Barometern > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:11

Barometern - 10 sep 19 kl. 14:37

Bönder på fastlandet uppmanas hjälpa ÖlandSkörda allt ni kan, det är LRFs budskap till lantbrukare i Sverige som haft bra med regn och sol. Att sälja till medlemmar på Öland kan bli en bra affär, skriver LRF..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Öland, LRFs, Sverige, LRF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bönder, fastlandet, uppmanas, hjälpa, Öland
UNT - 12 nov 13 kl. 17:59

Uppsalaborna uppmanas hjälpa tyfonoffren i Filippinerna

Hjälpinsatser Svenska kyrkan i Uppsala arbetar just nu febrilt för att hjälpa de katastrofdrabbade i Filippinerna. De hoppas kunna samla in fem miljoner kronor..

UNT - 12 nov 13 kl. 17:59

Uppsalabor uppmanas hjälpa tyfonoffren

Svenska kyrkan i Uppsala arbetar just nu febrilt för att hjälpa de katastrofdrabbade i Filippinerna. De hoppas kunna samla in fem miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 12 sep 15 kl. 22:03

Kinberg Batra: Alla EU-länder måste hjälpa till

Anna Kinberg Batra (M) anser att alla länder i EU måste hjälpa till i flyktingkrisen. Och hon tycker att UNHCR måste sätta in fler båttransporter för att skapa en laglig väg in i Europa..

LV - 02 okt 17 kl. 17:00

Händer som kan hjälpa

Mariannelunds folkhögskolas hjälpverksamhet "Öppna händer" firar i år 20 år. Idén som skapat glädje för både Mariannelundare och elever har genom åren även spridit sig till andra orter i Sverige..

YLE - 14 mar 16 kl. 15:12

Frälsningsarméns insamling för u-länder kör igång igen

Frälsningsarméns traditionella missionsinsamling har börjat för i år. Insamlingen pågår till den 10 april. Målet med missionsinsamlingen är att förebygga fattigdom i u-länder genom att hjälpa barn och unga.

Barometern - 03 feb 19 kl. 06:00

Kommuner uppmanas hjälpa till med brandmän

Det är inte bara på Öland det är svårt att rekrytera deltidsbrandmän. Problemet finns i hela landet och särskilt i glesbygdskommuner. Nu går SKL in med förslag..

DN - 06 dec 13 kl. 01:03

”Fler EU-länder måste hjälpa som Sverige och Tyskland”

Inbördeskriget i Syrien. Framtida generationer kommer att döma dem som stod passiva inför den syriska flyktingkatastrofen. Det räcker inte att Sverige och Tyskland tar sitt ansvar.

SR - 05 dec 14 kl. 04:22

Amnesty: Fler länder måste hjälpa syriska flyktingar

Världens ledare har inte tagit tillräckligt ansvar för de flyktingar som flytt från krigets Syrien, något som har fått katastrofala konsekvenser. Det skriver Amnesty International i ytterligare en rapport om krisen..

UNT - 23 sep 15 kl. 14:00

Alla EU-länder måste hjälpa till

Var tydlig med EU:s gemensamma ansvar för flyktingkrisen, skriver riksdagsledamot Ulrika Karlsson (M), gruppledare för Moderaterna i EU-nämnden..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Brist på sjöfolk kan ge utflaggning

Många går i pension, alltför få unga kommer in och svensk sjöfart skriker efter folk. Efter flera år med fartyg som åter går under svensk flagg hotar utflaggning igen, på grund av personalbrist. Men kvinnorna är en outnyttjad resurs..

Barometern - 45 minuter sedan

Han ser en framtid utan flygbonus och olja

Till vardags forskar han om hållbara omställningar av bland annat kött-, mjölk- och stålindustrierna. Men de närmaste dagarna representerar Ludwig Bengtsson Sonesson Sveriges unga på FN:s klimattoppmöten i New York..

Barometern - 45 minuter sedan

Ridklubb anordnar käpphästhoppning

Barometern - 30 minuter sedan

Sveriges motståndare straffas av Uefa

Barometern - 15 minuter sedan

Reynolds och Ferrell i klassisk julsaga

Barometern - 1 timme sedan

Länet: Dyra lektioner blir billigare hos företag

Barn- och utbildningsnämnden ska upphandla avancerade utbildningar ute på företag i stället för att ha dem i egna lokaler. Kostnaden för att investera i en egen maskinpark avskräcker..

Barometern - 1 timme sedan

Gammalt rättsfall anses ge tillåtelse att stötta hotell

Företagare trycker på om att kommunen borde gå in och lösa Hotell Dackes ekonomiska problem. Man hänvisar bland annat till en nästan 20 år gammalt fall där stöd till hotell fick klartecken juridiskt..

Barometern - 1 timme sedan

Polisen möter marsch med tårgas i Hongkong

Polisen i Hongkong har än en gång använt tårgas mot demonstrerande aktivister. Tusentals människor marscherar i stekande hetta efter att regeringskritiska budskap rivits ned i staden..

Barometern - 1 timme sedan

Peterson förlorade sista kvalmatchenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.