YLE > Finland

Tuesday, 17 September, 12:21

YLE - 10 sep 19 kl. 15:51

Nästan rekordvärme på många håll, men snart är det dags för ylletröjan och gummistövlarnaDet var nästan rekordvärme på tisdagen på många håll. Till exempel i Villmanstrand var det 25,8 grader varmt. Bara en gång tidigare har man mätt så hög temperatur senare på året, det var år 1947..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Villmanstrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästan rekordvärmepå många , hållmen snart är det , dags för ylletröjan och gummistövlarna

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott – bötesstraff för sannfinländarnas riksdagsledamot

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Sannfinländarnas riksdagsledamot Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 30 minuter sedan

Brother Christmas döms till böter för penninginsamlingsbrott

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 1 timme sedan

Wilhelmsdal i Ingå rustas upp – i november vill politikerna ha förslag på vad huset kan användas till

Det behövdes en lång diskussion och två omröstningar innan kommunfullmäktige godkände ett tilläggsanslag för renoveringen..

YLE - 2 timmar sedan

Söderkulla hälsostation ser äntligen ut att få flytta – Sibbo vill hyra den kyrkliga samfällighetens lokaler

Söderkulla hälsostation i Sibbo har länge haft problem med inneluften. Flera anställda har uppvisat symptom, men nu ser situationen ut att få en lösning. Sibbo kommun börjar förhandla om att hyra lokaler på Hälsovägen 3..

YLE - 3 timmar sedan

Budgetmanglingen i gång: Rinnes regering tror på snabb behandling

Regeringens årliga mangling för att enas om den finländska statsbudgeten för år 2020 har inletts på Ständerhuset i Helsingfors. De fem regeringspartierna är välförberedda. Men de är knappast helt eniga om hur pengarna ska användas - eller varifrån de ska tas..

YLE - 3 timmar sedan

Budgetmanglingen igång: Rinne tror på snabb behandling

Regeringens årliga mangling för att enas om den finländska statsbudgeten för år 2020 har inletts på Ständerhuset i Helsingfors. De fem regeringspartierna är välförberedda. Men de är knappast helt eniga om hur pengarna ska användas - eller varifrån de ska tas..

YLE - 4 timmar sedan

Det nya nödcentralsystemet har allvarliga problem - låg nere i sex dagar förra veckan

Det nya nödcentralsystemet Erica har enligt uppgifter till Yle ibland slutat fungera helt. Då har Nödcentralverket varit tvunget att använda det gamla systemet, som redan hade tagits ur bruk och inte uppdateras. Dessutom utbildas de nya jourhavande inte i det gamla systemet..

YLE - 8 timmar sedan

Ungern tillbakavisar beskyllningar om brott mot EU:s värderingar - beskyller EU för politisk hetsjakt

Det rättsliga läget i Ungern debatterades vid Europaministrarnas sammanträde i Bryssel igår. Med Finland i spetsen krävde EU-länderna svar från Ungern om hur rättsstatsprincipen efterlevs i landet. Ungern beskyller de övriga medlemsländerna för hetsjakt..

YLE - 5 timmar sedan

Vesterbackas tunnelprojekt olönsamt enligt järnvägshistoriker som jämför med kanaltunneln – Vesterbacka svarar med att tunneln ska jämföras med en metrolinje

Affärsmannen Peter Vesterbackas planerade tunnel till Tallinn får nu kritik för bristande lönsamhet. Enligt järnvägshistoriker Jan-Erik Wiik går det inte att få projektet lönsamt. Vesterbacka svarar på kritiken med att det finns utredningar som visar på projektets ekonomiska nytta..

YLE - 6 timmar sedan

Ett parhus i Pedersöre brann under natten

Strax efter halv elva i gårkväll fick räddningsverket larm om en brand i Sandsund i Pedersöre. En lägenhet i ett parhus hade börjat brinna och totalförstördes..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.