SR > Nyheter

Wednesday, 18 September, 14:03

SR - 10 sep 19 kl. 15:25

Ramberg: Hon är stora överraskningenTre nya kvinnliga statsråd presenterades när statsminister Stefan Löfven läste upp sin regeringsförklaring. Ny utrikesminister blir Ann Linde, ny arbetsmarknadsminister blir Eva Nordmark och ny handelsminister blir Anna Hallberg..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Stefan Löfven, Ann Linde, Eva Nordmark, Anna Hallberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RambergHon är stora , överraskningen
Västerbottens Folkblad - 16 jan 15 kl. 10:58

Örjan Ramberg: ”Jag är inte den folk tror”

Bråkstake, festprisse och Dramatens bad boy? Inte alls, menar Örjan Ramberg. När det är dags för den välkände skådespelarens dag i ”Stjärnorna på slottet” hoppas Ramberg slå hål på myten om sig själv.

Expressen - 13 jun 11 kl. 09:32

Ramberg: Vägrar lägga mig platt

Advokatsamfundets generalsekreterare, Anne Ramberg, har fått hård kritik av flera advokater. I morgon tisdag kommer hon ge svar på tal på DN Debatt, och i "Gomorron Sverige" i SVT sa Ramberg: - Till skillnad från en del andra vägrar jag att lägga mig platt för ett mediedrev. .

SVT - 13 jun 11 kl. 10:01

Ramberg slår tillbaka

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg tar inte tillbaka sitt försvar av kungen. Flera kända advokater har kritiserat henne efter att hon ifrågasatt trovärdigheten hos de kriminella som anklagat kungen, men Ramberg står fast vid sitt uttalande.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 10:59

Örjan Ramberg: "Jag är inte den folk tror"

Bråkstake, festprisse och Dramatens bad boy? Inte alls, menar Örjan Ramberg. När det är dags för den välkände skådespelarens dag i "Stjärnorna på slottet" hoppas Ramberg slå hål på myten om sig själv..

SvD - 16 jan 15 kl. 10:57

Örjan Ramberg: ”Jag är inte den folk tror”

Bråkstake, festprisse och Dramatens bad boy? Inte alls, menar Örjan Ramberg. När det är dags för den välkände skådespelarens dag i ”Stjärnorna på slottet” hoppas Ramberg slå hål på myten om sig själv..

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 10:58

Örjan Ramberg: "Jag är inte den folk tror"

Bråkstake, festprisse och Dramatens bad boy? Inte alls, menar Örjan Ramberg. När det är dags för den välkände skådespelarens dag i Stjärnorna på slottet hoppas Ramberg slå hål på myten om sig själv..

News55 - 20 sep 16 kl. 14:16

Advokatsamfundets Anne Ramberg kritiserad för uttalande om äldre

I Sveriges Radios söndagsintervju uttalade sig Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg om kritiken kring Sveriges flyktingmottagande: – Jag inser att alla de gamla människor som jobbat hårt ett helt liv nu ska ställas emot alla de flyktingar som kommer som också tar sjukvård och skolor i anspråk. Men det är nog på det viset att humanismen kräver att man får göra avkall på sin välfärd, säger Anne Ramberg.       LÄS MER: Hårt tryck på välfärdsmiljarderna Uttalandet kritiseras Detta uttalande har fått kritik bland annat av historikern och författaren David Lindén i en debattartikel på Expressen: ”Det är tämligen magstarkt att be äldre som betalat in skatt ett helt liv att bita ihop för att humanismen skulle kräva att man gör ”avkall på sin v

Expressen - 17 nov 17 kl. 21:27

Örjan Ramberg: "Jag är inte värre än någon annan"

Dramaten-stjärnan Örjan Ramberg, 69, pekas ut och ska vara under internutredning för trakasserier.Föreställningen "Försökskaninerna", där han skulle ha medverkat i Göteborg, har ställts in.Nu väljer han att ge sin version av vad som hänt i Expressen och förnekar att han utreds internt – men medger att han ibland brusar upp.

Nyan - 07 jan 18 kl. 00:31

Så skriver Ramberg om Kökarsbutikens stängning

Klockan 01.13 natten till söndagen skickade innehavaren Herrick Ramberg ut följande pressmeddelande om Kökarsbutken stängning: ”Till kännedom och trots att man alltid önskar önska allt gott för det nya året.  Men och mycket ledsamt måste meddela att Kökar Lanthandel kommer att lägga ned butiksverksamheten i Karlby och butiken stängs om en vecka.

SR - 20 maj 19 kl. 10:59

Tomas Ramberg: Ett försök till krishantering

Ekot politiske kommentator Tomas Ramberg tror att Sverigedemokraternas hantering med petningen av Kristina Winberg och anklagelserna om att toppnamnet Peter Lundgren tafsat på en partikamrat kan gynna konkurrenterna i EU-valet. – Man brukar säga att de är immuna mot personskandaler, men det här är besvärligt för dem, säger Tomas Ramberg..

Expressen - 11 maj 13 kl. 13:02

Överraskningen: Madde och Biden

PHILADELPHIA. Prinsessan Madeleine ändrade sig i sista stund. Hon och Chris O´Neill åker i dag till kungaparet i Wilmington i USA.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Budgeten skulle få svårt i en folkomröstning

Regeringen Löfven ll:s första budget präglas mera av Januariavtalets politiska byteshandel än av vilka samhällsproblem som dominerar den politiska debatten bland väljarna just nu, säger ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 1 timme sedan

Utrotningshotade djur drabbas av skogsbränderna i Indonesien

De utrotningshotade orangutangerna som lever i regnskogen i Indonesien hotas nu av röken från skogsbränderna. Många av djuren har fått luftvägsinfektioner och nu ökar trycket på indonesiska myndigheter att få bränderna under kontroll..

SR - 2 timmar sedan

Efter skogsbränderna – tusentals skolor håller stängt 

I Indonesien och Malaysia tvingas tusentals skolor hålla stängt idag på grund av giftig rök från skogsbränder på öarna Sumatra och Borneo..

SR - 5 timmar sedan

Miljoner till kommuner med stort flyktingmottagande

Budgeten innehåller satsningar för omkring 26 miljarder kronor totalt. Det är den första budget som presenteras sedan januariavtalet..

SR - 2 timmar sedan

KD kritiserar budgetsamarbete

Välfärden får ta notan för det påtvingade budgetsamarbetet, enligt KD:s ekonomiskpolitiske talesperson Jakob Forssmed..

SR - 4 timmar sedan

SAS-kunder kan betala extra för biobränsle

Flygbolaget SAS kunder ska kunna betala ett valfritt tillägg för att mer biobränsle ska användas under flygturen. SAS har fått möjlighet att köpa mer biobränsle men uppger att bolaget inte kan bära den kostnaden själv idag..

SR - 5 timmar sedan

Sänkta skatter i regeringens budgetsförslag

Regeringen föreslår reformer, ett samlingsnamn för olika förslag som kostar pengar och hämtas från det så kallade reformutrymmet, för 29,6 miljarder kronor..

SR - 5 timmar sedan

Furtenbach: Män och rika gynnas i nya budgeten

I dag presenterade regeringen sin budget för år 2020. Hör Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach om finanserna och de viktigaste punkterna i budgeten..

SR - 5 timmar sedan

Regeringshaveri i Spanien – igen 

Spaniens premiärminister Pedro Sánchez har inte tillräckligt stöd för att kunna bilda en ny regering. Nu går Spanien mot nyval i en komplicerad politisk situation..

SR - 5 timmar sedan

Sabuni och Lööf om budgeten

I dag presenteras en historisk budget, den första hela budgeten som förhandlats fram mellan S, MP, C och L..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.