Computer Sweden > IT

Wednesday, 18 September, 00:52

Computer Sweden - 10 sep 19 kl. 13:48

"Very Attacked People" – Företagets farligaste anställda?
Nätfiske är ett gissel som ökar allt mer, men e-posten skickas inte i breda skurar, tvärt om. ”Very Attacked People” blir i betydligt högre grad utsatta för nätfiske, och det finns en anledning..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Attacked People

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Very, Attacked, People, Företagets, farligaste, anställda
Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 03:55

Mark Zuckerberg är mäkta stolt över sitt Facebook

Mark Zuckerberg delar med sig av företagets hisnande siffror från senaste kvartalet. Facebook är gigantisk och tillväxten bara fortsätter. Här är siffrorna för Facebook: Så här skriver Mark Zuckerberg på sin profilsida: We just announced our quarterly results and gave an update on our progress connecting the world.

Supermiljöbloggen - 21 nov 14 kl. 08:48

Göran Carstedt & John Holmberg: ”Världen behöver nytt ledarskap!”

På fredag delas Göteborgspriset för en hållbar utveckling ut till Paul Polman, koncernchef i Unilever, för sitt banbrytande ledarskap. Polman driver en genomgripande kursändring mot en mer hållbar verksamhet. Målet är att, till år 2020, halvera företagets miljömässiga fotavtryck.

ÖstersundsPosten - 13 okt 15 kl. 05:46

Företag tar betalt för återförening för flyktingar – Arbetsförmedlingens chef upprörs

På företagets Facebook-sida marknadsförs erbjudandet om familjeåterförening. Där erbjuds ett snabbt beslut ”with a very easy system of 3 payments through the whole procedures”. (Ett enkelt system med tre avbetalningar under processens gång).

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 11:00

8 viktiga egenskaper för att vara en bra ledare – enligt Google Project Oxygen

48 procent har ingen tilltro till traditionella medarbetarstudier visar en HR-studie, men Google bygger sin framgång på engagerade medarbetare och deras medarbetarundersökningar är en del i deras framgång. Problemet med de flesta feedbackverktyg
Hur vet du att svaren du får fungerar för vad du försöker uppnå? En undersökning av Impact Achievement Group och HRmarketer visar att 48 procent inte trodde att medarbetarundersökningar gav en ärlig och korrekt bedömning, 31 procent av de tillfrågade tyckte att undersökningar gav en korrekt bild.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 10:34

Se upp nu kommer Amazon – deras annonsverksamhet omsätter nu 8 miljarder kronor

Amazon satsar på annonser och det går riktigt bra, alla etablerade aktörer i annonsbranschen bör se upp om de kommer till Sverige. I sin resultatrapport för tredje kvartalet. Visar att Amazon att de har ”andra stora intäkter” vilket i huvudsak består av annonsförsäljning (och i mycket mindre utsträckning deras kreditkortsföretag).

Supermiljöbloggen - 31 jan 14 kl. 10:42

Shell slopar oljeplaner i Alaska under 2014

Efter en “dyster” kvartalsrapport meddelar det brittisk-holländska företaget Shell att man slopar planerna på oljeborrning i Alaska under 2014. Företagets vinst har minskat med 71 procent under fjärde kvartalet 2013, till 2,1 miljarder USD. Den sjunkande vinsten gör att företaget nu ska minska sina utgifter för prospektering och utveckling från 46 till 37 miljarder USD.

Cornucopia - 28 sep 14 kl. 14:17

Köpt Alibaba-aktier? Nej, det har du inte!

Är du eller en av dina fonder någon som köpt aktier i det kinesiska Internetbolaget Alibaba (NYSE:BABA)? I själva verket har du eller dina fonder inte köpt något delägande i form av aktier i bolaget, utan aktier i ett bolag som äger ett bolag som har ett kontrakt med Alibaba om att få del av Alibabas vinster.

Nu hade ni förstås redan koll på detta innan ni köpte "aktier" i Alibaba, då sådant framgår av prospektet etc, men den som vill läsa lite mer i frågan kan hoppa över till The Diplomat.

Dagens PS - 24 apr 17 kl. 10:57

Svensk 34-åring på Times blytunga lista

Svenske Daniel Ek, grundare av Spotify, är en av världens 100 mest inflytelserika personer, enligt tunga Time Magazine. (Foto: TT / Montage) Tunga tidskriften Time Magazines årliga lista över världen 100 mest inflytelserika personer är här och i år har man delat upp profilerna i kategorierna pionjärer, artister, ledare, ikoner och titaner. Och det är i den sistnämnda som en svensk slår sig in bland industrijättar som Amazon-grundaren Jeff Bezos, Snaps unge miljardär Evan Spiegel och riksbanken Federal Reserves chef Janet Yellen.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 18:50

”Ett enormt starkt räckviddsalternativ som du inte hittar någon annanstans”

Igår (tisdag) genomfördes TV4s höstscreening där alla höstens premiärer presenterades. I samband med det fick jag möjlighet att sitta ner och prata med Casten Almqvist, VD på TV4 och Bonnier Broadcasting, om impact och viewability i TV4s kanaler, konkurrensen från internationella aktörer som Netflix, HBO och Amazon, samt hur framtiden ser ut för linjär-tv. Casten inledde genom att redan på scen berätta att 84 procent av Sveriges befolkning tittar på linjär-tv varje vecka (MMS, första halvåret, hela befolkningen).

Dagensanalys.se - 19 okt 17 kl. 16:10

”För att förverkliga sin digitala vision måste företag har rätt kompetens, partnerskap och teknik på plats”

Företag har stora behov av att genomföra en digital transformation. Detta framgår av Fujitsus undersökning ”The Digital Transformation PACT”, där totalt 1 625 internationella företagsledare har deltagit. 46 procent av företagsledarna uppger att de påbörjat ett digitalt förändringsprojekt och nio av tio svarar att deras organisation har en tydligt definierad digital strategi.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Så kan AI få fler flyktingar i jobb


I USA används ett AI-verktyg framgångsrikt för att matcha flyktingar med vilka placeringsorter där de har störst chans att få jobb. Nu försöker forskare intressera svenska myndigheter för samma modell – men det finns hinder i vägen..

Computer Sweden - 14 timmar sedan

Två skånska Dynamics 365-konsulter blir en


De två konsultbolagen Absalon och Dynavigate slår nu ihop sina verksamheter under namnet Absfront..

Computer Sweden - 14 timmar sedan

Starkt sug efter Iphone 11 – även i Kina


Den ledande Apple-analytikern Ming-Chi Kuo uppger att efterfrågan för nya Iphones slår förväntningarna – och mycket av det är en följd av bra tryck i Kina..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

Facebook ville bygga datacenter i Gävle – men backade ur


Facebook ska också ha varit på väg att etablera sig i Gävle med ett datacenter, men de långtgående planerna lades ner i somras..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Telenor redo att ta fajten på värsta rivalens hemmaplan


Den nordiska operatörskampen står mellan Telia och Telenor. Men i det största landet, Sverige, är Telenor bara trea. Nya vd:n Kaaren Hilsen är medveten om de utmaningar som väntar..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Apple tar strid om 130-miljardersboten från EU


Nu drar förhandlingarna om Apples gigantiska skattesmäll igång – och Iphonetillverkaren har skickat en betydande skara till förhandlingarna i EU-domstolen..

Computer Sweden - Igår: 15:32

Nytt rekord! Det grävs bitcoin som aldrig förr


Bara sedan i juni har kapaciteten ökat med 60 procent, vilket innebär att den sammanlagda hash-hastigheten nu är uppe i 85 triljoner per sekund..

Computer Sweden - Igår: 12:59

Storbankernas skräck: så tar startups en stor del av deras marknad


Banker kommer att tappa intäkter från sina betalningsverksamheter på upp till 280 miljarder dollar vid 2025 till nya startups som kommer in på området och erbjuder nya tjänster..

Computer Sweden - Igår: 10:40

EU tänker beskatta techjättarna – med eller utan resten av världen


EU driver igenom en digital skatt på egen hand om ingen global överenskommelse kommer till stånd. Det sa EU-kommissionären Paulo Gentiloni i dag..

Computer Sweden - Igår: 09:47

26 centralbanker grillar Facebook om nya kryptovalutan


Facebooks planer på en kryptovaluta, Libra, är under lupp. I dag möts representanter för 26 centralbanker och Libra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.