Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 22 September, 23:07

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 15:04

Tidigare vice vd ny handelsministerNy handelsminister blir Anna Hallberg, 55 år, tidigare vice vd för det statliga investeringsföretaget Almi Företagspartner..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Anna Hallberg, Almi Företagspartner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare vicevd ny , handelsminister
Regeringen - 30 mar 11 kl. 20:47

Rysslands vice premiärminister på besök

Onsdagen den 30 mars tog handelsminister Ewa Björling emot Rysslands vice premiärminister, Sergej Ivanov. Mötet skedde inom ramen för den svensk-ryska styrkommittén som är ett handelsekonomiskt samarbetsforum på ministernivå. I samband med detta tog också statsminister Fredrik Reinfeldt emot vice premiärminister Ivanov vid ett artighetsbesök.

UNT - 10 sep 19 kl. 15:18

Tidigare vice vd ny handelsminister

Ny handelsminister blir 55-åriga Anna Hallberg, tidigare vice vd för det statliga investeringsbolaget Almi Företagspartner och chef för privat banking i SEB..

DI - 02 jun 18 kl. 08:39

USA:s handelsminister i Peking – tullarna i fokus

Efter en vecka av upptrappade hot och utspel har USA:s handelsminister Wilbur Ross landat i Kinas huvudstad Peking. Under helgen väntar en träff med Kinas vice premiärminister Liu He..

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 15:04

Tidigare vice vd ny handelsminister

Ny handelsminister blir 55-åriga Anna Hallberg..

Regeringen - 30 mar 11 kl. 20:47

Ewa Björling tar emot Rysslands vice premiärminister

Onsdagen den 30 mars tar handelsminister Ewa Björling emot Rysslands vice premiärminister, Sergej Ivanov. Mötet sker inom ramen för den svensk-ryska styrkommittén som är ett handelsekonomiskt samarbetsforum på ministernivå. Klockan 12.

Regeringen - 15 feb 11 kl. 08:30

Handelsminister Ewa Björling till nordiskt ministerrådsmöte

Ewa Björling, handelsminister med ansvar för nordiska samarbetsfrågor, träffar sina kollegor vid ett nordiskt ministerrådsmöte i Sankt Petersburg onsdagen den 16 februari. Den nordiska budgeten för 2012, samarbetet med Ryssland och företagens samhällsansvar är några av de frågor som ska diskuteras. Intervju med handelsminister Ewa Björling Utrikesdepartementet, 15 februari 2011.

BT - 19 apr 12 kl. 20:43

Handelsminister Björling föredragande i Saudiärendet

Handelsminister Ewa Björling var föredragande när regeringen sommaren 2009 gav grönt ljus för myndigheten FOI att jobba vidare med vapenfabriken i Saudiarabien. Det framgår av nya dokument som Sveriges Radios Ekoredaktion tagit del av. Klartecknet kom i juli 2009, efter att Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) ansökt hos försvarsdepartementet om att få jobba vidare med vapenfabriken via konsultföretaget SSTI.

Regeringen - 11 maj 17 kl. 16:37

Ann Linde och Liberias handelsminister fördjupar diskussionen om handelssamarbete

Den 3 maj träffades Liberias handelsminister Axel Addy och Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde i Stockholm för att diskutera fördjupat handelssamarbete och gemensamma affärsintressen..

Regeringen - 11 sep 17 kl. 08:04

EU- och handelsminister Ann Linde besöker Moskva

EU- och handelsminister Ann Linde besöker Moskva den 13 september för överläggningar med sin ryske motpart, industri- och handelsminister Denis Manturov..

Regeringen - 19 sep 17 kl. 10:00

EU- och handelsminister Ann Linde reser till Sydkorea på främjarresa

Den 20-22 september besöker EU- och handelsminister Ann Linde Sydkorea för att träffa regerings- och näringslivsrepresentanter. Linde kommer även att medverka i ASEM:s ekonomiska ministermöte (EMM) tillsammans med kommissionär Cecilia Malmström och Sydkoreas handelsminister..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Thunberg större än Trump på Instagram

Svenska klimataktivisten Greta Thunberg har gått om USA:s president Donald Trump – i antalet interaktioner på Instagram, rapporterar SVT Nyheter. Under veckan som gått har 16-åringens inlägg på plattformen totalt haft över sju miljoner gilla-markeringar.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Schweizisk sorgemarsch för smältande glaciär

Ett sällskap, klätt i svart och med sorg, samlas på berget Pizols sluttning. Sorgen rör den glaciär på 2 700 meters höjd som snart inte längre är. Bara en yta stor som ett par fotbollsplaner finns kvar av den schweiziska glaciären nära gränsen till Öste.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bilbrand på Heleneholm – risk för spridning

På söndagskvällen började en bil brinna på Fosievägen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En blick ut över Europa gav intressanta resultat

Malmö FF sopade alltså hem tre nya poäng i allsvenskan med en till slut klar 3–0-seger mot Elfsborg..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Edward Snowdens visselblåsande var ingen narcissistisk show

Självbiografin kan läsas som en studie i radikalisering, skriver Petter Larsson..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fahlin hoppas på VM efter comeback

Cyklisten Emilia Fahlin slutade nia i sin comeback efter den allvarliga kraschen i maj och är aktuell för en VM-start kommande lördag. – Klart att det vore kul att få suga in atmosfären i VM igen. Men vi får se vad jag och landslagsledningen kommer över.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Senaste femårsperioden varmaste som uppmätts

Världen halkar efter i arbetet med att motverka den globala uppvärmningen, enligt en ny FN-rapport. De senaste fem åren väntas bli de varmaste som hittills uppmätts. Mellan 2015 och 2019 beräknas den globala medeltemperaturen ligga 1,1 grader över den u.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En helg då Malmö började skimra aningen mer gyllene

Men när ska de styrande inse hur plasten förstör elitfotbollen?.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hedwall trea i Frankrike

Golfaren Caroline Hedwall kunde inte försvara sin titel på Europatourtävlingen i franska Le Pian-Medoc, men slutade delad trea efter en avslutande 70-runda, ett under par. Amerikanskan Nelly Korda vann överlägset på 15 under par, åtta slag före hemmaspe.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

SBAB: Klimatrisker kan påverka bostadsvärdet

Höjda havsnivåer och ökad nederbörd – klimatförändringarna väntas drabba även Sverige. Men kunskapen om hur värdet på bostäder i Sverige påverkas av hur pass klimatutsatta de är behöver bli bättre, enligt SBAB:s chefsekonom. – MSB och SMHI bedömer att d.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.