YA > Nyheter

Monday, 16 September, 02:05

YA - 10 sep 19 kl. 15:31

Sänkt hastighet vid Nils Holgersson-gymnasietPrecis som planerat har Trafikverket nu sänkt hastigheten från 50 till 40 kilometer i timmen förbi Nils Holgersson-gymnasiet i Skurup..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Nils Holgersson, Trafikverket, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sänkt, hastighetvid , Nils, Holgersson-gymnasiet
YA - 28 sep 18 kl. 14:52

Sötchock på Nils Holgersson-gymnasiet

Natten till fredagen föddes säsongens första griskultingar på Nils Holgersson-gymnasiet. Det blev 15 stycken och den stolta, men trötta, mamman heter Pinky..

YA - 08 jul 19 kl. 00:01

Så gott som fullt på Nils Holgersson-gymnasiet i höst

Antagningen till de nationella gymnasieprogrammen är klar och det ser ut som att det kommer bli fullt hus på Nils Holgersson-gymnasiet i höst, i alla fall när det gäller förstaårs elever..

YA - 25 aug 19 kl. 21:15

Skurup: Problemsträcka får sänkt hastighet inom kort

Under veckan har polisen genomfört en rad trafikkontroller i kommunen. En av dem på utsatta länsväg 768 mellan Gardistahålan och Nils Holgersson-gymnasiet, som inom kort ska få sänkt hastighet..

Skånskan - 20 aug 16 kl. 14:00

Sjunkande elevantal på Nils Holgersson

Skurup Byggprogrammet är fullt, mekanikerinriktningen likaså. Och fler väljer att läsa Naturbruksprogrammet. Ändå är elevantalet vikande för Nils Holgerssongymnasiet totalt sett – vilket måste hanteras.

Skånskan - 03 sep 19 kl. 17:00

Sänkt hastighet vid gymnasiet och 768

Skurup Hastigheten vid Nils Holgerssongymnasiet har sänkts till 40 kilometer i timmen.
I veckan kommer nya skyltar upp även för väg 768.Under sensommaren byggde Trafikverket två farthinder vid Nils Holgerssongymnasiet i Skurup på väg 755, även kallad Skivarpsvägen.

YA - 26 okt 16 kl. 03:00

Gymnasiet slipper …böta en halv miljon

Nils Holgersson-gymnasiet slipper vite på 500 000 kronor. Kommunen har åtgärdat de brister som Skolinspektionen pekat på. Även övriga brister på fritidshem och skolor är åtgärdade..

YA - 03 dec 16 kl. 03:00

Hästälskande rektor tar över NH-gymnasiet

Hon älskar hästar och har arbetat som naturbrukslärare. Ewa le Grand tar över som rektor på Nils Holgersson-gymnasiet den 1 januari 2017..

YA - 19 maj 18 kl. 00:00

Fler sökande än i fjor till gymnasiet

Antalet sökande till Nils Holgersson-gymnasiet är fler än i fjor. Totalt 81 förstahandssökande i år jämfört med 69 vid samma tid förra året. Skurup.

Skånskan - 01 maj 18 kl. 06:00

Boken hon aldrig tänkt skriva blev debuten

Dagen du förstörde allt är titeln på Malmöbon Linnea Dahlgrens debutroman. Det är berättelsen om bästa vännerna Kassandra och Melanie och vad som händer när Kassandra tar sitt liv och Melanie blir kvar.
– Jag vill verkligen beskriva hur det känns men jag ville också att det skulle vara en bok man kan läsa utan att må dåligt, säger honLinnea Dahlgren om …
..

YA - 12 sep 16 kl. 03:00

"Vi utbildar inte till arbetslöshet"

Många drömmer om att få jobb direkt efter gymnasiet. För eleverna på Nils Holgersson-gymnasiet i Skurup är det inte bara en dröm. Deras yrkeskunskap är hett eftertraktad på arbetsmarknaden..

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

USA öppnar sina oljereserver

YA - 1 timme sedan

Gårdsförsäljning skulle öppna för andra större aktörer

I Ystads allehanda 10 augusti skrev Göran Göransson (KD) att så kallad gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker borde tillåtas. Vad är problemet frågade Göransson en smula retoriskt. .

YA - 1 timme sedan

Oljepriset stiger kraftigt

YA - 2 timmar sedan

Mycket musik i församlingen

Sjöbo församling bjuder på mycket musik den här veckan..

YA - 2 timmar sedan

Roy Fares: ”Jag har alltid trott på mig själv”

Konditorn och tv-profilen Roy Fares är nästan aldrig nöjd och vill ständigt utmana sig själv. Modet och kärleken till mat kommer från föräldrarna..

YA - 2 timmar sedan

Skottlossning mot lägenhet i Malmö

Båda vuxna och barn ska ha befunnit sig i en lägenhet i Fosie i Malmö som besköts sent på söndagskvällen..

YA - 2 timmar sedan

Minskat försörjningsstöd och bättre vuxenutbildning prioriterade områden

Mindre försörjningsstöd, bättre vuxenutbildning samt en omställning gällande tjänster och arbetssätt. Nu har familjeförvaltningens tjänstemän pekat ut de tre största utmaningarna för framtiden, som förslag på svar på Alliansens budgetförslag för 2020..

YA - 2 timmar sedan

Loppis i Tomelilla församlingshem

Den sista september är det loppmarknad i församlingshemmet i Tomelilla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.