Barometern > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:22

Barometern - 10 sep 19 kl. 14:08

Klartecken för ny bro i VissefjärdaMark- och miljödomstolen i Växjö har gjort klartecken för den planerade bron mellan Vissefjärda kyrka och hembygdsgården Stallarna. Kostnaden för byggnationen beräknas till närmare två miljoner kronor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Vissefjärda, Växjö, Stallarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarteckenför ny , broi , Vissefjärda
Barometern - 14 dec 13 kl. 13:24

Tåget tillbaka i Vissefjärda

Lucia Anna Haraldsson och kommunalrådet Ann-Marie Fagerström invigde Vissefjärda station vid tågets premiärtur mellan Karlskrona och Emmaboda på lördagen. Barnen från klass 5 på Vissefjärda skola lussade för alla som samlats på perrongen i Vissefjärda för att vara med om invigningen av den upprustade järnvägen. Från och med söndag trafikeras sträckan Emmaboda-Karlskrona med Krösatåg som stannar bland annat i Vissefjärda.

Barometern - 29 jan 19 kl. 07:20

Nygammal bro kan byggas i Vissefjärda nästa år

Vissefjärda hembygdsförening hoppas att den planerade bron mellan kyrkan och hembygdsgården Stallarna ska kunna byggas nästa år. Just nu ligger ärendet hos mark- och miljödomstolen i Växjö..

Barometern - 29 aug 14 kl. 11:31

Lena Hallengren mötte Vissefjärda

De som har jobb får ständig övertid medan många går arbetslösa. På torsdagen talade riksdagsleda­moten Lena Hallengren med bland andra Vissefjärdabon Conny Franzén. Socialdemokraterna har under två dagar ägnat sig åt att knacka dörr.

Barometern - 02 jun 14 kl. 07:09

Vissefjärda café flyttar 200 meter

Vissefjärda café är inrymt i Vissefjärda hotell på Järnvägsgatan. Det drivs av Christa och Wouter Buitink som tidigare drev Bussamåla vandrarhem.
Till hösten flyttas verksamheten några hundra meter längre ner på samma gata, nämligen till den byggnad som tidigare rymde Kafé Elvan.

Barometern - 05 jun 14 kl. 07:14

Vissefjärda värd på nationaldagen

Vissefjärda hembygdsförening håller i årets nationaldagsfirande på Stallplanen. Även i Långasjö kommer nationaldagen att uppmärksammas. – Vi brukar dela på nationaldagsfirandet, säger kommunfullmäktiges ordförande Bo Eddie Rossbol (S) om att det huvudsakliga firandet i år är förlagt till Vissefjärda.

Regeringen - 23 jan 17 kl. 07:00

Anna Johansson besöker radaranläggning i Vissefjärda

I dag besöker infrastrukturministern Vissefjärda i Kalmar län. Anna Johansson kommer tillsammans med bland andra generaldirektören för Luftfartsverket Olle Sundin att ta det första spadtaget för den ombyggnad av Vissefjärda radarn som ska ge Sverige den mest moderna primärradarn som finns i världen..

Barometern - 07 sep 13 kl. 15:15

Brist på vatten i Vissefjärda

Det är för tillfället brist på vatten i Vissefjärda. Vid elvatiden på lördagsförmiddagen inträffade ett tekniskt fel på ett vattenverk. Vid 15-tiden uppgav jourpersonalen att felet var åtgärdat.

Barometern - 29 jan 18 kl. 12:29

Vattenläcka i Vissefjärda igen

En vattenläcka har ånyo uppstått i Vissefjärda. Vissefjärdaborna uppmanas att spara på vattnet..

Barometern - 10 maj 14 kl. 08:38

Brand i husvagn i Vissefjärda

SOS-larmet var dramatiskt: parkeringsgarage med husvagnar och grävmaskin står i lågor i Vissefjärda. Räddningstjänsten var snabbt på plats vid halv åtta-tiden i morse - och konstaterade att branden var något mer beskedlig: det rök lite ur en av husvagnarna som stod skyddade i ett plåtskjul. Man misstänker att en fest kan ha varit orsaken.

Barometern - 10 maj 14 kl. 08:38

Brand i husvagn i Vissefjärda

SOS-larmet var dramatiskt: parkeringsgarage med husvagnar och grävmaskin står i lågor i Vissefjärda. Räddningstjänsten var snabbt på plats vid halv åtta-tiden i morse - och konstaterade att branden var något mer beskedlig: det rök lite ur en av husvagnarna som stod skyddade i ett plåtskjul. Man misstänker att en fest kan ha varit orsaken.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

S-avhopp från politiken

Socialdemokraternas Faig Osmanov lämnar alla sina politiska uppdrag i Oskarshamns kommun..

Barometern - 15 minuter sedan

Snö, regn och blåst – men i helgen vänder det

Söndagen bjöd på höstens första oväder, och i morse vaknade värmlänningar till den ovanliga synen av snöfall i september. Men i helgen kommer solen och värmen tillbaka med temperaturer upp till 20 grader..

Barometern - 15 minuter sedan

Man gripen efter mordförsök i Jönköping

Barometern - 15 minuter sedan

Johansson tar strid för europeiska värden

Förslaget om en EU-kommissionär för att "skydda den europeiska livsstilen" väcker fortsatt irritation runt om i unionen. Svenska kollegan Ylva Johansson manar ändå till strid för både värden och principer..

Barometern - 5 minuter sedan

Ja till Lagarde i EU-parlamentet

Barometern - 45 minuter sedan

Länet: Bröt sig in i fritidshus - målade om grinden

En eller flera okända personer övernattade i fritidshuset. Och hade dessutom passat på att måla om grinden till huset. – Den ska ha varit vit tidigare, nu är den grön, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel..

Barometern - 1 timme sedan

Tillsyningsman upprörd över fiskares beteende

Ett 70-tal gäddhuvuden och andra rester av fiskar samt använt toalettpapper låg utspritt på en holme efter att fiskare varit där..

Barometern - 1 timme sedan

Lärare stoppade in fingrarna i elevs mun

Barometern - 1 timme sedan

Fack och arbetsgivare sågar utvecklingstid

Ett oansvarigt förslag – kritiken mot regeringens reform utvecklingstid är stenhård. Att i nuvarande konjunkturläge satsa på personer som redan är i arbete i stället för på de arbetslösa är fel väg att gå, anser både LO och Svenskt Näringsliv..

Barometern - 1 timme sedan

Brott: Gick på toa - skruvade bort toastolen: ”Fick en chock”

Mannen klev in på toaletten hos Coop i Målilla. En timme senare lämnade han utrymmet i fullständig kaos. – Handfatet var nedskruvat och toastolen stod mitt på golvet, säger butikschefen Jessica Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.