BT > Nyheter

Friday, 20 September, 18:07

BT - 10 sep 19 kl. 15:23

Anmälan: Boende gick till angrepp mot personalPå ett boende i Ulricehamns kommun tvingades en ur personalen stänga in sig i köket efter att en brukare gått till angrepp. Händelsen är nu anmäld till Arbetsmiljöverket. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ulricehamns, Arbetsmiljöverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Boende, gicktill , angreppmot , personal
UT - 10 sep 19 kl. 15:23

Anmälan: Boende gick till angrepp mot personal

På ett boende i Ulricehamns kommun tvingades en ur personalen stänga in sig i köket efter att en brukare gått till angrepp. Händelsen är nu anmäld till Arbetsmiljöverket. .

BT - 02 maj 16 kl. 10:45

Anmälan: Urinledare gick av vid ingrepp

Södra Älvsborgs sjukhus har skickat in anmälan till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) enligt lex Maria..

Barometern - 14 jun 18 kl. 15:01

Anmälan: Personal gick hem – glömde pensionär på toaletten

Återigen har en vårdtagare på ett äldreboende glömts bort på en toalett. Det har fått till följd att socialnämnden gjort en Lex Sarah-anmälan..

YLE - 29 jan 19 kl. 04:33

Polisutredning om misstänkta sextrakasserier i Mattliden avslutades eftersom den som gjorde polisanmälan inte gick att nå: "Kontaktades under flera månader"

En polisanmälan om misstänkta sexuella trakasserier i Mattlidens skola och gymnasium i Esbo ledde ingen vart eftersom personen som gjorde anmälan inte gick att nå. Åklagaren säger till Yle Huvudstadsregionen att polisen försökte nå personen på flera olika sätt under flera månader. Personen pekar i anmälan ut en lärare..

Barometern - 09 mar 18 kl. 18:52

Anmälan: Boende fick tag i brödkniv – hotade personal

Mannen fick tag i en brödkniv och hotade nattpersonalen verbalt till den grad att de tvingades larma polisen. Händelsen, som inträffade på ett äldreboende i kommunen, har anmälts till Arbetsmiljöverket..

UT - 02 aug 19 kl. 12:39

Anmälan: Patient gick utan hjärtmedicin i två veckor

En vårdverksamhet i Tranemo kommun har nu anmält sig själva enligt Lex Maria efter en händelse som hade kunnat leda till en allvarlig vårdskada. .

News55 - 08 dec 15 kl. 11:09

Boende gick till attack med sina stickor mot personal på gruppboende

LUND. Det var i oktober på ett gruppboende som personalen skulle dela ut medicin. Men när en av de boende skulle få sin medicin blev situationen uppjagad, det står i en lex Sarah-anmälan.

Skånskan - 22 timmar sedan

Kommunen blir granskad efter anmälan

Sjöbo Arbetsmiljöverket meddelar nu att de kommer att genomföra en inspektion i Sjöbo med anledning av den anmälan som gjorts om allvarliga risker för skolpersonalens hälsa.Skånskan berättade i tisdagens tidning att huvudskyddsombudet för Lärarnas Riksförbund i Sjöbo, Fredrik Andersson, har anmält kommunen till Arbetsmiljöverket. Han anser att de ansvariga politikerna först måste riskbedöma om budgetbesluten för skolan går att verkställa utan att bryta mot arbetsmiljöreglerna.

UT - 10 jul 13 kl. 15:54

Lex Sarah-anmälan i Tranemo

Sedan en anställd på ett vårdboende i Tranemo kommun brustit i sitt bemötande mot boende på vårdinrättningen har en lex Sarah-anmälan gjorts. En lex Sarah-anmälan har gjorts i Tranemo kommun sedan en anställd på ett vårdboende i kommunen brustit i sitt bemötande mot brukarna. I anmälan står att "de boende inte visats respekt eller uppmuntrats till delaktighet".

UT - 10 jul 13 kl. 15:54

Anställd avstängd efter anmälan

Sedan en anställd på ett vårdboende i Tranemo kommun brustit i sitt bemötande mot boende på vårdinrättningen har en lex Sarah-anmälan gjorts. En lex Sarah-anmälan har gjorts i Tranemo kommun sedan en anställd på ett vårdboende i kommunen brustit i sitt bemötande mot brukarna. I anmälan står att "de boende inte visats respekt eller uppmuntrats till delaktighet".

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Ufo-folk samlade för stormning av Area 51

Flera hundra ufo-entusiaster har samlats i Nevadaöknen för att storma den hemliga försvarsanläggningen Area 51. Hittills har allt gått lugnt till. En kvinna sprang under en bom och greps, men släpptes..

BT - 45 minuter sedan

Enkät: Vad har du störst behov av nu?

BT frågade folk på stan om vad de saknar för tillfället..

BT - 1 timme sedan

Ömsint och ärligt om Woyzeck

”W” är en skickligt komponerad berättelse som utmanar och upplyser, tycker vår recensent Thomas Kjellgren. Särskilt imponeras han av författarens språkbehandling..

BT - 1 timme sedan

Börsen slår rekord trots svacka

Trots en global konjunkturnedgång, geopolitisk oro i Mellanöstern, handelskrig mellan USA och Kina och risken för brexit utan utträdesavtal kretsar Stockholmsbörsen sedan några dagar på historiska rekordnivåer. OMXS-index har sedan årsskiftet lyft 20 procent..

BT - 2 timmar sedan

Larm om motorcykelolycka i Svenljunga

En motorcykel ska ha vält i Östra Frölunda i Svenljunga kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.