YA > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:27

YA - 10 sep 19 kl. 15:13

Beslut: Återvinningsstation tas bort – bullrar för mycketEfter ett flertal år av missnöjda grannar som klagat på höga bullernivåer tas återvinningsstationen bort i mitten av oktober..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, Återvinningsstation, tas, bort, bullrarför mycket
Barometern - 25 jun 14 kl. 12:14

Återvinningsstation tas bort

Nu slipper snart turisterna se återvinningsstationen i hamnen. I slutet av den här veckan ska nämligen stationen på Norra Strandgatan tas bort.
– Normalt låter vi en återvinningsstation som ska flyttas stå kvar till dess att den nya platsen är klar, men vi vill vara smidiga i detta fall då det har det framförts starka önskemål baserat på att den befintliga stationen ligger olämpligt ur turistsynpunkt, säger Magnus Sandström, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, i ett pressmeddelande.

YA - 18 jun 18 kl. 10:59

Beskedet: Återvinningsstation tas bort

I sommar får källsorterande Hammenhögsbor ta bilen till grannbyn för att bli av med sina sopor. Återvinningsstationen tas bort den 29 juni och någon ersättningsplats har ännu inte hittats..

Kristianstadsbladet - 15 feb 18 kl. 10:46

Beslut: Operationsrobot tas bort från investeringsplan

På tisdagen stod det klart att operationsroboten tas bort från sjukvårdsnämndens investeringsplan. Beslutet får nu kritik från oppositionen. .

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 04:00

Ilska bland Blidöborna när återvinningsstation tas bort: "Var finns miljötänket?"

Beskedet att Förpackning- och tidningsinsamlingen, FTI, stänger sin återvinningsstation på Blidö har mötts av förstämning och i vissa fall ilska. "Var finns miljötänket", undrar flera sedan nyheten blivit känd via ett Facebookinlägg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Återvinningsstation tas bort

Återvinningsstationen vid Kunghällsplan i Bengtsfors plockas bort för att göra plats åt ett fyravåningshus..

BT - 14 feb 14 kl. 17:15

Återvinningsstationer tas bort på Trandared: "Letar nya platser"

Två återvinningsstationer på Trandared försvinner inom kort. Några nya platser finns än så länge inte i planeringen. Det är återvinningsstationerna på Söderdalsgatan och Söderforsgatan på Trandared som senast den 1 april ska tas bort.

Skånskan - 27 maj 19 kl. 05:00

Dämmen i Hörbyån ska tas bort

HÖRBY Två vandringshinder för småfisk i Hörbyån ska tas bort. Det gäller dämmena vid gamla kvarnen och vid lasarettsparken.
Kommunstyrelsen har gett klartecken till åtgärderna.

YLE - 21 mar 17 kl. 18:13

Silorna tas bort ur Vasas detaljplan

Silorna intill Academill på Strandgatan i Vasa ska tas bort ur detaljplanen. Det förslaget ger Vasa stadsstyrelses planeringssektion till stadsstyrelsen. Före ärendet kommer till stadsstyrelsen och senare till fullmäktige ska detaljplaneändringen ut på utlåtanderunda.

SmålandsPosten - 16 jun 14 kl. 06:29

Lekplats tas bort

Efter ett förslag från Tingsryds parkförvaltning kommer lekplatsen vid Björkvalla i Väckelsång att tas bort. – Lekutrustningen är så dålig att den måste bytas ut. Men det finns ju en lekplats vid skolan och därför har vi bestämt oss för att ta bort lekplatsen vid Björkvalla, säger Håkan Ohlsson (M) som är ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Kristianstadsbladet - 19 sep 14 kl. 08:00

Hägn kan tas bort

Foto: Patrik Olofsson
Hjorthägnet inom garnisonsområdet kan komma att försvinna. Tekniska utskottet föreslår att hägnet tas bort, vilket skulle innebära att beståndet på cirka 50 djur skjuts av.
På 1950-talet fick Försvarsmakten tre hjortar från Hembygdsparken i Hässleholm.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Andersson gick fram med kritiserad budget

Finansminister Magdalena Andersson har gjort den traditionsenliga budgetpromenaden till riksdagshuset. Det var en kylig ton i både vädret och många av kommentarerna..

YA - 1 timme sedan

Lotta Finstorp (M): "Stockholmarna gynnas"

Länsmuseerna blöder, konstaterar Lotta Finstorp, kulturpolitisk talesperson för M, som menar att regeringens kulturbudget gynnar stockholmarna. Liksom filmbranschens företrädare är hon också besviken över uteblivna produktionsrabatter..

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: Obehag i yttre rymden

Läskigt, mystisk och omöjligt att slita sig ifrån. När Claire Denis skildrar mänskligt liv i en isolerad rymdfärja skapas science fiction av kittlande obehagligt slag..

YA - 1 timme sedan

Indien fimpar e-cigaretter

YA - 45 minuter sedan

Miljonregn över Skåne och Kristianstad

280 miljoner kronor mer till Region Skåne. Nära 40 miljoner mer till kommunen. 730 fler utbildningsplatser på Högskolan Kristianstad.

YA - 45 minuter sedan

Brott: Barnbarnsbedragarna i farten igen – äldre vill varna andra

Åter igen har en äldre person utsatts för bedrägerisamtal av de så kallade barnbarnsbedragarna, som ringer äldre och utger sig för att vara barnbarn i behov av pengar. .

YA - 1 timme sedan

Ny app för klimatstrejkande barn

Miljörörelsen Fridays for future vill med en webbapplikation underlätta för elever och föräldrar att anmäla skolfrånvaro till förmån för klimatstrejkande..

YA - 1 timme sedan

Dags att inviga Lövestads nya mötesplats – men vad ska den heta?

Efter år av planering och månader av bygge är Lövestads nya mötesplats nu klar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.