Dagen > Kultur

Saturday, 21 September, 12:59

Dagen - 10 sep 19 kl. 14:53

Upptäck din gåva genom att tro på all uppmuntran du fåttHar du dålig självkänsla och någon frågar dig vad du är bra på, börjar du förmodligen räkna upp allt du är dålig på..
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upptäckdin , gåvagenom att , tro, all, uppmuntran, du fått
Nerikes Allehanda - 14 apr 15 kl. 06:01

Vattenläcka på Hertig Karls allé

En vattenläcka har upptäckts på Hertig Karls allé i natt. –Det sprutade upp vatten ur vägen, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid polisen i Örebro..

Nerikes Allehanda - 14 apr 15 kl. 06:01

NA-tv: Vattenläcka på Hertig Karls allé

En vattenläcka upptäcktes på Hertig Karls allé i natt. Läckan kommer att repareras under dagen - och under tiden kommer ett körfält att vara avstängt..

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 16:04

En hantverkare full av upptågDen lyssnande producentenDen lyssnande medskaparen

George Martin var Beatles femte medlem, men aldrig någonsin det femte hjulet. Annars har det funnits rätt många av sådana band, med en medlem som strängt taget inte är nödvändig för att få fason och styrsel. Hen platsar egentligen inte, men håller sig kvar genom att göra allt det där som egentligen alla kan men helst slipper: kör turnébussen, skickar ut demos, ringer tråkiga samtal, hälsar på borgmästaren och lokalpressen.

Cornucopia - 21 dec 17 kl. 09:20

Nordea upptäcker marknadsräntan - kan stiga även utan riksbanksbeslut

Nordeas säljare ("sparekonom") Annika Winsth har upptäckt att det finns något som heter marknadsränta och skriver i en sk analys att om bostadspriserna fortsätter falla kan räntan höjas av marknadens aktörer även om Riksbanken inte höjer räntan.Allt är förstås jättefint och positivt i svensk ekonomi, men om, alltså bara om mot all förmodan bostadspriserna fortsätter falla kan marknadens bolånefinansiärer komma kräva högre ränta och räntan kan alltså stiga. Nordeas Annika Winsth:
"Nordeas huvudscenario är att bostadsmarknaden stabiliseras, men skulle vi få en kraftigare korrigering av priserna finns risken att investerarna drar öronen åt sig och vill ha bättre betalt för den risk de tar när de lånar ut till bostäder.

YLE - 23 jul 14 kl. 04:45

Vem tro på om nickelutsläppet?

Jordbrukarna vid Kumoälv är konfysa - vem ska man tro på om nickelutsläppet. De som säger att nickel i älven ingenting är att bry sig om eller de som säger att det är farligt. Olika instanser ger olika besked om vattnet kan användas.

Skånskan - 02 maj 16 kl. 17:11

Att upptäcka sushin bakom dörren

Kultur och Nöje Jag smakade sushi för första gången ungefär tio år efter de flesta normala människor. Kanske sisådär 1999. Äckligt bortom all beskrivning, skulle man väl kunna sammanfatta min uppfattning om den smaksensationen.

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 17:01

Israeliska forskare ska skapat komplett botemedel mot all cancer

Israeliska forskare hävdar att de hittat ett komplett och generellt botemedel mot all sorts cancer. De menar att de kan ha en produkt redo för kliniska studier inom ett år, rapporterar Jerusalem Post.
Nya Karolinska har inget med upptäckten att göra.

YA - 20 okt 13 kl. 08:00

Förstörd allé kan vara miljöbrott

En stympad allé har fått medlemmarna i en vägsamfällighetsförening i Illstorp att bli både arga och bedrövade. På en dag förstördes något som tagit tre decennier att skapa. Länsstyrelsen utreder om det är ett miljöbrott.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 16:51

BILTEST: Opel Grandland X – en SUV värd att upptäcka

Redan 2014, tre år innan franska PSA övertog Opel från GM, påbörjade man ett gemensamt projekt som utmynnade i lanseringen av Peugeot 3008 hösten 2016 och ett år senare Opel Grandland X. Idag byggs båda modellerna på samma lina i franska Sochaux. Båda bilarna fick ett utmärkt mottagande av den europeiska motorpressen, så bra att Peugeot 3008 blev Årets Bil i Europa 2017.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 16:51

BILTEST: Opel Grandland X – värd att upptäcka

Redan 2014, tre år innan franska PSA övertog Opel från GM, påbörjade man ett gemensamt projekt som utmynnade i lanseringen av Peugeot 3008 hösten 2016 och ett år senare i Opel Grandland X. Idag byggs båda modellerna på samma lina i franska Sochaux. Båda bilarna fick ett utmärkt mottagande av den europeiska motorpressen, så bra att Peugeot 3008 blev Årets Bil i Europa 2017.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 16:51

BILTEST: Opel Grandland X – värd att upptäckas

Redan 2014, tre år innan franska PSA övertog Opel från GM, påbörjade man ett gemensamt projekt som utmynnade i lanseringen av Peugeot 3008 hösten 2016 och ett år senare i Opel Grandland X. Båda modellerna byggs dessutom på samma lina i franska Sochaux. Båda bilarna fick ett utmärkt mottagande av den europeiska motorpressen, så bra att Peugeot 3008 blev Årets Bil i Europa 2017.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 15 minuter sedan

Stopp för förslag om metodistsamfundets framtid

I veckan gick motionstiden ut inför världskongressen 2020. Den hetaste frågan är den om samfundets ska splittras på grund av HBTQ-frågan..

Dagen - 21 timmar sedan

Studiecirkel om att lära sig dö blev snabbt fulltecknad

Deltagarna får besöka bårhuset och träffa begravningsentreprenör..

Dagen - Igår: 14:46

Ibn Rushd: Muslimska brödraskapet finns inte i Sverige

Ordförande Zana Muhammed: Ibn Rushd arbetar för att muslimer ska ta till sig demokrati..

Dagen - Igår: 16:15

Bruce Springsteens livsresa är vår resa

Pastorn och Springsteen-kännaren Robert Eriksson skildrar den jubilerande rockikonens existentiella resa.

Dagen - Igår: 15:42

Gud är mycket större än häxorna i Harry Potter

Med vissa personers förhållningssätt riskerar vi få en väldigt svag Gud, men en väldigt mäktig djävul..

Dagen - Igår: 15:53

För många pastorer ger upp i förtid

Teologisk utbildning kan inte ge alla verktyg för ett helt arbetsliv. Samspelet mellan pastor, ordförande och styrelse är en nyckelfråga..

Dagen - Igår: 16:18

Antikrundan-expert hjälper pingstkyrkan samla till Jemen

Antikrundan-expert hjälper pingstkyrkan samla till Jemen.

Dagen - Igår: 15:58

God Jord: Fossila bränslen är en knäckfråga för kyrkan

God Jord: Fossila bränslen är en knäckfråga för kyrkan.

Dagen - Igår: 15:24

Tre svenskar får stipendiet Årets evangelister

"Smittsam Kristuskärlek" gemensamt för Sebastian Stakset, Linda Bergling och Marcus Ringbäck..

Dagen - Igår: 14:38

Narnia efter turnén med Stryper: Helt enormt

”Då sänkte sig Herrens härlighet och helighet i arenan på ett sätt jag aldrig upplevt på scen.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.