Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:19

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:30

En seniorvecka med extra alltSTAFFANSTORP Föreläsningar, musik, service, yoga, reseberättelser och mängder med information.
Allt detta och lite till bjuder årets Seniorvecka på.Nästa vecka, vecka 38, är det åter dags för Seniorveckan i Staffanstorp.
Ett arrangemang som brukar locka väldigt många till både aktiviteter, underhållning och de informationsstånd som finns på plats i Pilegården.
Du kan träffa både kommunala och privata entreprenörer, pensionärsföreningar med flera.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Föreläsningar, Seniorvecka, Seniorveckan, Staffanstorp, Pilegården, Villa Roos Park, Villa Vikhem, Line Dance, Sydafrikaresa, Hjärup, Dinos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En seniorveckamed extra allt
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 13 kl. 15:58

Hälsa och friskvård tema för seniorvecka

Pensionärsorganisationernas gemensamma seniorvecka bjuder på ett späckat program..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 16 kl. 12:00

Seniorvecka med späckat program

Den 23-27 maj arrangeras seniorvecka i Höganäs kommun.s.

Nerikes Allehanda - 29 sep 17 kl. 13:31

Nu blir det seniorvecka i Nora

Nu är det dags för Noras seniorvecka. Verksamheter i kommunen har öppet hus, det blir föreläsningar och en mini-mässa..

Sydsvenskan - 16 sep 13 kl. 16:33

Seniorvecka med teknikens under

Rullator och rullstol i ett. Datorprogram som hittar Edvard Persson-musik.
Teknik i många former lockar på Seniorveckan i Staffanstorp..

Skånskan - 17 sep 13 kl. 23:30

Seniorvecka blandar tips och nöjen

Musik, dans, spel, föreläsningar blandat med matnyttig information. Seniorveckan i Staffanstorp visar upp ett brett utbud av det mesta..

Barometern - 24 apr 17 kl. 11:55

Årets seniorvecka är i gång

Kommunalrådet är helt nytt men kommunchefen har sett till att traditionen fortsätter..

Barometern - 06 maj 19 kl. 15:59

Årets seniorvecka är invigd

Under måndagseftermiddagen var det dags för den officiella invigningen av seniorveckan, men redan på förmiddagen tjuvstartade aktiviteterna..

Sydsvenskan - 17 sep 12 kl. 06:30

Kul vecka väntar seniorer

Nu väntar roliga dagar för alla äldre i Staffanstorp.Årets lokala seniorvecka innehåller ett massivt utbud av aktiviteter..

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 13 kl. 13:40

SPF Västanvinden höll vårmöte

På SPF Västanvindens månadsmöte den 17 april hälsade ordföranden Lars Bertil Owe 45 medlemmar ? däribland 6 nya ? välkomna.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 13 kl. 08:53

Trivseldagar och utfärd i PRO Asmundtorp

Vi har haft trivseleftermiddag i PRO Asmundtorp 32 medlemmar infann sig denna strålande sommardag. Ordförande Tore Lindkvist hälsade välkommen och informerade om kommande pogram t.ex att mellan 23 och 30:e juni är det Seniorvecka inne i Landskrona med massor av aktiviteter Vi har nästa medlemsmöte den 20 augusti kl.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

En oväntad kärlekshistoria

Kärlek mot alla odds och en berättelse om tiggeri, utanförskap, hat och fattigdom. Dokumentärfilmarna Joanna Karlberg och Ellen Fiske problematiserar bilden av det trygga Sverige och sätter fördomar på prov samtidigt som de hoppas kunna ge tittarna en tankeställare och väcka debatt med sin bioaktuella dokumentärfilm Josefin & Florin.Josefin & Florin
Dokumentärfilmen Josefin & Florin har biopremiär den 20 september.

Skånskan - 4 timmar sedan

Årets trafikantvecka igång

För att minska trafikens klimatpåverkan, förbättra folkhälsan, minska antalet människor som skadas eller dör i trafiken och bättre ta tillvara våra gemensamma ytor i städerna behöver vi förändra vår stadsplanering och bygga ett mer hållbart transportsystem.
Idag finns en ökad insikt om att vi behöver utforma våra städer efter människors behov, snarare än efter bilens. Just nu pågår den europeiska trafikantveckan, ett årligt återkommande arrangemang där över 1000 städer runtom i Europa deltar.

Skånskan - 4 timmar sedan

Om att falla på eget grepp eller inte

Mjölkkriget 2.0 har kommit igång. Det framgångsrika, Skånebaserade, företaget Oatly retar med sin nya reklamkampanj gallfeber på fler än svenska mjölkbönder.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kunskap tack vare ESS

För tio år sen fattades ett viktigt beslut för kunskapen och forskningen: då bestämdes att forskningsanläggningen ESS, European Spallation Source, skulle byggas i Lund. Detta borde egentligen ha firats i slutet av maj i år, eftersom det var i maj 2009 som beslutet kom, men ESS hade sannolikt fullt upp med att färdigställa anläggningen för att hinna fira.
Under måndagen ordnade SNS Skåne ett seminarium om bakgrunden till ESS tillkomst i Lund och hur framtiden kan tänkas se ut.

Skånskan - 4 timmar sedan

Skattkistan – nya namnet på förskola

Svalöv Svalövs nya förskola har fått ett namn.
Skattkistan föll valet på som snart öppnas på gamla Månsaboskolan.Allt för få platser inom barnomsorgen i Svalövs tätort tvingade fram nya lokaler och sedan i våras har det jobbats på att iordningställa lokalerna.

Skånskan - 4 timmar sedan

Drönarattack kan leda till storkrig

Två oljeanläggningar i Saudiarabien attackerades i helgen med hjälp av drönare. Det var ingen liten attack, enligt beräkningar har mer än hälften av landets oljeproduktion slagits ut. Huthirebellerna från Jemen har tagit på sig ansvaret för attacken.

Skånskan - 4 timmar sedan

Äldre ska bli ännu friskare

Svalöv Redan under första säsongen med Senior Sport School blev det succé.
25 hungriga +65-are aktiverades under våren och nu är det dags igen.Tillsammans med Skåneidrotten och Region Skåne satsar Svalövs kommun på att sysselsätta kommunborna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Mor och son döms efter angrepp mot sjuksköterska

ESLÖV En mamma och hennes vuxna son döms för ofredande efter ett angrepp på en vårdcentral. En sjuksköterska försökte slå larm sedan sonen blivit verbalt aggressiv.
Då blev sjuksköterskan fysiskt angripen av mamman och sonen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Arbetsmiljöverket kopplas in om skolbesparingarna

Sjöbo Huvudskyddsombudet för Lärarnas Riksförbund i Sjöbo är inte nöjd med politikernas svar gällande skolbesparingarna och kopplar nu in Arbetsmiljöverket.I början av sommaren anmälde huvudskyddsombudet Fredrik Andersson Sjöbo kommun till Skolinspektionen, eftersom han anser att rektorerna hamnar i en omöjlig sits då resurserna inte räcker för olika insatser. Han menar att de ansvariga politikerna först måste riskbedöma om budgetbesluten för skolan går att verkställa utan att bryta mot arbetsmiljöreglerna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Oklart om bolagsvd stannar i kommunen

Skurup Jane Bergman som är vd för Skurups kommunala AB figurerar i en rekryteringsprocess i Svalöv – till jobbet som ekonomichef.
Skurups kommunala har inte fått besked ännu om hon tänker lämna sin tjänst eller ej.Skånska Dagbladet berättade i fredags på Svalövssidan att Jane Bergman förordades som ny ekonomichef i Svalöv under ett möte med personalutskottet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.