SVT > Kultur

Saturday, 21 September, 23:20

SVT - 10 sep 19 kl. 13:56

Planerna på fotografimuseum i Malmö skrotasPlanerna på att inrätta ett fotografiskt center i Malmö läggs ner. Detta efter att personerna som står bakom projektet nu ger upp, det rapporterar Sydsvenskan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Malmö, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planerna, fotografimuseumi , Malmö, skrotas
Sydsvenskan - 19 dec 13 kl. 18:45

Planerna på World Village skrotas

Mångmiljardsatsningen på World Village of Women Sports i Hästhagen blir inte av när Malmö högskola valt en annan lösning.
– Naturligtvis är vi besvikna, oerhört besvikna, säger vd:n Malin Eggertz Forsmark..

Sydsvenskan - 24 aug 17 kl. 12:00

Entré förblir Entré – namnet Malmö Plaza skrotas

De tyska ägarnas plan var att förvandla köpcentret Entré till Malmö Plaza. Men i slutet av våren såldes köpcentret till Malmöföretaget Trianon som nu har satt ner foten. Entré ska fortsätta heta Entré..

Sydsvenskan - 15 aug 11 kl. 01:30

Planerna på ny saluhall skrotas

Foto: Rolf Olsson
Det ser mörkt ut för alla som hoppats på en traditionell saluhall vid Drottningtorget. Kommunen undersöker i stället hur det tidigare vagnmuseet kan förändras för att passa ett matlogistik­centrum.
Den ännu så länge hemliga intressenten är densamma som kommunen fört diskussioner med en längre tid.

Sydsvenskan - 16 feb 17 kl. 21:00

Upptagningsområden till Malmöskolor skrotas

Politiker väntas klubba att den som har närmast till skolan inte får förtur..

Skånskan - 27 feb 19 kl. 17:41

MKB:s planer på Gullviksborg skrotas efter kritik

Gullviksborg Det var inte den första striden Hans Andersson drivit sedan han för 45 år sedan flyttade till trean på Gymnasistgatan på Gullviksborg. Men han gick segrande också ur den här.
På onsdagen kom beskedet att MKB skrotar planerna på att klämma in fem flerfamiljshus mellan åtta befintliga höghus.

SR - 30 jan 18 kl. 17:28

Planerna på kinesisk hamn i Lysekil skrotas

Planerna på att ett kinesiskt företag skulle bygga och äga en hamn i Lysekil skrotas nu. Orsaken är den negativa uppmärksamhet som planerna har fått..

Expressen - 12 okt 18 kl. 13:30

OS-planerna skrotas – här är nya beskedet

Planerna på att Stockholm ska anordna vinter-OS 2026 skrotas.Detta meddelade allianspartierna och Miljöpartiet på en gemensam pressträff i dag. .

Skånskan - 03 jul 19 kl. 14:49

Planerna på fängelse i Svedala skrotas

SVEDALA Kriminalvården säger upp avsiktsförklaringen för att bygga ett fängelse i Svedala kommun.– När vi gick in i det här var det en större politisk enighet i Svedala än det är nu. Dessutom har inte kommunen någon konkret mark att erbjuda, säger Per Björkgren, chef för Kriminalvårdens region syd.

Skånskan - 22 feb 17 kl. 16:13

Fria aktiva skolval införs i Malmö 2018

Malmö Från höstterminen 2018 gäller nya regler för vilken skola Malmös elever kan gå i. De gamla upptagningsområdena skrotas och i stället är det aktiva val gäller. ERWP.

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:54

Ikea tvärvänder – ny storsatsning skrotas

För ett år sedan hette det att Ikea skulle anställa 200 i en ny storsatsning.Nu skrotar jätten planerna på ett nytt e-handelscenter i Malmö.– Det visar sig att vi i stället kan använda våra befintliga varhus som e-handelslager, säger Lena Herder, landschef för Ikea Sverige, till Sydsvenskan..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 timmar sedan

Så blev begreppet ”menskonst” ett politiskt slagträ

”Menskonst” har blivit ett politiskt modeord som används för att illustrera politiserad kultur – en sorts motsats till det folkliga. Men hur blev det så, och vad är det egentligen som åsyftas? Kulturnyheterna har spårat begreppets ursprung, från en uppmärksammad utställning i Göteborg 2014 till ett omstritt signalord bland svenska partiledare 2019..

SVT - 16 timmar sedan

Så gick karriären för stjärnorna efter Vänner

I skarven mellan 90- och 00-tal var de sex skådespelarna i Vänner hetast i Hollywoods tv-fabrik. Men att fortsätta en skådespelarkarriär efter att i tio år gjort sig känd för en enda roll är en svår konst. Så här gick det för dem..

SVT - Igår: 16:44

Leonard Cohen släpper postumt album

Leonard Cohen, som avled för snart tre år sedan, är aktuell med ett sprillans nytt album i höst, rapporterar Variety..

SVT - Igår: 16:24

Ukraina tillbaka i Eurovision Song Contest

Ukrainska schlagerfantaster kan pusta ut. År 2020 kommer Ukraina åter att tävla i Eurovision song contest, rapporterar ESC Today..

SVT - Igår: 15:19

Magnus Västerbro tillbaka med bok om spöken genom tiderna

Magnus Västerbro motar sin dödsångest med att skriva om spöken. I den senaste boken Vålnadernas historia skriver författaren Magnus Västerbro om mänsklighetens spöktro genom tiderna. − Det handlar ju om vålnader men egentligen är det en bok om döden..

SVT - Igår: 12:58

Sinolog om Hongkong-annons: ”Aldrig sett det här tidigare”

Kinesiska myndigheters annons för Hongkong i Dagens nyheter möts av kritik från flera håll. Nu reagerar sinologen Lars Ellström på annonsens budskap. – De vill påverka mediabilden av det som sker i Hongkong, säger han..

SVT - Igår: 10:48

Kina annonserar om Hongkong i Dagens Nyheter – ”Propaganda”

Kinesiska myndigheter har köpt en helsidesannons i Dagens Nyheter där regimen bland annat kritiserar demokratirörelsen i Hongkong. DN får nu hård kritik och anklagas för att sprida kinesisk propaganda..

SVT - Igår: 09:41

Sällsynt inspelning med Dylan och Cash ges ut

Tidigare helt outgivna inspelningar som Bob Dylan och Johnny Cash gjorde tillsammans 1969 ska ges ut, skriver Rolling stone. Inspelningarna finns med på den 15:e delen i Bob Dylans arkivalbumserie The bootleg series som släpps senare i år..

SVT - Igår: 09:35

Större klädstorlekar på frammarsch – men utbudet är fortfarande knapert

För den som letar efter kläder i större storlekar än XL är utbudet ofta knapert. Vill man dessutom ha något man tycker är snyggt kan det bli ännu svårare. Men nu börjar det förändras, i spåren av kroppsaktivister och näthandel.

SVT - Igår: 09:00

Sunshine Kitty: ”Inte Tove Los bästa verk”

Sex, droger och destruktiv kärlek: En av Sveriges mest hajpade musikexporter och frispråkiga låtskrivare släpper sitt fjärde album. Men även om Tove Lo levererar en del nya pärlor så är Sunshine Kitty långt ifrån hennes bästa verk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.