Skånskan > Nyheter

Wednesday, 18 September, 04:54

Skånskan - 10 sep 19 kl. 14:32

Nya ägare till hus i SkurupSkurup Margareta Johansson, 55, och Lars Lennart Christer Hultman, 68, från Årsta, är nya ägare till fastigheten på Slimminge 263 i Skurup. Det 120 kvadratmeter stora huset är byggt 1971. Säljare är Stig Arne Svensson. Affären blev klar i augusti 2019 och köpesumman blev 3 015 000 kronor. Nyligen såldes en gård knappt en kilometer därifrån, på Slimminge 197.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skurup, Margareta Johansson, Lars Lennart Christer Hultman, Årsta, Slimminge, Stig Arne Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , husi , Skurup
Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

YA - 22 maj 17 kl. 17:00

Hundägare anmäld efter påhopp

En hundägare i Skurup har blivit polisanmäld sedan hennes hund hoppat på en flicka i tioårsåldern och rivit sönder hennes kläder..

YA - 15 jun 16 kl. 03:00

Bilägare i Skurup drabbad av inbrott

Skånskan - 18 dec 18 kl. 12:40

Ny ägare till fastigheten på Skurup 4858A i Skurup

Skurup Hylteberga-Mejerigatan AB från Kiruna, är ny ägare till fastigheten på Skurup 4858A i Skurup. På tomten står två hus med en boyta 155 kvadratmeter vardera, båda byggda 1988. Säljare är Pörte AB.

Skånskan - 01 dec 18 kl. 18:00

70-talshus i Skurup får ny ägare

Skurup Linnéa Anette Hross, 70 år, är ny ägare till fastigheten på Näktergalsvägen 2 i Skurup. Tidigare ägare var Peter Hross. Ägarskiftet blev klart i oktober 2018.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 15:45

Hus på 160 kvadratmeter i Skurup har fått nya ägare

Skurup Försäljningen av fastigheten på adressen Vipvägen 8 i Skurup är nu klar. Nya ägare är Sara och Tobias Nilsson, 24 och 27 år, och säljare är Stefan Karjalainen. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 160 kvadratmeter.

Skånskan - 09 aug 19 kl. 15:32

105 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup Försäljningen av huset på Södergatan 67 i Skurup är nu klar. Nya ägare blir Pernilla och Olof Adegran, 35 och 34 år, som köper fastigheten av Birthe Monica Ihl. Husets byggår är 1962 och det har en boyta på 105 kvadratmeter.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 09:00

115 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup Nu är det klart vem som köpt huset på Skurup 484 i Skurup av André Roland Leijongård. Nya ägare är Serhad Parlar, 39, och Marie Cecilia Anjelika Bååth, 37. Priset blev 4 400 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 15:25

Nya ägare till dyraste huset i Skurup hittills i år

Skurup Fastigheten på Saritslövsvägen 8 i Skurup har fått nya ägare. Och med en köpeskilling på 5 650 000 kronor blev det den dyraste försäljningen hittills i år för ett hus i Skurup. Huset har en boyta på 318 kvadratmeter.

Skånskan - 01 sep 18 kl. 09:00

Fastighet i Skurups kommun såld till ny ägare

Nu är det klart vem som köpt fastigheten Skurup 48:33 i Skurups kommun av Procedo International i Malmö AB. Ny ägare är Paul Karlsson, 44 år, från Skurup. Priset blev 40 000 kronor, och den nya ägaren tog över fastigheten i juni 2018.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Krock på E22 vid Spillepengen

Malmö Två personbilar har kolliderat på E22 vid trafikplats Spillepengen i riktning mot Västra hamnen.Polis larmades till platsen vid 21-tiden på tisdagen. Det är inledningsvis oklart om någon person har kommit till skada i olyckan..

Skånskan - 8 timmar sedan

Nej till laddkabel på trottoar

MALMÖ En Malmöbo som har funderingar på att köpa en laddningsbar bil undrar om Malmö stad har planer på att sätta upp laddstolpar som alla kan använda sig av.
Invånaren har funderat på en pluginhybrid och har också ställt en fråga till Malmö stad om det skulle vara möjligt att låta en laddsladd löpa över trottoaren eftersom han inte har möjlighet att parkera bilen på sin egen tomt. Givetvis skulle sladden vara skyddad av någon form av kabelskydd.

Skånskan - 8 timmar sedan

Han låter punkens ideal styra

FRÅGESPORTARE. – Det riktigt roliga är de andra i mitt lag, Francisca Skoogh och Peter Apelgren. Underbara människor med djupa och breda intressen.

Skånskan - 8 timmar sedan

En man till sjukhus efter bråk

Lund En man misshandlades på tisdagskvällen i samband med ett bråk.Polis kallades vid halv fem-tiden till ett pågående bråk vid Botulfsplatsen. När polispatrullen anländer är det oklart vad som skett, men en man förs till sjukhus i samband med bråket.

Skånskan - 8 timmar sedan

Skolan löser sparkrav utan uppsägningar

SVEDALA Det viktigaste för utbildningsnämndens politiker när de nu klubbat förslaget till sparkrav i skola och förskola är att inte säga upp personal.
– Vi vill behålla kvaliteten och därför tittar vi på områden som inte berör lärare och elever, säger Hans Järvestam (M) utbildningsnämndens ordförande.Budgetprocessen pågår för fullt i Svedalas kommunala verksamhet som totalt ska spara 27 miljoner kronor nästa år.

Skånskan - 8 timmar sedan

Höns och fiskar omhändertogs

Sjöbo Länsstyrelsen har omhändertagit ett stort antal höns och tuppar samt ett antal fiskar från en gård utanför Sjöbo.När länsstyrelsen gjorde en kontroll på gården i början av augusti upptäckte inspektörerna att det fanns ormar som var övergivna och i dåligt skick. Ormarna omhändertogs omedelbart och länsstyrelsen försökte då och även senare få kontakt med ägaren, men utan resultat.

Skånskan - 8 timmar sedan

Vårdanställd åtalas för tablettstölder

TRELLEBORG 43-åringen som besökte äldre vårdtagare i Trelleborg misstänks för att vid flera tillfällen ha stulit narkotikaklassade läkemedel från åtminstone fem personer.
Nu åtalas kvinnan för flera fall av grov stöld.Fem äldre kvinnor bosatta i Trelleborg, samtliga med behov av omsorgsinsatser i hemmet, uppger att de under 2017 och 2018 fått narkotikaklassade läkemedel stulna från sin bostad.

Skånskan - 8 timmar sedan

De letar elixir för åldrandets krämpor

Skurup SPF:s kurs i livskvalitet och hälsa fick så många deltagare att det blev kö.
Nu betar pensionerade distriktssköterskan Inga Chrisén av tredje omgången.
Dagens snackis är att njurkapaciteten sjunker med åldern.

Skånskan - 9 timmar sedan

Sportbar öppnar i gammal biograf

höör Lokalen har fungerat som både biograf och kyrka. Nu blir det ett nytt användningsområde när lokalen vid Nya torg snart blir en sportbar och restaurang.
– Vi tror på den här satsningen, säger Gustaf Magnusson-Kroon, vice vd på fastighetsägaren Skånegårdar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Om det lilla hemmet som samhällssymptom

Litteratur/recension BOK
Så jävla trött
Författare: Gemma Harley
Översatt av: Hillevi Jonsson
Förlag: Natur och kulturDe som behöver läsa den amerikanska journalisten Gemma Hartleys Så jävla trött kommer inte att göra det. De som kommer att läsa den kommer redan att känna till problemet. Du är inte gnällig och krävande, du är bara trött på skiten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.