Nyteknik > Teknik

Monday, 16 September, 08:42

Nyteknik - 10 sep 19 kl. 14:15

Hyundai satsar på billigare och lättare exoskelettSystemet väger 2,5 kg och avlastar armarna för den som arbetar under bilen. Tester visar att Hyundais exoskelett VEX ökar produktiviteten – och nu väntas en bred utrullning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Hyundais, VEX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyundai, satsar, billigareoch , lättare, exoskelett
UNT - 18 nov 14 kl. 11:36

Billigare och lättare att söka OS

Det ska nu bli billigare, lättare och mer attraktivt att söka värdskap för OS..

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 14 kl. 11:43

Billigare och lättare att söka OS

Att allt fler OS-kandidatstäder hoppar av har fått Internationella olympiska kommittén (IOK) att föreslå stora förändringar. Det ska nu bli billigare, lättare och mer attraktivt att söka värdskap för OS. IOK:s ordförande Thomas Bach presenterade på tisdagen 40 förslag på förändringar som det ska beslutas om vid IOK-sessionen i Monaco i december..

SvD - 18 nov 14 kl. 11:36

Billigare och lättare att söka OS

Att allt fler OS-kandidatstäder hoppar av har fått Internationella olympiska kommittén (IOK) att föreslå stora förändringar. Det ska nu bli billigare, lättare och mer attraktivt att söka värdskap för OS. IOK:s ordförande Thomas Bach presenterade på tisdagen 40 förslag på förändringar som det ska beslutas om vid IOK-sessionen i Monaco i december..

YLE - 12 feb 17 kl. 08:00

Rörrenoveringar kan bli snabbare, men kan de bli billigare?

I höstas diskuterades hur mycket snabbare en rörrenovering kan göras. Snart kommer det att pratas om hur mycket billigare en rörrenovering kan bli. Det blev stora rubriker då Fira Palvelut i höstas genomförde en rörrenovering där invånarna i huset var borta ur lägenheterna i endast två veckor.

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 15:00

Scan satsar miljoner på övergång till fjärrvärme

Foto: Peter Åklundh
Samtidigt som produktionen av årets julskinkor nyss börjat presenterar Scan en nyhet för Kristianstadsanläggningen. De investerar miljontals kronor och konverterar till fjärrvärme.
Den sena septembersolen ger indiansommar och inne i anläggningen är tillverkningen av årets julskinkor i full gång sedan några veckor.

PrivataAffärer - 09 maj 19 kl. 11:02

Mäklare: Lättare sälja nyproducerat jämfört med ifjol

”Vi har en generellt bra känsla. Under årets fyra första månader har vi nästan fördubblat försäljningssiffrorna mot i fjol. Vi har inte haft ute mer till försäljning utan det handlar om att det blivit lättare att sälja.

SR - 28 maj 16 kl. 12:00

Lättare och billigare att bygga ut bredbandsnätet

En ny lag träder i kraft 1:a juli som ska göra det lättare och billigare för företag att bygga ut bredbandsnätet. Olika företag ska då kunna samarbeta kring de dyra grävarbetena, som krävs för att lägga ner fiber..

YLE - 22 okt 16 kl. 13:42

Pendlarna i Västnyland reser billigare men trängs på färre tåg

I våras skedde det stora omställningar i tågtrafiken från Västnyland till huvudstadsregionen. För pendlarna innebär det billigare priser – men också mindre valfrihet. Enligt VR:s nya tidtabeller kommer inga nya avgångar från Karis till Helsingfors.

Skånskan - 26 okt 16 kl. 06:00

Videokonst räddas med billigare teknik

CENTRALEN Det blir en fortsättning för Annorstädes på Citytunnelstationen. Upphandling pågår av ny, bättre och billigare teknik för att fortsätta visa Tania Ruiz Guitierrèz videokonstverk.
Däremot är det inte klart hur investeringen ska betalas.

Cornucopia - 07 apr 17 kl. 11:20

Gästinlägg: Regeringen gör fritiden billigare - drabbar sjukvården

Nedanstående är ett gästinlägg signerat läsaren Blankröstaren.

Regeringen har tänkt sig att höja marginalskatten. Från vänsterhåll hörs det vanliga snömoset om “solidaritet” och “rika har råd att betala”, från höger hörs det vanliga “höjd skatt på sprit ger mindre supa, höjd skatt på jobb ger mindre jobba”, men ingen har någon ork eller någon vision eller vilja att göra något.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 07:00

Hur länge dröjer svaret från kompisen på Mars?

Att göra rimlighetsuppskattningar är viktigt för ingenjörer. Men hur är det med att räkna rymdtid, och lösa receptrebusar?.

Nyteknik - 15 minuter sedan

Så mycket kan ett äppelskrutt skada naturen

Ett äppelskrutt i naturen gör väl inte någon skada? Många tänker kanske att skruttet försvinner av sig själv. Men faktum är att det kan ta längre tid än väntat och att matavfall i naturen till och med kan orsaka skada..

Nyteknik - 15 minuter sedan

Ny miljonförlikning efter dieselgate

Volkswagen har gått med på en förlikning med 97 000 australiska kunder efter ”dieselgate”, då VW ertappades med att ha manipulerat utsläppsnivåer i miljontals dieselfordon..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Större vindkraftverk möts av protester

Förr en omöjlighet – nu planeras sådana vindparker på flera platser runtom i Sverige..

Nyteknik - 1 timme sedan

Svenska utbildningar för spelutveckling rankas högt

Två svenska utbildningar finns med på topplistan över världens bästa spel- och designskolor..

Nyteknik - 1 timme sedan

En kemisk reaktion får den motorlösa farkosten att flyga  

Den lilla glidflygaren kastar sig ur vattnet och kan färdas 26 meter. Drivkraften är en kemisk reaktion, och kalciumkarbiden räcker till 20 hopp. Nu ska den skalas upp..

Nyteknik - 1 timme sedan

Sverige vill bli först i Europa att skjuta upp satelliter

Sverige är ett av de länder som tävlar om att bli först i Europa med att skjuta upp satelliter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Islands databoom väcker oro för bubbla

Efter banksektorns krasch har datahallar blivit en ny industri att räkna med på Island. Billig energi och naturlig kylning lockar investerare till ön..

Nyteknik - Igår: 07:00

Hur länge dröjer svaret från Mars?

Att kunna göra rimlighetsuppskattningar är viktigt för ingenjörer. Men hur är det med att räkna rymdtid, eller lösa receptrebusar?.

Nyteknik - I förrgår: 07:00

”Det här retar mig till vanvett”

Det finns två miljöskadliga beteenden som jag retar mig enormt på: att slänga fimpar lite varstans och att låta bilen gå på tomgång. Men har jag rätt?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.