Mobil > Teknik

Tuesday, 17 September, 12:21

Mobil - 10 sep 19 kl. 14:55

Folksam börjar reglera mobilskador med chatbotförsäkringsbolaget Folksam blir först i Sverige med att börja reglera mobiltelefonskador med hjälp av artificiell intelligens..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Folksam, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folksambörjar , reglera, mobilskadormed , chatbot
Dagensanalys.se - 23 jan 19 kl. 13:19

”Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot”

Sedan sommaren 2016 har det norska teknologibolaget Convertelligence vuxit från 2 till 35 anställda. Genom ett samarbete med Sopra Steria Scale up ska startup-bolaget hitta nya marknader för sina chatbots. – Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot, oavsett om det är till internt bruk eller riktat mot kunder.

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 15:55

Smart chatbot hjälper anställda tidrapportera och skapa fakturor

Digitaliseringsbyrån Iteam vill med chatboten Mållgan skapa en digital arbetskollega. Genom att integrera bland annat prisade ekonomisystemet PE Accounting, Iteams planeringssystem och Google Calendar kan Mållgan påminna och avlasta medarbetarna med tidrapporteringen. Effekten blir snabbare och mer korrekt underlag för fakturor och bokföring.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 10:01

Nu kan du planera semestern med en chatbot

Att planera semestern genom att googla eller läsa resesajter är så 2015. Årets stora grej är att använda en chatbot på Facebook. Skyscanner är först ut att erbjuda bot:en som bokar resan till Mallis.

SvD - 10 aug 16 kl. 11:25

Chatbot hjälper hemlösa att fixa bostad

Utvecklaren Joshua Browder har tidigare fått en hel del uppmärksamhet för den chatbot som hjälpt till att överklaga över 160 000 parkeringsböter. Och nu tar sig chatboten an ännu större uppgifter, då den på samma manér nu kan hjälpa hemlösa att ordna bostad..

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 16:00

MasterCards kunder ska kunna hantera sina konton med hjälp av Facebook Messengers chatbot

De som använder sig av ett MasterCard kommer i framtiden att kunna göra sådant som att kolla kontot, hålla koll på vad man handlat och annat kreditkortsrelaterat på meddelandetjänsten Facebook Messenger – genom att prata med en bot. MasterCard blir därmed ännu ett av företagen som ska använda sig av Facebooks ”smarta” chatbots i meddelandetjänsten. Dessa planer lanserades av kreditkortsföretaget under en konferens denna vecka, där man bland annat sade att denna chatbot kommer vara KAI, en konversationsplattform from Kasisto (företaget som först utvecklade Apples iPhone-assistent SIRI).

VA - 31 maj 18 kl. 14:10

Begravningsbyråns kusliga digitaliseringsplan: Ska utveckla chatbot för att samtala med döda

Begravningsbyrån Fenix är en annorlunda aktör som ska utveckla en chatbot som i både röst och hur personen uttryckte sig ska efterlikna den som har gått bort. .

DI - 20 jun 18 kl. 12:09

Deras chatbot svarar på lönefrågor om timmar och friskvård!

IT-konsultföretaget Dynabyte har med hjälp av affärssystemet PE Accounting gjort det möjligt för sina anställda att fråga en chatbot om bland annat friskvårdsbidraget för att göra informationen mer tillgänglig och minska administrationen. Tjänsten kallar de för Dynabot och den svarar även på frågor om timmar, utbildning och arbetsredskap.  .

Dagens Media - 18 dec 18 kl. 14:41

Det kan du vinna på att ta hjälp av en chatbot

En chatbot kan ge extra intäkter. Nu är det dags för svenska retailbolag att omfamna chatbotens möjligheter..

Opinionen.se - 07 maj 13 kl. 16:57

Jens Henriksson ny vd i Folksam

Styrelserna i Folksam Liv och Folksam Sak utnämnde på tisdagen Jens Henriksson till ny koncernchef och vd i Folksam. Han efterträder Anders Sundström, som tidigare har meddelat att han avgår för att övergå till styrelsearbete. 46-årige Henriksson är i dag vd för Nasdaq OMX Stockholm.

Opinionen.se - 30 maj 13 kl. 09:12

Folksam: Northland bra investering

Avgående Folksamchefen Anders Sundström är övertygad om att tillskottet till krisdrabbade Northland blir en bra investering för Folksam och spararna. ? Det är en relativt liten investering, det är ju 25 miljoner dollar totalt som Folksam Sak och Folksam Liv investerar.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 3 timmar sedan

Läcka: Intel-chipp för hela slanten när det gäller Surface Pro 7

Konfigurationerna för Microsofts kommande Surface Pro 7 har läckt ut, och den som hade hoppats på mobilchipp ser ut att bli besviken..

Mobil - 21 timmar sedan

Stor bildläcka tycks ha avslöjat hur Huaweis Mate 30-telefoner ser ut

På torsdag presenterar Huawei sina nya telefoner i Mate 30-serien. Och är det någon som är nyfiken på hur de ser ut så tycks den saken ha avslöjats..

Mobil - 3 timmar sedan

Klart: Google presenterar Pixel 4 den 15 oktober

Om en månad är det dags för ny hårdvara från Google. Ska Sverige få tillgång till Pixeltelefonerna i år?.

Mobil - 21 timmar sedan

Officiellt: Oneplus 7T-telefonerna presenteras den 10 oktober

Det dröjde inte många timmar mellan ryktet om en Oneplus 7T-presentation den 10 oktober och ett officiellt bekräftande..

Mobil - 22 timmar sedan

Konsumentombudsmannen stämmer Mobilegroup-Telefonihuset

Över 900 personer har anmält företaget för oseriös telefonförsäljning, och nu stämmer Konsumentverket företaget och dess ägare..

Mobil - 23 timmar sedan

Apptips: Plantnet - Identifiera växter med mobilen

Plantnet använder algoritmer och människor för att identifiera växter som du fotograferar..

Mobil - Igår: 09:31

Ännu en läcka kan ha avslöjat allt om nya Oneplus 7T och 7T Pro

En smärre uppgradering som lär hålla telefonerna aktuella ett tag framåt..

Mobil - Igår: 09:15

Iphone 11 påstås ha hårdvara för omvänd laddning som är avstängd

Inför Apples stora Iphone-presentation förra veckan förekom intensiva rykten om att samtliga nya modeller skulle ha stöd för omvänd trådlös laddning. Men av den saken bidde det intet..

Mobil - 13 sep 19 kl. 15:38

Test: Samsung Galaxy A20e - Prispressad

Samsung Galaxy A20e är snarlik Galaxy A40, men för att få ner priset ytterligare några hundralappar har man fått offra en del..

Mobil - 13 sep 19 kl. 10:24

Huawei kan tänka sig att sälja sin 5G-tillgångar

Huaweis grundare Ren Zhengfei är inte främmande för att sälja av allt från patent till licenser och expertis..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.