Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 21 September, 02:40

Kristianstadsbladet - 10 sep 19 kl. 15:38

Brott: Jagades av polis – slängde knark ifrån sig20-åringen kastade 40 gram amfetamin ifrån sig när polisen sprang efter honom. Vid husrannsakan hemma hos mannen hittade polisen mer narkotika. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Jagadesav , polis, slängde, knark, ifrånsig
NT - 31 jan 19 kl. 12:00

Jagades av polis – slängde ut knarket

När polisen följde efter bilen slängde mannen ut ett paket med fentanyl genom fönstret..

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 20:59

Polis sprängde knarkfabrik

En enorm cannabisodling upptäcktes när polisen slog till mot ett hus i Vilhelmina kommun. Nu åtalas odlaren och en annan man misstänkta för grovt narkotikabrott.När polisen slog till i mitten av mars hittades mer än tusen cannabisplantor och tolv kilo cannabis.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 15 kl. 20:59

Polis sprängde knarkfabrik

En enorm cannabisodling upptäcktes när polisen slog till mot ett hus i Vilhelmina kommun. Nu åtalas odlaren och en annan man misstänkta för grovt narkotikabrott.När polisen slog till i mitten av mars hittades mer än tusen cannabisplantor och tolv kilo cannabis.

Nyan - 01 dec 18 kl. 10:15

Polis stängde ner fest i Hammarland

I Hammarland hölls en privat fest på fredagen till polisen blev tillkallad på grund av bråk mellan festdeltagarna. – Då polisen kom till platsen meddelades det att allt var i sin ordning och att de som hade bråkat hade avlägsnat sig från platsen, skriver polisen i sitt utskick. Efter att polisen lämnat platsen kom det en ny anmälan om bråk och stök på samma festplats, varpå polisen beslöt att avsluta festen i syfte att förbygga brott och störning.

NSD - 15 okt 13 kl. 17:18

Polis slängde ammunition i älven

En polis beslagtog ammunition och sprängmedel men skrev inget protokoll på beslaget. Istället slängde polisen alltsammans över en bro ner i Kalixälven..

Expressen - 05 jun 15 kl. 15:07

Studentkaos – polis stängde Götaplatsen

Under torsdagen tvingades polisen att stänga av Götaplatsen – mitt under studentfirandet. Personer slängde knallskott, stoppade raketer i flaskor och tände bengaliska eldar. Polisen tror inte att det är studenterna själva som ligger bakom kaoset.

SR - 20 maj 14 kl. 12:13

Polis sprängde global hackerhärva – svensk gripen

Drygt 100 personer har gripits av polis i 16 länder när en global hackerhärva sprängdes. Bland de gripna finns en svensk medborgare som misstänks för att ha utvecklat ett program som gör det möjligt att ta över en annan användares dator och stjäla personlig information. Enligt IT-experten Jakob Schlyter används informationen ofta för att pressa personer på pengar..

GöteborgsPosten - 07 okt 16 kl. 16:30

Dansk polis sprängde knarkliga

Polisen stormade knarklaboratoriumet och beslagtog minst 50 kilo amfetamin. Dansk polis tror sig nu ha fått fast några av de största inom droghandeln..

Kristianstadsbladet - 14 mar 19 kl. 21:45

Kristianstad: Kille stal på Willys – jagades och slängde väska

En kille stal varor på Willys och sprang från butiken på torsdagskvällen. Någon sprang efter och såg att han kastade ifrån sig en väska med varor..

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 15 kl. 18:21

Olja stängde glashal väg

Cirka en kilometer av riksväg 29 i södergående riktning utanför Karlshamn täcktes under tisdagseftermiddagen av någon slags olja som troligtvis läckt ut från en lastbil.— Det är väldigt halt på platsen, men inga olyckor inträffade, säger Jonas Petersson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten Västra Blekinge.Varningar för halka utfärdades, och räddningstjänst och polis stängde av vägen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

USA-soldater till Saudiarabien

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Biden: Offentliggör samtalet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Mycket rök från industribrand i Dalarna

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Här är finalisterna i "Idol"

Från tusentals sökande till tolv – efter en rafflande kvalfinal är starttolvan i säsongens "Idol" färdig..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Pop och indie: Efterklang tillbaka på danska

Efterklang släpper sitt femte studioalbum och det första på danska. Gustav Sigala Haggren imponeras av den musikaliska poesin och utropar ”Altid sammen” som årets album..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Förare blev sjuk – voltade på tågspår

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Våldtäktsanklagad stjärna får sparken

I elva dagar var Antonio Brown en New England Patriots-spelare. Nu bryter klubben med stjärnan, som anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Minnesord Lars Wemming

Kamratföreningen Norra Skåningars hedersmedlem och mångårige vice ordförande, Lars Wemming, har lämnat våra led..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

HV71 tog tredje raka – slog SM-finalisten

HV71 har inlett hockeysäsongen i medvind. På fredagen kom tredje raka segern i SDHL och det var den mest imponerande hittills. Hemma mot SM-finalisten Linköping vann HV71 med förkrossande 5–0 efter bland annat två mål av förra LHC-spelaren Kennedy Marchment..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.