Nyan > Svenskfinland

Sunday, 22 September, 04:19

Nyan - 10 sep 19 kl. 13:23

Polisiär närvaro i småbåtshamnarPolisen meddelar i ett pressmeddelande att man under natten till tisdagen har besökt flera småbåtshamnar runtom på fasta Åland. Syftet var att ”stävja tillgreppsbrott”, eller på vanlig svenska, skrämma bort eventuella tjuvar. Operationen lyckades uppenbarligen, eftersom man meddelar att ”allt var i sin ordning i samtliga besökta hamnar”. Dessutom kontrollerade man nykterheten hos 12 fordonsförare i Jomala. Samtliga var nyktra.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, Jomala, TEXT, Hancock, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisiär, närvaroi , småbåtshamnar

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 7 timmar sedan

Åland United vann klart mot KuPS

FOTBOLL. Under lördagen spelade Åland United borta mot KuPS. Matchen slutade 0-4.

Nyan - 10 timmar sedan

Polisen efterlyser vittne till avkörning på Österleden

Polisen söker vittnen till en avkörning på Österleden i Mariehamn. Händelsen inträffade vid 14-tiden idag lördag. Situationen ska ha varit allvarlig, eftersom fotgängare tvingades väja eller var nära att bli träffade av fordonet.

Nyan - 16 timmar sedan

Teaterföreningen nysatsar

En ”saga för ungdomar och vuxna”, klassisk komedi, Shakespeare, utveckling av teaterskolan, improvisationsteater och gästspel med trolleri-workshoppar och musikal för de allra yngsta – Teaterföreningen i Mariehamn nysatsar under devisen ”en teater för alla”. .

Nyan - 19 timmar sedan

Knivdåd i norra Mariehamn

En person har knivskurits på en adress i norra Mariehamn. Polisen tillkallades och även ambulans. Polisen grep en misstänkt och målsägande fördes till vård.

Nyan - Igår: 18:50

Tidigare Birka Queen på återbesök

På lördag, den 21 september, har ålänningarna chansen att återse före detta Birka Queen. Fartyget gick under en säsong, år 1992, i trafik på Mariehamn. Numera drivs fartyget av Fred Olsen Line under namnet m/s Boudicca.

Nyan - Igår: 18:00

Ökning igen på hotellen

Liksom i juli ökade antalet övernattningar på hotellen i augusti, jämfört med motsvarande månader i fjol. I juli var ökningen sex procent, i augusti närmare tre procent. Totala antalet övernattningar i augusti var 34 857, framgår av Åsub:s statistik.

Nyan - Igår: 17:00

Magazinplan fick grönt ljus

Stadsutvecklingsnämnden har gett grönt ljus för de ändringar som gjorts – bland anant har den nya lindrigare parkeringsnormen implementerats – i förslaget till reviderad stadsplan för Magazintomten i Mariehamns centrum. Stadsstyrelsen tar upp ärendet på torsdagens möte. Stadsdirektörens förslag blir att planförslaget ställs ut för allmänt påseende i 30 dagar.

Nyan - Igår: 15:39

Viking Line slänger mindre mat

Genom att väga all mat och göra ändringar i arbetsrutinerna på Mariella har Viking Line lyckats minska matsvinnet med 40 procent. .

Nyan - Igår: 13:34

Åländsk författare rasar mot SVT

Den 6 oktober har den sexdelade dokumentärserien ”Gryningspyromanen” premiär på SVT. .

Nyan - Igår: 11:52

Nytt bolag för Ålandsbanken

Ålandsbanken lanserar ett nytt hypoteksbolag tillsammans med etablerade, starka svenska partners. ÅAB och dotterbolaget Crosskey ska bland annat tillhandahålla plattformslösningar för det nya hypoteksbolaget.
Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo har tecknat ett avtal om att etablera ett gemensamt hypoteksbolag på den svenska marknaden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.