Skånskan > Opinion

Saturday, 21 September, 02:34

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:17

Brand i papperskorgSkurup Mölleskolan har anmält att någon har eldat i en papperskorg på skolans område under lördagen. Enligt uppgifter till polisen har material skadats i samband med branden, men det är oklart för polisen vad det är för material som avses.
Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse genom brand..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Mölleskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , papperskorg
Magazin24 - 03 apr 12 kl. 22:07

Papperskorg i brand

På järnvägsstationen i Ramnäs i Surahammar brann en papperskorg. Räddningstjänsten fick rycka ut och släcka en brand i en papperskorg i Surahammar på tisdagskvällen..

UT - 05 jan 14 kl. 10:20

Brand i papperskorg

Under söndagsmorgonen ryckte räddningstjänsten ut efter ett larm om en brand vid ett äldreboende i Länghem. Larmet kom vid halv åtta på söndagsmorgonen om att det brann i en papperskorg vid Solbackens äldreboende i Länghem. Det visade sig när räddningstjänsten kom fram att det var en mindre brand, som redan var släckt.

Nya Wermlands Tidningen - 10 feb 11 kl. 09:48

Utryckning efter brand i papperskorg

Räddningstjänsten fick på torsdagsförmiddagen rycka ut till Nobelgymnasiet i Karlstad. Anledningen visade sig vara en brand i en papperskorg..

Västerbottens Folkblad - 09 jun 11 kl. 23:55

Brand i papperskorg

Vid 23:30-tiden har räddningstjänsten varit och släckt en brand i en papperskorg vid Swedbank i Skellefteå..

Kristianstadsbladet - 06 maj 12 kl. 19:43

Brand i papperskorg på Trollabadet

Räddningstjämsten fick på söndagen rycka ut till Trollabadet efter ett larm om brand.
Det visade sig att det brann i en papperskorg på det stängda friluftsbadet. Elden hade också spridit sig till ett träd som stod bredvis papperskorgen.

BT - 17 sep 13 kl. 20:55

Fimp orsakade brand i papperskorg

En glödande cigarettfimp orsakade en mindre brand i en lägenhet på Göta vid 20-tiden. Larmet inkom 20.05 till SOS.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 14 kl. 18:26

Brand i två papperskorgar

Räddningstjänsten i Helsingborg larmades på söndagen till två bränder i papperskorgar.Vid fyratiden brann det i en papperskorg vid Terrasshissen. Medan brandkåren släckte kom nästa larm - en ny brand i ytterligare en papperskorg på Kullagatan.

Uppsalanyheter.se - 27 maj 15 kl. 09:37

Anlagd brand i Nannaskolan

I måndags tände någon okänd person eld på en papperskorg inne på Nannaskolan i centrala Uppsala, rökutvecklingen satte igång brandlarmet och skolan utrymdes.I måndags tände någon okänd person eld på en papperskorg inne på Nannaskolan i centrala Uppsala, rökutvecklingen satte igång brandlarmet och skolan utrymdes.   Brandkår och polis kallades till Nannaskolan i måndags sedan någon eller några personer tänd eld i en papperskorg i skolans lounge.

Sydsvenskan - 31 okt 15 kl. 20:28

Flyktingboende utrymt efter brand i papperskorg

En brand i en papperskorg utlöste ett utrymningslarm i ett flyktingboende på Östra Fäladsgatan på Segevång. Branden inträffade vid halv åtta-tiden på lördagskvällen och ett hundratal personer fick gå ut ur byggnaden innan det kunde konstateras att faran var över..

Länstidningen i Jämtland - 16 mar 16 kl. 11:21

Brand i papperskorg orsakade utryckning till gymnasieskola

En brand i en papperskorg på en toalett inne på Jämtlands gymnasium orsakade stort pådrag på onsdagsförmiddagen. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen, men branden i papperskorgen släcktes av personal på plats. Hur branden startade är oklart, men polisen upprättade en anmälan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken till Malmö

Malmö Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Tranås och Nässjö på grund av en olyckshändelse.Enligt Trafikverket påverkar detta SJ fjärr- och regionaltåg Stockholm-Linköping/Malmö samt Krösatågen Tranås-Nässjö. Personal är utkallade till platsen, men prognos saknas när trafiken kan återupptas.

Skånskan - 6 timmar sedan

Burlöv arrangerar egen kulturnatt

Burlöv På fredagskvällen var det premiär för Burlövs kulturnatt.
Från fyra scenen i och omkring centret bjöds det på sång, musik och andra evenemang.
Många besökare uttryckte tacksamhet till arrangörerna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ja till utbyggd skola i stället för en helt ny

ESLÖV Norrevångsskolan i Eslöv byggs ut för att få plats med tre parallellklasser i årskurserna ett till sex. Tillbyggnaden görs istället för att bygga en ny grundskola centralt, vilket politiker och tjänstemän tänkte tidigare, och har grovhugget kostnadsberäknats till 84 miljoner.Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott ställde sig i veckan positiv till att gå vidare med planerna.

Skånskan - 11 timmar sedan

31-åring förde in pistol och tabletter

Malmö Den schweiziske medborgaren försökte smuggla in två pistoler, fler än tusen patroner, en springkniv och en större mängd narkotika, men stoppades i tullen.
31-åringen hävdar att han har tillstånd för vapnen och recept på medicinen.
Nu ställs han inför rätta.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Brogårdavägen 85-64 i Sjöbo har fått nya ägare. Köpare är Jan Andersson, 52, och Anna Fanny Maria Jönsson, 36, och säljare är Michael Grimsberg, Rickard Grimsberg och Gurli Veronica Lindström. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 800 000 kronor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Inget porrfilter på kommun-wifi

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun vill i nuläget inte införa ett porrfilter på kommunala wifi-nätverk som är tillgängliga för barn.Ärendet behandlades i kommunstyrelsens arbetsutskott i veckan. Bakgrunden är ett medborgarförslag från en kommuninvånare som vill införa ett porrfilter som skulle förhindra att barn exponeras för grafiskt våld och pornografiskt material i skola, förskola, idrottshallar, bibliotek med mera.

Skånskan - 12 timmar sedan

Lundaungdomar står med Greta Thunberg

Lund I dag har hundratals gymnasieelever strejkat för klimatet på Lunds gator och torg. Samtidigt är Greta Thunberg på plats i New York och gör detsamma.
I morgon inleds FNs klimatkonferens i New York.

Skånskan - 12 timmar sedan

109 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Jessica Mellert, 46 år, är ny ägare till huset på adressen Bjäregatan 4 i Svalöv. Husets byggår är 1967 och det har en boyta på 109 kvadratmeter. Säljare är Eivor Lisbet Olsson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Kändiskock till populära matmarknaden

SKÄRALID
En minst sagt populär favorit kommer igen.
Det handlar om Söderåsens matmarknad som arrangeras varje höst i Skäralid. Nu är det dags igen och den här gången kan matglada besökare rikta in sig på söndagen den 6 oktober mellan klockan 10-15 vid Skäralids Camping och vandrarhem.

Skånskan - 13 timmar sedan

43-åring ny ägare till tomt i Eslöv

Eslöv Sadat Fakic, 43 år, från Arlöv, har tagit över fastigheten på adressen Trollenäs 302 i Eslöv från Viktoria Mari Mategrano. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 190 000 kronor. Tomten är 614 kvadratmeter stor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.