YA > Nyheter

Thursday, 19 September, 18:44

YA - 10 sep 19 kl. 16:00

Förvirrande hållplatser vid stationen – härifrån går ersättningsbussarnaFörsta dygnet med ersättningstrafik till och från Svarte har passerat med både ris och ros. Särskilt informationen kring de olika busslinjerna och hållplatsernas placeringar i Ystad har upplevts som otydlig av resenärerna. – Det är problem med tydligheten i skyltarna, menar trafikinformatörerna..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Svarte, Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Peabmannen gav ny förklaring om fakturorna

Peabmannen har tidigare erkänt att han känt till luftfakturorna som är kopplade till Östersunds FK och som är centrala i rättegången mot honom, Daniel Kindberg och Sollefteåföretagaren som står åtalade för ekonomisk brottslighet. I torsdagens förhör gav han en annan berättelse..

YA - 15 minuter sedan

Asteroidkrock ökade jordens biologiska mångfald

För 466 miljoner år sedan inträffade en enorm kollision i asteroidbältet som radikalt förändrade livet på jorden. Den biologiska mångfalden exploderade. Bakom upptäckten ligger forskare vid Lunds universitet – och utgrävningar på Kinnekulle..

YA - 15 minuter sedan

Trafikolycka på väg 19 - vägen avstängd

En trafikolycka har inträffat på väg 19 norr om Ystad men före Stora Herrestad..

YA - 1 timme sedan

Airbnb vill börsnoteras 2020

YA - 1 timme sedan

"Det var tufft, men jag lärde mig mycket"

För några år sedan hade hans val setts som en svaghet. När talangen Jonathan Dahlén, 21 år, nu valt att flytta hem från Nordamerika för att hitta glädjen får han ett helt annat stöd..

YA - 1 timme sedan

Frida Karlsson ställer upp i Lidingöloppet

Hon är en av Sveriges mest lovande framtidsnamn i längdskidor – men har också varit en lovande löpartalang. Nu väljer Frida Karlsson att ladda upp inför den kommande världscupsäsongen genom att ställa upp i Lidingöloppet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.