Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:19

Expressen - 10 sep 19 kl. 15:42

Man gripen med tillhygge utanför skolaEn man beväpnad med ett tillhygge har gripits utanför en skola i Solna. Skolan valde att stänga in sina elever i samband med händelsen, skriver Polisen på sin hemsida.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Solna, Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man gripenmed , tillhyggeutanför , skola
Skånskan - 22 okt 15 kl. 16:17

Yxman gripen vid skola

Sverige En skola i Hortlax i Piteå kommun spärrades av på torsdagseftermiddagen.
En man ska ha cyklat i närheten och svingat en yxa.
– En man har varit på väg mot en skola i Hortlax med en yxa.

Expressen - 21 mar 19 kl. 14:32

Elev gripen – bombhotade skola

Polis har larmats till en skola i Göteborg efter det att en elev uttalat hot mot skolan och dess personal.Eleven uppgav att han skulle ha en bomb placerat i skolan.Eleven är gripen av polis..

Expressen - 17 maj 19 kl. 12:10

Elev gripen på skola efter hot

Polisen hämtade en elev på en gymnasieskola i Göteborg under fredagsmorgonen.Enligt uppgifter till GT ska eleven ha hotat med att ”döda alla”.Personen är gripen..

Expressen - 08 jan 14 kl. 15:18

Rymde från anstalt på nyår – gripen på skola

MALMÖ. Två rymlingar som försvann från Fosieanstalten i Malmö på nyårsnatten är nu åter frihetsberövade. De rymde bara några minuter efter tolvslaget..

Expressen - 15 jan 14 kl. 09:58

Efterlyst för skott gripen vid skola

Polisen grep en man vid Ramnerödsskolan i Uddevalla tidigt på morgonen efter ett stort polispådrag. Det var den man i 25-årsåldern som är misstänkt för ett mordförsök på en kvinna i Gyttorp i Nora kommun på tisdagen. – Man har jobbat hela natten och sedan lyckades han lokaliseras i morse, säger Mats Nylén, presstalesman hos Örebropolisen..

Nerikes Allehanda - 15 jan 14 kl. 10:00

Just nu: Misstänkt gripen vid skola

Polisen har gripit en 22-årig man misstänkt för mordförsöket på en kvinna i Gyttorp i går. Han greps vid åttatiden i morse i Uddevalla..

NSD - 22 okt 15 kl. 15:37

Yxman gripen vid skola i Piteå

Ska ha cyklat runt skolan och hälsocentralen, uppger Piteå-tidningen..

UNT - 13 okt 16 kl. 02:18

Kvartett gripen vid skola

Fyra ungdomar greps misstänkta för cykelstöld vid Kvarngärdesskolan..

Jmini.se - 28 apr 17 kl. 11:58

Hotfull person gripen på skola

Det var strax innan klockan tio på fredagsförmiddagen som polisen larmades om den utåtagerande pojken. Polisen var på plats vid halv elva och pojken, som är straffmyndig, greps en bit från högstadieskolan misstänkt för olaga hot. Polisen vill i.....

SmålandsPosten - 11 dec 17 kl. 13:17

Polisen: Man gripen vid skola - stor polisinsats

En man greps vid vid Bikupan i Lessebo vid lunchtid på måndagen. Det är ännu oklart vad som har hänt..

Expressen - 27 aug 19 kl. 12:35

Knivbeväpnad man gripen vid skola

En knivbeväpnad man har gripits av polis efter att ha vistats utanför Forsnässkolan i Munkfors. Det skriver kommunen på sin hemsida.Inga elever eller medarbetare har kommit till fysisk skada..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Två fall av harpest – kan smitta människor

Länsstyrelsen har hittat två fall av harpest i Halland, ett i Falkenberg och ett i Halmstad, skriver Hallands Nyheter.  – Nu försöker vi kartlägga om det är vanligare i något specifikt område, men de två fall vi fått in är ganska långt ifrån varandra, säger länsveterinär Christa von Limburg-Stirum till HN.Sjukdomen kan också smitta människor och kan leda till lunginflammation.

Expressen - 1 timme sedan

Utpekade skytten häktad i sin utevaro i annat ärende

Mannen som enlig Aftonbladet pekas ut som skytten bakom Henrik Olsson Lilja-attacken är sedan tidigare häktad i sin utevaro, skriver Dagens Juridik.Häktningen rör ett annat ärende där han är misstänkt..

Expressen - 1 timme sedan

Heilande elever frikänns: ”Ungdomligt oförstånd”

De heilande eleverna i Stockholm frikänns.Bilden på tonårseleverna från en gympasal spreds via Instagram och Snapchat och ledde hela vägen till rättegång.Men Södertörns tingsrätt anser att det rört sig om ”ungdomligt oförstånd” och frikänner allihop..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre viktiga förslag S tvingades dumpa

Finansminister Magdalena Andersson lägger i dag fram en budget som gör rika män till vinnare. Den enskilt största reformen är 6 miljarder på slopad värnskatt - en av flera smärtsamma eftergifter för S. Det Andersson lyfter fram som sina största framgången är pengarna till kommunerna, men de 580 miljoner man tillför - utöver det som redan var presenterat - lär inte lugna stämningen bland upprörda S-kommunalråd.

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunberg pryder Teen Vogues omslag – uppmanar alla att strejka

I somras satte Meghan, hertiginnan av Sussex, Greta Thunberg på omslaget till Vogue tillsammans med 14 andra framstående kvinnor. Nu pryder klimataktivisten ensam omslaget till en specialutgåva av Teen Vogue. – Hur vill du se tillbaka på ditt liv om 20 till 30 år?

Expressen - 2 timmar sedan

Sörjande samlas vid brofästet

Småbarnsmamman och läkaren Karolin Hakim, 31, sköts till döds på Sergels väg i Malmö för tre veckor sedan.I dag begravs hon och familjen har bjudit in alla som vill deltaga. .

Expressen - 3 timmar sedan

Göteborgsregionen är stark i ny rapport

Göteborgsregionen står emot en konjunkturnedgång – både arbetsmarknaden och lönesumman växer mer än i andra storstäder, framgår det i Business Region Göteborgs senaste konjunkturrapport.Kronan som är svag just nu gynnar bilexporten och antalet påbörjade bostäder ökas, finns som delar av förklaringen till siffrorna. .

Expressen - 4 timmar sedan

Efterlyst svensk gripen för sprängning vid Skatteverket

En person har gripits på Kastrup, misstänkt för inblandning i sprängattentatet mor skatteverket i Köpenhamn..

Expressen - 4 timmar sedan

Busch Thors kritik – från festflygplanet med eliten

I ett inlägg på Instagram rasar Ebba Busch Thor mot Stefan Löfvens prioriteringar.Samtidigt som inlägget publicerades satt hon själv på ett flygplan med kändiseliten på väg till Micael Bindefelds 60-årsfest i Tel Aviv.”Min kompis och jag har nåt på G inför en härlig crazy exklusiv födelsedagsresa”, skriver Carola på Instagram om festplanerna med Ebba Busch Thor..

Expressen - 4 timmar sedan

Så påverkas ofödda barn av klimatkaoset

Foster utsätts för sotpartiklar redan i magen, enligt en ny studie från Belgien. Att luftföroreningar har samband med den ökande andelen missfall, för tidigt födda barn och låga födelsevikter är redan känt. Men den nya studien är den första som visar att föroreningar orsakade av biltrafik och fossil förbränning kan överföras från mamma till foster, skriver The Guardian.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.