BT > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:27

BT - 10 sep 19 kl. 13:17

Bensinskatt inte smart när staten trålar efter pengarAntingen rejält eller inte alls. Bensinskatten förlorar i värde om den bara används för att fylla skattkistorna..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bensinskattinte , smartnär , staten, trålarefter , pengar
IDG - 11 feb 14 kl. 10:45

Staten snålar på startups

Satsar sitt riskkapital för sent, enligt ny granskning..

Computer Sweden - 11 feb 14 kl. 10:45

Staten snålar på startups

Satsar sitt riskkapital för sent, enligt ny granskning.

.

Sydsvenskan - 02 jul 15 kl. 04:00

Stökigt men smart

Om någon skulle plocka upp den här boken och lite halvintresserat fråga mig vad den handlade om skulle jag direkt få ett stresspåslag. Jag skulle svettas och staka mig. Trots de knappa 190 sidorna och den luftiga formen är Martin Luuks debutroman inte lätt att göra rättvisa i en kortfattad beskrivning.

GöteborgsPosten - 01 maj 17 kl. 06:00

Så sorterar du dina sopor smart

När sopsorteringen ger dig gråa hår och sölar ner hela hemmet kan det vara lätt att ge upp. Men misströsta inte. Här kommer tio tips på hur du sopsorterar på ett smart sätt..

Sydsvenskan - 09 maj 15 kl. 05:23

Ett smart drag?

Listan över kändisar som målar kan göras lång. Men varför målar de? Anders Mildner ger sig i kast med konsten och måleriets kulturella ställning och undersöker vad måleriet gör med en identitet..

Posh24 - 15 jun 12 kl. 15:54

R.Kellys jätteskuld på 35 miljoner till amerikanska staten!

Varför har så många superstjärnor problem med lagen? R&B-sångaren och producenten R.Kelly är nu en i raden av kändisar som är mer eller mindre kriminella i Hollywood.

YA - 12 maj 16 kl. 03:00

Elever bakom smart återbruk

Spetsdukar blev skålar, brädor förvandlades till brickor och gamla t-shirts syddes om till kuddar. Elever i årskurs 6 på Mariaskolan ställer ut återbruk på Johannamuseet..

BT - 16 nov 18 kl. 00:00

Färgglädje som ren njutning på galleri SMArt

Hon var lektor på Textilhögskolan i tio år men numera målar hon med olja på duk. ­AnnaKajsa Wahlstedt Russell visar sin ”nästan brutala” färgglädje på SM Art..

BT - 18 nov 12 kl. 00:30

Sluta buga för statens stålar

Det har länge varit en princip att politiska partiers verksamhet i möjligaste mån inte ska regleras i lag. Åsiktsbildning och opinionsbildning ska inte vara beroende av att behaga statsmakterna. Men varken ett riksdagsmandat, en EU-parlamentsplats eller en ersättarpost i fritids- och folkhälsonämnden är gratis.

YLE - 29 nov 12 kl. 05:26

Stadionstiftelsen får stålar av staden

Renoveringen av Olympiastadion går vidare och nu har Helsingfors beviljat Stadionstiftelsen ett lån på 5,9 miljoner euro. Helsingforsfullmäktige beviljade i går Stadionstiftelsen ett lån på 5,9 miljoner euro som ska gå till grundliga renoveringsarbeten. Finska staten har redan tidigare fattat ett beslut om ett lika stort lån och statens villkor var då att Helsingfors stad går in med lika mycket pengar.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Prideflaggning? Nu blir frågan politisk diskussion i Borås

SD, KD och M har satt stopp för regnbågsflaggning under Pride i Sölvesborg. Nu blir flaggans vara eller inte vara på kommunala flaggstänger föremål för politisk diskussion i Borås..

BT - 15 minuter sedan

Svensklaget utklassat av Basel

BT - 1 timme sedan

Hon leder svensk insats mot Amazonas bränder

Över 2,4 miljoner hektar skog har förstörts i de kraftiga skogsbränderna i Bolivia. Nu har Myndigheten för samhällsskydd och beredskap skickat personal för att hjälpa till med släckningsarbetet i Amazonas..

BT - 45 minuter sedan

Så mycket kan klimatförändringarna kosta

200 miljarder kronor årligen – så mycket kan hjälpinsatser för klimat- och väderrelaterade katastrofer kosta om tio år, enligt en rapport från Röda korset..

BT - 30 minuter sedan

Sent mål sänkte MFF mot Dynamo Kiev

Johan Dahlin höll kvar Malmö FF i matchen i 83 minuter. Men till slut stod inte ens den storspelande målvakten emot och Dynamo Kievs mål i den 84:e minuten innebar en tung 0–1-förlust för skåningarna i Europa League-mötet..

BT - 1 timme sedan

Revansch på Europatouren – efter Solheim-nobb

Hon fick nobben till Solheim Cup. Men i Europatourtävlingen i franska Golf du Medoc visar Madelene Sagström upp ett strålande spel och leder efter första rundan – även om den där laguttagningen sved. "Det var tufft", säger svenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.