Sydöstran > Nyheter

Saturday, 21 September, 06:43

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 15:00

Svag utveckling för inkomster i BlekingeUtvecklingen går olika i olika delar av Sverige. Generellt gäller att sydöstra Sverige redovisar relativt låga inkomster hos medborgarna. Vad värre är: Det har blivit allt sämre..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, utvecklingför , inkomsteri , Blekinge
E24 - 03 feb 11 kl. 17:21

Svag utveckling på börserna i Europa

De europeiska börserna visade breda nedgångar under torsdagen. En svag utveckling på börserna i New York bidrog till att sänka sentimentet..

DI - 17 aug 18 kl. 09:00

Bostadsrätter upp i juli – svag utveckling på villamarknaden

Valueguards bostadsprisindex drogs ner av en svag utveckling på villamarknaden i juli. Men bostadsrättspriserna stiger både nationellt och i storstäderna. Nu vänds blickarna mot hösten när marknaden ska svälja mycket nyproduktion..

VA - 09 sep 11 kl. 08:22

Svag utveckling i Asien

9 september Börserna i Asien visade i huvudsak nedgångar på fredagen efter ett ljummet mottagande av det åtgärdspaket som USA:s president Barack Obama satt samman för att skapa jobb i den amerikanska ekonomin. En svag BNP-utveckling i Japan tyngde Nikkei, och i Kina vacklade börserna efter inflationssiffror. Omkring klockan 7.

Cornucopia - 02 feb 18 kl. 12:50

Danske Bank: Svag utveckling för lägenhetspriserna i januari

Danske Bank uppger att lägenhetspriserna i Stockholms innerstad stiger med 2.5% i januari, vilket bekräftas av Husmasken. Men som Valueguard påtalar är januari normalt en mycket stark månad för bostadspriserna och alltså en säsongseffekt.

Blekinge Läns tidning - 28 okt 16 kl. 09:52

Svag utveckling i detaljhandeln

Detaljhandelns omsättning ökade med 1,0 procent i september jämfört med samma månad i fjol, mätt i löpande priser. I fasta priser och kalenderkorrigerat var ökningen 0,6 procent. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och HUI Research.

Blekinge Läns tidning - 28 aug 18 kl. 09:56

Svag utveckling för detaljhandeln

Detaljhandeln utvecklades svagare än beräknat under juli månad enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). Den kalenderkorrigerade försäljningsvolymen minskade med 1,2 procent i juli jämfört med samma månad 2017. Enligt Reuters sammanställning förutspåddes i stället ett lyft på 0,5 procent.

Blekinge Läns tidning - 30 aug 18 kl. 09:26

Svag utveckling på Stockholmsbörsen

De senaste dagarnas positiva trend på Stockholmsbörsen har stannat av och OMXS-index backar inledningsvis 0,3 procent. Detta i linje med utvecklingen på de europeiska storbörserna. Bland storbolagen märks framförallt ett kursfall för SSAB på hela 4,3 procent.

Blekinge Läns tidning - 31 okt 18 kl. 08:12

Svag utveckling i tysk detaljhandel

Den tyska detaljhandeln ökade mindre än väntat, visar siffror från landets statistikbyrå. Försäljningen i detaljhandeln steg med 0,1 procent, vilket är lägre än analytikernas förväntningar om en ökning på 0,5 procent för försäljningen. På årsbasis sjönk detaljhandelns försäljning med -2,6 procent.

Affärsvärlden - 18 sep 13 kl. 07:17

Borg: Svag utveckling i omvärlden

Ökade kostnader för sjukförsäkring och förtidspension gör att det reformutrymmet är litet, och samtidigt är utvecklingen i omvärlden fortsatt svag. Den svenska regeringen vill satsa på en politik för fler arbeten i växande företag. Det skriver finansminister Anders Borg i en debattartikel i Dagens Nyheter på onsdagen..

Nyan - 15 okt 13 kl. 16:12

Svag utveckling för kommunerna

Tillväxten i ekonomin är fortfarande negativ, osäkerheten om framtiden är stor och utvecklingen av skatteinkomsterna är svag. Det konstaterar Åsub som har gjort en preliminär kalkyl av kommunernas skatteinkomster under nästa år..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kylig morgon på Ekenäs

Sydöstran - 45 minuter sedan

Högtidsstunder för den som gillar sport

Nu råder det högtidsstunder för alla sportälskare. Det är nu vintersporterna drar i gång och den svenska fotbollssäsongen lider mot sitt slut. Det är så mycket som händer nu att man knappt vet vad man ska välja att se på ….

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kommunalrådet utmanar rallyeliten

Om en vecka står rallysverige på startlinjen i Olofström. Det blir med kommunalrådet Morgan Bengtsson i en av bilarna. – Jag älskar utmaningar, men jag måste erkänna att jag bli mer nervös för varje dag som går.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hemtjänsten flyttar från Fågelmara

Karlskrona kommuns organisationsförändring inom hemtjänsten går nu in i ett slutskede. Inom kort stänger kontoret i Fågelmara. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Det är tanken som räknas

För tre år sedan blev Tina Lundblad och Thomas Nilsson i Sandviken anslutna till det kommunala avloppet. Men istället för att göra sig av med den nedgrävda tanken har de nu den grönaste trädgården i området. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Hedwall vill utmana Stenson: "Rätt i tiden"

Än så länge är det bara ett envist rykte. Men de svenska damgolfstjärnorna hoppas att planerna på en mixedtävling i Sverige blir verklighet..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Facebook portar tiotusentals appar

Sydöstran - 2 timmar sedan

Mystisk människosläkting kartlagd

Sydöstran - 4 timmar sedan

Slog runt efter biljakt i Varberg

Sydöstran - 4 timmar sedan

Tårgas mot egyptiska demonstranter

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.