör
Resume - 11 jun 15 kl. 10:11

Nu har det hänt: kommunikatörerna fler än journalisterna

På tio år har mediehusen minskat redaktionerna med 25 procent. Samtidigt har antalet kommunala kommunikatörer ökat med 106 procent. Det skriver Dagens Samhälle..

YLE - 01 mar 16 kl. 05:55

Invandrare ska få information om samhället på eget språk

I Närpes syr man som bäst ihop ett utbildningspaket för hälso- och samhällskommunikatörer för invandrare. Deras uppgift ska bli att ge nyanlända invandrare en dos samhällskunskap på det egna modersmålet genast då de kommer till Finland. Det betyder att de som kan utbilda sig ska vara invandrare själva, men ha god kännedom om den finländska kulturen och samhället.

Sydsvenskan - 30 sep 15 kl. 04:00

Myt att kommunikatörer försvårar för medier

Pia Rehnquist inleder sin krönika i lördagens Sydsvenskan med ett exempel på hur en offentligt anställd kommunikatör uppmanar sin chef att lägga locket på i en känslig fråga. Otvetydigt är den enskilde kommunikatörens agerande dåligt och oprofessionellt. Men det är inte ett agerande som är symtomatiskt för branschen i stort.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 08:20

Kommunikatörer ersätter journalister

Journalistyrken försvinner samtidigt som antalet kommunala kommunikatörer blir allt fler. På fyra år har kommunikatörerna blivit 30 procent fler och på tio år drygt fördubblats, enligt en granskning som tidningen Dagens Samhälle gjort tillsammans med Sveriges Radio Medierna. Samtidigt har 1 000 journalistjobb försvunnit.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 08:20

Kommunikatörer ersätter journalister

Journalistyrken försvinner samtidigt som antalet kommunala kommunikatörer blir allt fler. På fyra år har kommunikatörerna blivit 30 procent fler och på tio år drygt fördubblats, enligt en granskning som tidningen Dagens Samhälle gjort tillsammans med Sveriges Radio Medierna. Samtidigt har 1 000 journalistjobb försvunnit.

Resume - 14 nov 13 kl. 07:30

Kommunikatörer siktar mot toppen


Svenska marknads- och kommunikationschefer är oftare representerade i ledningsgruppen än i Danmark, Norge och Finland.Men mycket vill ha mer....Ambitionen att bli vd är högre väsentligt bland de svenska kommunikatörerna än hos sina nordiska kollegor.

SmålandsPosten - 19 jan 19 kl. 04:00

Behöver Växjö 50 kommunikatörer?

Skattebetalarnas förening och deras Slöseriombudsman uppmärksammade nyligen att de kommunala kommunikatörerna blir allt fler. Speciellt Göteborgs och Malmös kommuner lyfts fram. Här i Växjö har vi också vår beskärda del av kommunala kommunikatörer.

Dagens Media - 29 nov 17 kl. 13:49

De har fetast lönekuvert hos annonsörerna

LÖNELIGAN 2017. Här är marknadsförarna och kommunikatörerna med de högsta lönerna..

Dagens Media - 13 mar 19 kl. 09:14

Kommunikatörerna som bytt FOMO mot JOMO

Tredje säsongen av Uppstickarna inleds med ett avsnitt där programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund intervjuar sig själva. Efter önskemål från lyssnare delar de med sig av sina resor genom kommunikationsbranschen, lärdomar av att nästan bränna ut sig och hur de ser på sina personliga varumärken..

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 15 kl. 16:36

Myndigheter på ändrad språklig kurs

Kanslisvenska. Byråkratsvenska. Myndighetssvenska.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Efterskalv skakade Albanien

Efter lördagens jordskalv i Albanien väcktes invånarna av ett efterskalv tidigt under natten till söndag. Inga svenskar rapporteras ha skadats i skalven..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Sprängladdning utlöstes i Angered

Sydöstran - 45 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Sydöstran - 1 timme sedan

FN välkomnar Huthi-besked

Sydöstran - 2 timmar sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Sydöstran - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Sydöstran - 4 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Sydöstran - 5 timmar sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.