Skånskan > Nyheter

Sunday, 15 September, 15:30

Skånskan - 10 sep 19 kl. 14:34

Både vinst- och nitlottMigrationen blir en av de viktigaste frågorna för den europeiska unionen att ta ställning till framöver. Tonen har varit hård och stämningen infekterad under flyktingkrisen 2015. Von der Leyen har för avsikt att ”nollställa” debatten om flyktingpolitiken när arbetet med den nya kommissionen börjar.
Att Sveriges Ylva Johansson föreslås få migration och inrikesfrågor som portfölj är därför ett viktigt uppdrag, men också otacksamt. Det är mycket svårt att vinna.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Leyen, Sveriges Ylva Johansson, Johansson, Säkerhetspolisen, Socialdemokraterna, Sverige, Danmark, Johanssons, Cecilia Wikström, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Både, vinstoch , nitlott
Kristianstadsbladet - 28 maj 12 kl. 08:58

Nitlott för svenska företag

På internet, särskilt på Facebook möts man regelbundet av tävlingar där man kan vinna saker. ?Delta i vår utlottning?

DI - 16 jul 19 kl. 07:28

Spelregleringen en riktig nitlott för Aftonbladet – vinsten halverad

Mediekoncernen Schibsted rapporterar en justerad vinst strax över förväntningarna i det andra kvartalet. För bolagets tidningsjätte Aftonbladet är det kärvare tider i spåren av omregleringen på den svenska spelmarknaden..

NT - 15 jan 11 kl. 01:30

Det kan man kalla nitlott

När Postkodlotteriet kommer till Visby på söndag för att dela ut en rekordvinst finns det några i kvarteret som drar en riktig nitlott..

Nyheter 24 - 15 jul 11 kl. 12:44

Malmö åkte på rejäl nitlott


De svenska mästarna ställs mot tuffaste tänkbara motstånd i den tredje omgången av kvalet till Champions League. Tuff match väntar för Malmö FF om de svenska mästarna lyckas peta sig förbi Tórshavn i Champions League-kvalet. MFF:s lott föll nämligen på Glasgow Rangers, vilket i alla ära måste ses som en rejäl nitlott i förhållande till vad det allsvenska laget kunde ha fått ställas mot.

SVT - 31 jul 11 kl. 20:30

Svensson: "Tyskland en nitlott"

Förbundskapten Hamrén ser Tyskland som favoriter i VM-kvalgrupp C. Mittfältaren Anders Svensson likaså. -Där drog vi en nitlott, kommenterar Svensson lottningen för SVT Sport..

Trelleborgs Allehanda - 01 dec 13 kl. 13:01

Svensk nitlott i EM-lottningen


Svenska damlandslaget överraskade basket-Europa i EM i somras. 2015 får laget en ny möjlighet till succé, men då måste laget kvalificera sig dit först.På söndagen lottades EM-kvalgrupperna och Sverige hamnade i en trelagstrupp tillsammans med en riktig nitlott - Ryssland - och mer okända Nederländerna.

Kristianstadsbladet - 01 dec 13 kl. 13:01

Svensk nitlott i EM-lottningen


Svenska damlandslaget överraskade basket-Europa i EM i somras. 2015 får laget en ny möjlighet till succé, men då måste laget kvalificera sig dit först.På söndagen lottades EM-kvalgrupperna och Sverige hamnade i en trelagstrupp tillsammans med en riktig nitlott - Ryssland - och mer okända Nederländerna.

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 13 kl. 13:03

Svensk nitlott i EM-lottningen

Svenska damlandslaget överraskade basket-Europa i EM i somras. 2015 får laget en ny möjlighet till succé, men då måste laget kvalificera sig dit först. På söndagen lottades EM-kvalgrupperna och Sverige hamnade i en trelagstrupp tillsammans med en riktig nitlott — Ryssland — och mer okända Nederländerna.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 14 kl. 09:02

Vann en miljon – på en nitlott

Vivi-Anne från Ånäset vann en miljon kronor i Miljonlotteriets dragning på nitlotter. – Jag trodde det var någon som skojade. Det har tagit några dagar att fatta, säger hon.

DN - 06 dec 14 kl. 20:20

Nitlott för Sverige – men så kan de gå vidare

Sverige drog en nitlott när damernas VM-slutspel 2015 i Kanada lottades på lördagskvällen i Ottawa.Sverige ställs mot USA, Nigeria och Australien, i den på papperet svåraste av de sex grupperna..

Expressen - 23 mar 15 kl. 17:48

Butiksanställds triss- stölder blev en nitlott

Efter att den 23-åriga butiksanställda kvinnan hamnat i ekonomisk knipa, började hon stjäla trisslotter från sin arbetsplats. Men kvinnan drog en riktig nitlott – den största enskilda vinsten var på 500 kronor och nu ska hon betala 190 000 kronor i skadestånd..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Venedig och möte med radiopirater

Fränninge Frenninge Vollsjö Brandstad föreläsningsförening drar igång sin verksamhet igen. Under hösten blir det bland annat en resa till Venedig och ett möte med pirater.Första föreläsningen äger rum i morgon tisdag.

Skånskan - 30 minuter sedan

V vill sänka peng till privata skolor

sjöbo Vänstern föreslår i sitt budgetförslag för 2020 att pengen till de privata skolorna och förskolorna ska sänkas. Även politikernas arvoden bör bli lägre. Och som tidigare att Sjöbohem ska avprivatiseras.

Skånskan - 30 minuter sedan

Vägförening oroas av grusat bidrag

SJÖBO Det mesta pekar på att Sjöbo kommer att minska det kommunala bidraget till underhåll av enskilda vägar.
Men en besparing kommer inte bara att drabba de som bor vid vägen.Det skriver företrädare för Brösarp-Näsby vägsamfällighetsförening i ett brev till politikerna i kommunstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Skåpbil körde in i träd

Eslöv En skåpbil ska ha kört in i ett träd i Skarhult, Eslövs kommun, vid lunchtid på söndagen.Larmet om trafikolyckan inkommer klockan 12 46. Enligt larminfon har en skåpbil kört in i ett träd, vid Amnesgården i Skarhult, Eslövs kommun.

Skånskan - 1 timme sedan

Ingen har gripits än

Lund En kvinna i 25-årsåldern vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter helgens explosion på Stora Södergatan i Lund.
Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för brottet. Utredningsarbetet fortsätter i veckan.

Skånskan - 1 timme sedan

Orimliga ersättningar

Beteendet hos en antal riksdagsledamöter ställer frågan om riksdagens ekonomiska regelverk är tillräckligt hårt och tydligt. I Aftonbladets granskning ”Maktens kvitton” kartlägger de hur ledamöter med jämna mellanrum får för sig att använda riksdagen som ett slags bottenlöst kreditkort.
Listan över vad den nu åtalande Sverigedemokraten Stefan Jakobson tyckte att skattebetalarna skulle stå för är häpnadsväckande: taxinota på 330 000 kronor, bland annat resor till privata fester, hotellrum till Jakobsons familj, hyrbil under en golfresa.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hårda vindar – brotrafiken påverkas

Öresundsbron Vindkänsliga fordon avråds från att passera Öresundsbron. Anledningen är de hårda vindar som härjar över sundet.
- Det är kulingvarning ute på Öresund och hårda vindbyar till lands, säger Henrik Reimer, meteorolog SMHI.

Skånskan - 9 timmar sedan

Få motioner i Eslövs ”riksdag”

Eslöv Under 2019 har nio av de 25 ledamöter i kommunfullmäktige som sitter i opposition lämnat in en motion. Samtidigt har ett sammanträde ställts in för att ärenden varit för få. Frågan är vad antalet motioner gör med den politiska debatten i Eslöv.

Skånskan - 20 timmar sedan

Den danska guldkusten

resor Nordsjälland ligger bara ett stenkast från Sveriges sydvästkust och kallas inte oförtjänt för Danmarks Riviera. Sträckan mellan Helsingör och det gamla fiskeläget Gilleleje har i alla tider varit tummelplats för Danmarks kungligheter och kändisar, med Hornbæk som juvelen i kronan.– Kom ihåg att det är 72 steg upp, men bara ett steg ned!

Skånskan - 20 timmar sedan

75-åring firades på tidstypiskt vis

Malmö Per Albin Hansson var där, liksom prinsar och andra prominenta personer – när Malmö stadsteater invigdes 1944 skedde det med stor pompa och ståt.
75 år senare, så när som på drygt en vecka, firas jubileet utan kungligheter. Däremot kom en rad Malmöbor som var nyfikna på att ta en titt bakom kulisserna på denna institution i stadens kulturliv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.